11

!!!?????

преди 4 години

Да сладкодумко д-р Спасов, обикалящ от студио в студио по телевизиите и пропагандиращ, че ресурса в здравеопазването е малък и налагащото се доплащане от пациента и много, ама много ниското заплащане на докторите.Колко заслужават колегите Ви от Плевен, уморили дете с температура през 21 век? Знаете ли, че пациенти на , които се налага кардио лечение, онко лечение и др. са принудене да продават апартаментите си да платят на "екипа", таксите, консумативите.

10

V

преди 4 години

Преди 30 години всичко беше адекватно, но дойде Демокрацията и всичко отиде в канала! На виновните за това им знаете имената, на тях се сърдете! Няма я България! Това е циганландия!

9

Анонимен

преди 4 години

АМИ ПО ЕВНИНО Е ***

8

Българин

преди 4 години

Крайно време е да се прекрати финансирането на дейности извършени от частни болници от обществения фонд! Стига вече с тези ботикови болници с договори с НЗОК. Прекратяване на разрешителните за нови болници! Прекратяване на "търговията със здраве". Връщане на финансирането на някои заболявания със скъпо лечение директно от МЗ, които то прехвърли последните години на НЗОК. В момента МЗ прехвърли почти всичките плащания за здраве от обществения фонд, вноските от всички нас, което не е редно!

7

българин

преди 4 години

Крайно време е да се прекрати финансирането на дейности извършени от частни болници от обществения фонд! Стига вече с тези ботикови болници с договори с НЗОК. Прекратяване на разрешителните за нови болници! Прекратяване на "търговията със здраве". Връщане на финансирането на някои заболявания със скъпо лечение директно от МЗ, които то прехвърли последните години на . В момента МЗ прехвърли почти всичките плащания за здраве от обществения фонд, вноските от всички нас, което не е редно!

6

Анонимен

преди 4 години

Да бе, да, нямало ресурс! Ама има директори на държавни болници с по 15-20 апартамента с поршета и милиони на влог! За съжаление и вие, докторята, независимо дали сте професори, доценти, или пък други менти /тези с небългарската фамилия от слънчака/ станахте алчни и безскруполни търгаши! Ситуацията долу-горе заприличва на тази в туризма. Отиват да се лекуват в чужбина защото им е по-изгодно и вие дерете от където и както можете! Вякъде четох, че преглед при онзи с поршето струвал 700 кинта!

5

Анонимен

преди 4 години

каквото и да говорите, хората от еън идваме да се лекуваме тук. Навън да чакаш само за час със лекар, дори за дете (неговоря за джи пи) е минимум 3 месеца... така че, успех

4

Анонимен

преди 4 години

На търговските дружества няма нужда да се дават пари на готово от касата. С парите от нея трябва да разполагат внасящите тези пари.

3

ВАШ

преди 4 години

Борисов= Берия :Няма живи хора , няма болни !

2

Стрелец

преди 4 години

А какво да очакваме от неолиберална помийна яма каквато е България.

1

Анонимен

преди 4 години

"Именно поради това парите, с които разполага Касата, са ограничени"Вие с неограничени средства ли искате да разполагате?