9

bai_jordan

преди 4 години

Тези *** журналята не са разбрали. Той тръгва от Констанца за Гибралтар и чак тогава почва околосветското му пътешествие, което е от Гибралтар до Гибралтар!!! Днес БГ оправете си новината...

8

bai_jordan

преди 4 години

Иначе какви ли не глупости не измислят някой мъже да се разкарат от жена си!

7

bai_jordan

преди 4 години

Да не би да искат да кажат, че ще плава на изток(босфора, дарданелите, суец, индийски океан, тих океан, панамски канал, атлантика и чак тогава гибралтар?

6

Скипър

преди 4 години

С неговият тип яхта, тази дистанция се минава спокойно за по-малко от месец.Има нещо сбъркано в статията.

5

Анонимен

преди 4 години

Като българската снаха в историята, да разясня, че верно не се разбира. Той тръгва този месец от Констанца за Гибралтар от, където му започва околосведското, соло, нон-стоп пътешествие, което ще трае около 260 дена.

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Мореплавателят явно се...подготвя да го...отвлекат на острова на Русалките,където да изгуби...памет.Затова си дава време поне половин година за прекосяване на средиземноморския...гьол.Все пак в Румъния е...скучно и времето тече по...бавно,отколкото на борда на неговия...трансатлантически лайнер,зареден с...лютеница и ракия.

3

Анонимен

преди 4 години

Имайте в предвид че рекорда за обиколка на света с ветроходна лодка е за 42 дни. Тук говорим за море и половина за 210 дни и това не било правено досега.

2

Анонимен

преди 4 години

Нещо не е наред. 7 месеца са страшно много. Ако жена му тръгне пеш от Констанца ще трябва да го чака на Гибралтар. Освен това с само с десет литра ракия за никъде не е.

1

морски

преди 4 години

За 7 месеца с плуване ли ще стигне ,защото за това време може два пъти да обиколи света с яхта