15

Анонимен

преди 4 години

Пожарите в Сибир са огромна екологична катастрофа, и последиците ще са страшни.

14

Анонимен

преди 4 години

Интересон защо путин не пусне сурата,да направи дъждове,за да спре пожарите,а оставя хората и животните под този тероро.

13

Калеко Алеко

преди 4 години

Май е време тия дето се засягат на ***, да си сменят държавата ... !!!

12

Анонимен

преди 4 години

Истината е че Сибир изгоря защото китайците го изсякоха. Пожарите са изключително там където са сечищата. Следващата стъпка е изораване на освободените площи и засаждане на картофи. На китаеца му трябват ниви. Повтаря се това което години наред се случва в горите на Амазонка в Бразилия.

11

Анонимен

преди 4 години

HBO няма ли да спретне бързо сериалче, за да ни разкаже истината? ГГаньо отдавна не е гледал сериал и цъкал с език - леле как ни излъгаха... тц-тц-тц...

10

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 10Пиддер, кой е дивак - този който отказа на лицемерната покана за помощ на Тръмп ли?Ами той да се беше справил у дома си - Аляска също гори! Тези пожари са неовладяеми! Ще гори, след 10 години ще има нова гора - природа! А в Територията 'иганьорите унищожават съвсем друг тип гора, която няма да се възстанови и за 100 години!

9

Teo

преди 4 години

Земята е крехка система. Малко я поразбутахме. Градус- градус и половина нагоре може да не звучи много, но последствията се виждат. И ефекта на доминото също. Западните бле...ещи плащат по евро отгоре за отпечатък въглероден диоксид на полета, който вземат за майорка, без да разбират, че самото пътуване до там унищожава земята. И новата кола, и новата пералня и ... новото. Вместо да конструираме(а можем) - почти вечни електроуреди ние си играем на капитализъм. Там е проблемът!

8

Анонимен

преди 4 години

ДО 1 - Щом мразиш Русия, това значи, че мразиш и нас, българите

7

читател

преди 4 години

Пожарът е на площ на 13 милиона хектара, според снимките от спътници.Информацията е свободна. Всеки може да я види, който днае как.Всеки може да се убеди.Според нов закон в Русия, пожари в определени области не се гасят, чака се зимата.С после добив на евтина дървесина.

6

Анонимен

преди 4 години

До ГостенинЕ нали мразиш Русия ? Това не е ли добре тогава ? Не те разбирам.

5

Гостенин

преди 4 години

Днес отявлено болшевишкия кросс написа, че гасенето на пожарите струвало 30млн.евро."Богата" Раша е готова за 30млн.евро да погуби Сибир. А за 30 сребърника да продадат и Путин.Мизерници ***.

4

Десо Чукалов

преди 4 години

Ли Пънн беше последния премиер на КНР, дошъл на визита прри Бай Тодар Живкоф през 1988 година . А неговия началник беше Председателя -- великия Дън Сяо Пин, сдал властта си в 1990 г. на пудела си Цзян Цзъмин, които управлява до 2002 г., когато Ху Цинтао го наследи .

3

до 1

преди 4 години

Омразата ще те унищожи и заведе в ада. Аз обичам Русия, не те мраза, защото си заблуден от болест.

2

СТОЯН ГАНЕВ

преди 4 години

ЛИ ПЪНН , ЛИ КЪЦЯН и другите Китайски Другари ПАЛЯТ ГОРИТЕ, за да освободят място за НОВИТЕ СУПЕР ГРАДОВЕ, С ПО 10 -15 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ , които ще бъдат построени В КИТАЙСКИ СИБИР .

1

Мразя Русия

преди 4 години

ДА ГОРЯТ В АДА ТИЯ ВОЙНОЛЮБЦИ!НИЩО ИМ НЕМА!