13

Шоп

преди 4 години

Тази глупост с развъждането на мечките тепърва ше тормози хората в планините.

12

факт

преди 4 години

Пумаците са в Пловдив и чужбина.

11

Гъбарник!

преди 4 години

И по добре. Не ям брани гъби. А от както чух за случай на отровен от брани гъби хотел в 5 звезди във Велинград - има толкова много случаи на отровени с брани гъби, че ако питате мен трябва да се забранят със закон!Сядаш поръчваш си гъби и не знаеш какви ще ти донесът!Гъби само от Гъбарник!

10

Анонимен

преди 4 години

миналата седмица 400 грама пачи крак 4.60 евро и то на промоция

9

Анонимен

преди 4 години

Кило пачи крак - 2 /два/ лева.Е, няма да има кой да бере и предава.

8

Анонимен

преди 4 години

До 8В Германия колко хора се препитават с бране на гъби?Гъби се берат само в изостанали общества.

7

Анонимен

преди 4 години

Изтече водата от язовира и скоро няма да се напълни. Най- ценният ресурс на една държава са хората. Има хора има потенциал, пазар, има движение на средства и стоки. Та по този повод, кой да бере гъби и защо да ги бере?

6

Анонимен

преди 4 години

От седмица съм в Родопите на язовир Доспат. Всеки ден виждам две каруци претоварени с манатарки поемат надолу. Цяла фамилия брачеди се ТРУДИ и ги събира. Аз лично вече 2пъти ги пресрещнах и купих по 3кила вечерта за огъня.Та явно споменатият изкупвателен пункт не дава добра цена.

5

Анонимен

преди 4 години

Изкупната цена е мн. ниска. А точно климатичните особености създадоха добри условия, за по дълъг период на образуване на гъби.

4

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 4 години

Защо да си губят времето с гъби, като помощите в Германия са в пъти повече ?

3

ай сиктир

преди 4 години

Като погледнеш добре, че са мечките да остане нещо из горите иначе ония двукраките скакалци от маалите като тръгнат нищо не остава след тях па камо ли гъби.

2

Стратег

преди 4 години

Европцата иска все по-малко хора в България. Една от стратегиите за изтласкване на хората от планинските райони е безконтролното развъждане на мечки в Родопите и Стара планина и защитаването им със закон като вид. На пръв поглед, това изглежда като нещо добро, но на втори план е целенасочено срещу човека. В крайна сметка, за държавата, мечката става по-ценна от човека, а човека се третира като вреден дивеч. И това дойде от София, тая глъвотия...

1

Наблюдател

преди 4 години

Все по-малко хора и животни има , няма кой да яде гъби.