95

sgt Hale

преди 5 години

Сивите сервизи с в пъти по-качествени и коректни от грандоманите , особено оторизираните. С нетърпение очаквах да ми свърши гаранцията за да се откача от фирмения сервиз на една известна марка...

94

Анонимен

преди 5 години

Кажете ми защо никои не коментира причините за увеличение на Гражданската отговорност?Менда Стоянова от ГЕРБ каза 15 братовчеди са искали обезщетение за това се вдигаКаруците в лицензиран сервиз ли ги поправят

93

Anonimen

преди 5 години

Напротив в някой гараж по ще ти обърнат внимание и ще ти я направят като хората от колко в голямите сервизи а относно специалистите те вече не са в българия

92

Анна

преди 5 години

На улицата, на която живеех преди години, има точно 4 сервиза тип гараж в задния двор, като два са един срещу друг. По цял ден хлопат, форсират двигатели и тормозят живеещите наоколо. Крайно време е това нещо да се забрани и сервизите да бъдат изнасяни към индустриалните зони. И е крайно време да се спират от движение замърсяващире трошляци. Който няма пари, няма да кара кола - не може всичко да ви е евтино.

91

Рум Сървис

преди 5 години

А бе я като си правим колата, ко!? Вече 25 години основно я си я правим и не съм се утепал. Рядко ходим у сервиз, че след тия мърльовци после требва да оправям пак. Ангренаж сменям за 3-4 часа (2 пъти по дълго от сервиза) ама си четем точно за моята каручка и си пазим капаците, винтовете и разглобените части, а мърляка у сервиза ти набие рапидката и агрегата отива на улица "Последен път" аку мъ разбирате! Оторизираните пак са мърляци ама скъпо платени.

90

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 89Добре, съгласен съм.Колко граждани на БГ биха си позволили нови коли?Тука говорим за стандарт, сега че Бай *** се изхвърля е ясно на всички.

89

Анонимен

преди 5 години

Кви тампони на 30 хил????!!!!! Веднага им връщай тapaлясника! На 30 хил трее да си сменил само веднъж масло, и абсолютно нищо друго! Да не си глътнал некой байбек с превъртян километраж?

88

Сержант

преди 5 години

Те оторизираните сервизи ама едни специалисти имат, ама и с какви оригинални части работят. В WV сервиз за едни тампони ми поискаха 250лв със смяната. Същите ги смених сам за 72лв. 30к колата не е мръднала. С в ,оторизираният' сервиз като попитах за гаранция отговориха, че няма гаранция, но частите били оригинални. *** лобизъм е всичко. А частите всички знаем от къде идват.

87

Loopianix

преди 5 години

Оставете сервизите, като вземат да обвържат този измислен паспорт с Гражданската отговорност, е тогава ще ни се приреве на всички, че ще е яко .екс, ама без вазелин. Няма да има ПТП без проверка за редовност на паспорта, че и автотехнически експертизи, с надеждата да открият пропуски и да ни го набият. Така де, пътят към ада е постлан с добри намерения, тя държавата натам ни кара...

86

Анонимен

преди 5 години

Колата ми излезе от гаранция. До тогава бях задължен да обслужвам само в оторизиран сервиз. Там смяната на масло е над 400 лева. При кварталния майстор - незнам, отдавна не карам стари коли (нов внос), но вероятно е поне два пъти по-евтино. Разбира се че ще продължа да обслужвам колата в оторизирания сериз! Живота и здравето на мен и семейството ми са важни! Най-важни! Не харесвам клошарското мислене!

85

Анонимен

преди 5 години

Да избереш сервиза на бай Х*й пред оторизиран, е като да избереш домашна шльокaвоца пред хубаво уиски. Ама тук 90% от населението, къде от беднотия, къде от скодоумие избира шльокавицата! Кво да прайш, толкова ни е капацитета. Липса на финикийски знаци! Ама да обясняваш после че шльокавицата е по-добра от хубавото уиски, си е чиста глyпocт! Гарантирано!

84

Анонимен

преди 5 години

Българския гяволук води до беднотия и дъно! Справка - мястото на Бг в ЕС. Гявола дето ще си купи части от оторизирания сервиз, пропуска факта, че като му направят ремонта с тях в сервиза на бай X*й, няма да има гаранция! Верно, че на нашенеца не му дреме, щот не е свикнал на обслужване за бели хора, ама пак казвам, затова рием дъното!

83

Анонимен 86

преди 5 години

Изхвърляш се! Напредваме но напредваме с скороста на костенурка.Това че някакви лапета са са отрасли с Бързи и Яростни нищо не значи.Препоръчвам ти да гледаш филма Идиокраси.Много пророчески филм!

82

Анонимен

преди 5 години

До нашияТи в кой век живееш? Светът отдавна е малък и поръчка от другия край на света не е никаква трудност.Иначе, отиваш в официалния сервиз и си купуваш частите които те биха ти сложили. Ако ти ги монтират там, правят 35% за цената на частите, но въпреки това е много по-скъпо от труда в малък сервиз.Много често същите работници в официалния сервиз, си имат и частен малък сервиз. И като те видят, че си частно лице, ти казват докарай колата у нас.

81

Анонимен

преди 5 години

Абе кво ви пука, богати сте, щастливи сте....за едни трошки ли ви пука.

80

хахахахаха

преди 5 години

ммм аз съм за малко-а зъболекарите кога -90 процента са в сивия сектор-някой да си е правил кариес и да са му чукали касова бележка аххаха циркаджиййй

79

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНяма желаещи защото не е престижно вече да си ченге(говоря за редовия полицай)Системата ни е скапана и това го казвам като човек който е наястно с нещата.

78

Анонимен

преди 5 години

Кви 50% бе много повече са. Минавам тех преглед иот 1989г когато тех. преглед бе в КАТ квитанция не съм получил пък си плащам 40 лв. всеко година вече 30. Сервизите също не дават касова бележка. Монтьорите без некакво образование поне по двигатели. Взел 5 - 6 ключа майстор кой ги проверява?

77

Анонимен

преди 5 години

Няма да има '' какво правим сега '' на пътя защото катаджиите са накичени с камери и микрофони Затова и няма вече желаещи за катаджии В момента се поставят камери на всички патрулни коли , не само катаджийските / и ще видите как масово ще напускат полицаите от страх да се снима всичло което вършат

76

Нашия

преди 5 години

Пречи защото сме българи! То е ястно че можем да поръчаме, но трябва да имаш предвид кой ще се занимава с това....а и защо по дяволите трябва да си поръчва части от други държави.Явно тука е много ниско нивото според някой.