29

az

преди 4 години

поредната кретения на *** за,***....за да може 5 човека да си връткат педа..лите 5 пъти в годината....

28

ogin

преди 4 години

Добре е

27

Анонимен

преди 4 години

Защо се чудите как да избиете и без това малкото народ в страната близка дори надминала 3ти свят по мизерия и политическа некомпетентност.Вместо да показвате каква простотия сте измислили се погрижете за народа сиглупав подаващ се на всяка глупава идея.по добре направете закон и забранете подобен тип безотговорни водачи,Инфраструктура нчма за пешаходци и коли а вие облъчихте простия народ юе има къде да карат колело и трутинетки

26

велосипедист

преди 4 години

или пълна забрана на селяните придошли последните години:)

25

Анонимен

преди 4 години

Има по-разумно решение - пълна забрана на веслосипеди и тротинетки в София.

24

Анонимен

преди 4 години

Ужас. Не стига, че хвърчат по тротоарите, а сега ще използват тротоарите и за паркинг.

23

da be da

преди 4 години

Колелото ми е 2к лева, не бих го оставил там...

22

Анонимен

преди 4 години

охрана има ли?

21

до №16

преди 4 години

Да, по велоалеите във Варна е пълно с майки с килички и пешеходци. Но не - не са празни . Ползват се все повече - миналата година малко. Тази година повече в началото на лятото, а сега направо си пречим в някои централни (толкова са и направени като хората). Понякога има превес и на т.нар. "тротинетки" - нз защо ги наричат така. И да знаете - това, че нямат категория и не са регистрирани, не значи че не са регулирани!

20

Анонимен

преди 4 години

Време е Слави да изрине ***.

19

Анонимен

преди 4 години

Тия да бяха направили брошурка "гепи го". Някой е луд да си върже колелото, да си върши работа и да се надява да го намери пак. Колко милиона взехте за тия 5 тръби? Защото с едни резачки се обезсмисля доста. Направихте магазин за наркоси пак с нашите пари. Тия бюрократи знаят ли колко струва едно читаво колело? Резултат - никой няма да го използва!

18

Анонимен

преди 4 години

Вместо да стимулираме хетеросексуализма и да поощтряваме хората да си купят кола и да се почувстват като бял човек, поощтряваме хомосексуализма с тия колела и тротинетки. При едното те пече слънце, потиш се и ти миришат краката, а при другото пуснеш климатичето, свири чалгичката, возиш мацката, гледаш гордо. Никаква база за сравнение няма.

17

Анонимен

преди 4 години

Хората нямат какво да ядат, те паркинЗи за тротинетки ми правят. Пак се мисли за мръсните АйТи-та, а хубавите момчета от залите кучета ги яли. Едните движат с тротинетка, другите с БМВ 3 1997 година с газова. Нещо безплатно за коли с газова кога ще има?

16

Анонимен

преди 4 години

До ЖоА велоалея ползваш ли?

15

Анонимен

преди 4 години

Пари на вятъра.По велоалеите на Варна се движат пешеходци и майки с колички, но велосипедисти почти не съм виждал. Да се чуди човек защо ги направиха тия глупави съоръжения, след като няма кой да ги ползва! В същото време хората в района няма къде да си паркират колите, щото едната страна на улицата е заета от никому ненужна велоалея.

14

Маркировка Софийска

преди 4 години

Как се "разграфява" булевард?От дясно на ляво,започвайки от тротоара:"Платно" N:1. моноцикли (ония от цирка, вместо жонглиране ръцете са СВОБОДНИ и може да се гримирате,задоволявате,храните,чатите);2. тротинетки;3. велосипеди;4. мотоциклети;5. синя/зелена зона;Симетрично e отсреща.Автомобили ще преминават,когато се поосвободи зона.Надземния градския транспорт е премахнат,като неефективен(1.6 лв. са недостатъчни) и ще бъде възстановен когато билета стане 1.6 EUR.Пешеходци няма!

13

Жо

преди 4 години

До "До Жо" 11Аз нямам кола, ползвам градсия траспорт.

12

Анонимен

преди 4 години

Нямам търпение Слави да вземе властта и да спрем да се правим на евро*ейове. В Москва има ли такива неща? А в Петрозаводск? В Иркутск? Няма!Винаги гледаме най-лошия пример.

11

Анонимен

преди 4 години

Една кола не можете ли да си купите?

10

До Жо

преди 4 години

то е крайно време и да спирате на пешеходните пътеки, самозабравили се шоферчета???