20

До ПрОсоТо

преди 4 години

Защо се радваш на смъртта на някого? Дори да е бил,, комунист", нещо което не знаеш, нима е причина да злорадстваш, че е страдал от нелечима болест? Ще ти кажа нещо: И Бойко е пребоядисан комунист.С куфарчето пари от Бай Тошо като охранител, стана ,, син" и си направи партия ГЕРБ. Не се радвай на чуждото нещастие, от болести никой не е застрахован. Представи си, че някой от семейството на починалия чете това. Ще ти каже:,,Какво ло'шо ти е направил( сина ми, внука ми, съседа и др.)да го мразиш?

19

До анализатор

преди 4 години

Как не те е срам да пишеш глупости!!!.Да обиждаш паметта на млад човек, който се е самоубил, защото е бил нелечимо болен. Вероятно не са искали да го лекуват, не е можел да си позволи лечението и болките са били непоносими да се хвърли под влака.

18

Само питам

преди 4 години

Кой клас има написалият статията? Откога Дългопол е село?

17

Анонимен

преди 4 години

Капитализмът няма много нужда от болни хора. Тях почти няма как да ги експлоатират за без пари. Да не дава Господ в тая убита държава да те споходи нещо такова!

16

До15

преди 4 години

Как е сега.С пневмония те държат 5 дни и довиждане.С липоса на пълния набор изследвания,с епикриза след седмици ,пълна със свободни съчинения .Лечението продължава в къщи,повтаря те,пак болница,пак 5 дни и пак вън за доизлекуване с антибиотици в къщи.Ако оцелееш,оцелееш,ако не мри.Намръщени лекари и сестри.Визитация ,ако им кефне.Пушат в кабинетите.Ако ги питаш нещо отговор с повишен тон.Това са търговци,а не лекари.Това не е здравеопазване.

15

Анонимен

преди 4 години

Поговорка.Качи бедняка на кон,ще препусне към ада.имам предвид тия които забогатяха по престъпен начин

14

Карл Маркс

преди 4 години

Човека е създаден да служи на парите,на дявола,е не всички

13

Фр.Енгелс

преди 4 години

Болестта наречена,капитал

12

Do ей,тоя соц

преди 4 години

През 1980година получих много тежък вестибуларен пристъп.Най-напред ме лекуваха в родния ми град Плевен,имах подобрение но след 20дни за по точни изследвания и лечение ме изпратиха в Център пи хигиена при професор Кехайов.Един месец лечение до пълно оздравяване.После задължително санаториум.Поклон пред този професор,не зная дали е жив,НО ТОВА БЕШЕ ИСТИНСКИ ЧОВЕК.Нямаше ден да не мине на визитация и да е ангажиран сериозно с проблема на всеки от нас.Е,това е лекар и това е лечение без заплащане.

11

Анонимен

преди 4 години

Така лекуват нашите родни лекари - и на мен ми казаха, че счупената ръка ще си остане така крива, безполезна, БОЛЕЗНЕНА, НО май ще има напредък, защото не случам нашите родни УЖ специалисти !!!

10

Ех тоя соц бе!

преди 4 години

А през соца щаха да го излекуват безплатно. Тогава всичко се лекуваше, хората никога не умираха от болести, щото Партията беше наредила така. Живееха без да се разболяват завалийките и се радваха на охолен и безгрижен живот. Ех тоя соц бе!

9

Анонимен

преди 4 години

"Достъпното" здравеопазване отвори много работа на погребалния бизнес. Нищо хуманно и човешко няма вече в нашата мила европейска татковина. Нямаш ли пари, умираш пред болницата. Дори мнозина не стигат до нея.

8

Анонимен

преди 4 години

Нека не е трън, а граната лимонка!

7

Комунист

преди 4 години

За всички гербери един трън в ***

6

Ленин

преди 4 години

през комунизма щяха да го лекуват.Капитала е болест упадък,престъпление

5

ПросТоТо

преди 4 години

Скапан комунист, нека ти!

4

Наблюдател.

преди 4 години

"Мъжът е бил на гарата в родното си село Дългопол..." - Дългопол е град от 50 години!!! Вярно, че неграмотността се почита през последното десетилетие, но ...

3

123

преди 4 години

До АнализаторВие сте "Анализатор", но без последните шест букви :)

2

Бойко Борисов

преди 4 години

Важното е, че има стабилност. ГЕРБ ПОБЕДА!

1

zeus

преди 4 години

Лека му пръст на човека, ама с нашето "безплатно" здравеопазване е така, много болести станаха неизлечими.п.п. Дългопол не е ли град?