40

Валонеца

преди 4 години

Само оръжието прави човека свободен никаква работа и други простотии.Нито пък някакъв спор някога е решавал нещо.Оръжието решава кой крив кой прав.Браво на Америка за свободната продажба!

39

Realist

преди 4 години

"Red flags" на български означава нещо като предупредителни знаци, има нещо съмнително в този човек. "Червени флагове" е просто директен превод, който нищо не означава.

38

Adolf Eichmann

преди 4 години

Проблема е, че не можеш да изолираш, осъдиш, задържиш или каквото и да е човек който не е направил нищо - всеки може да говори или да се държи странно и много го правят, но почти никой не минава границите и когато го направи вече е късно за превантивна дейност - тва е омагьосания кръг. Рестрикции на огрнестрелното оръжие е единствения отговор и винаги е бил - друг просто няма, но янките не искат да пипат тази си свобода и са готови да платят цената...

37

SS

преди 4 години

Виц:Попитали ВСЕВИШНИЯ кажи ни БОЖЕ кога земята която си сътворил ще стане по добро място за живеене,кога ще спрат войните,убийствата омразата между хората?А Бог отговорил:КОГАТО В РУСИЯ ЗАБРАНЯТ ВОДКАТА,В АМЕРИКА СВОБОДНАТА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ И В БЪЛГАРИЯ СПРЕ ДА СЕ КРАДЕ. тоест никога.

36

SS

преди 4 години

Оръжията и тяхното притежание е голяма отговорност и на определени навици и умения.Но на робите не дават оръжие,те трябва да работят да живеят бедно и да бъдат товарени с данъци.Повечето млади хора не умеят да си изперат гащите да заковат грамотно гвоздей как да им дадеш оръжие.Естесвенно ще се появят фирми(те и сега ги има)от наши хора който ще обучават срещу заплащане,и като знам колко е корумпиран *** ще стане весело.

35

Вица на ноща

преди 4 години

Американците колкото и добре да са въоражени ги е страх да ни пускат в САЩ без визи.

34

Дарвин философ

преди 4 години

Аз съм за свободна продажба на пистолети (с до 10 патрона в пълнител) и револвери на всеки здрав ,неосъждан, имотен гражданин с минимум средно образование и навършени 33 години...На другите само по служба....

33

Партизанин

преди 4 години

В Европа сме най-големите .Нашия Георги подпали Райхстага и то под носа на СС и Хитлер.Пак нашия Коларов организира най- големия атентат в хилядолетната история на Европа-атентата в църквата "Св. Неделя"-София.Първо убиват генерал и чакат всички генерали,царя и министри да се съберат на погребението му и взривяват храма и убиват 250 човека вкл. жени и деца....А ние (***) за награда кръщаваме град на негово име след 1944 ....

32

Социолог

преди 4 години

Близо 60 000 амерканеца на година загиват от огнестрелно оръжие от тях само 11 000 са убийства другото е самоубийства и неловко боравене с оръжие (некой си го е чистил и погледнал дали дулото е чисто но дръпнал спусъка с патрон в цефта ...)Тоес само 11 000 са жертвите ,за сравнение в Русия (при над два пъти по малко население) жертвите от домашно насилие са 14 000 предимно жени .В Китай се колят с ножове по улицата ,психясват колят деца себе си с хиляди,но се крие щото при комунизма сите са ОК

31

УВО 2003

преди 4 години

Да се продава оръжие както се продават пирони,газ и мас на днешната младеж с промити мозъци от игри ,екшън и садо мазо онанизъм е все едно да дадеш на шимпанзе АК-47 и да му гледаш сеира....Оръжие може ,но само ловно и само за лов и охрана на имота ,всеки пиян,надрусан или назобен *** ако препаше по един пистолет ще се изтрепат...

30

axa

преди 4 години

поредните со'росоидни статии на загрижените "демократи" либерасти.Ми да вземат и колите щото с тях има още повече жертви, а пък ако утрепеш човек недай си боже в такава "програма" и полицията да му я вземе до живот, нещо такова се получава с либерастките програми.

29

mdaa

преди 4 години

Убити са точно защото не са си носили оръжието с тях, а са го държали в къщи. Ако беше с тях сега нямаше да има толко жертви.Защо го държат заключено у тях след като имат разрешително. нека им е обица на ухото.

28

хъша

преди 4 години

не се ли потвърждава твърдението че европа по точно ЕС е най доброто място за живеене все още?все пак благодарение на няколко добре структурирани законово западни страни а не благодарение на източните

27

бай ганю

преди 4 години

защо каубойците се трепят в пъти повече вътрешно от колкото като бройка загиват от тях във военни въоражени конфликти извън страната им?защо имат тази силна обсебненост да притежават толкова много оръжие?какво би спряло психопат да си купи същото оръжие на черно което му е отказано законно в магазина законно?

26

УЕФА - мафия

преди 4 години

Щ*

25

УЕФА - мафия

преди 4 години

HE трийте, а прочетете истината. За нишо не съм излъгал, за нищо не съм премълчал. И да изтриете, пак ще знам, че е така. Нека слагат и плюсове, и минуси. Един път съм бил там, но и той ми стига и стоя зад думите си.

24

УЕФА - мафия

преди 4 години

... Мрежа от дебели връзки навсякъде, следене, изнудване и шантаж. Заграбване на природните богатства на страните по бoлния извpaтен от тях свят, загуба на мозъци и капацитет, погълнати от океаните зелена хартия, печатана на място. "Интереси" навсякъде по света, насаждане на paзвpaт, тoлepacтия и "мода". Демонизация на обществото на всички нива и спрямо всички прослойки. Ей това са "великите сили", за Пyтьo cи е почти същото. Да ви е "здрава" болнaта пpoкaжена Xaмepика!

23

УЕФА - мафия

преди 4 години

Xaмерика и кoмyниcтическият кoптop са врагове само привидно. Всичко е добре изигран театър, зад който седят бoлни извpaтeни интереси на шепа неприлично богати и богатеещи все повече дoлни пaжoве. За целта навсякъде се сеят терор, смърт и разруха. Където пък няма кой да се върже - създават се изкуствено и нещата стават принудително. Мрежи от дебели връзки навсякъде...продължавам...

22

цу

преди 4 години

След отнемането на оръжията от американският народ,анти-човешките закони-PA,NDAA и др. , отменящи човешките права,които бяха приети последните години,ще започнат да се изпълняват.За целта от ЦРУ промиват мозъците на лабилни хора,за да извършват атентати.Също така има и много фалшиви атентати без жертви,а с платени актьори,такъв е например този от Лас Вегас.Бюджета обаче явно е ограничен и след много атентати из целите САЩ все едни и същи оцелели интервюират,най-големите същевременно щастливци и нещастници на света.

21

V

преди 4 години

След масовите стрелби: Забелязват ли американците "червените флагове"? ЗАБЕЛЯЗВАТ ТЕ *** *** НА МАФИЯТА ГЕРБ .И по кого стреляха в бг ? По митьо очите и разни такива .Ако има оръжие в бг няма да има мафия ;)