5

Анонимен

преди 4 години

А тоя 18-годишния имал ли е книжка? Или ако е имал от колко време? От 3 месеца? И разбира се е взел на тате трошката и вече решил, че е безсмъртен. Класика в жанра!

4

Анонимен

преди 4 години

Простаците на село нямат по-смислено занимание освен като се стъмни малко и да яхват колите на татковците- ей тъй от скука....Каквото са търсили,намерили са го.Всеки на пътя е с единия крак в гроба, но когато и нарочно си го търсиш........

3

Специалист по всичко

преди 4 години

Бял спортен мерцедес е била колата и е изпреварвала всичко наред ,докато поради неопитност на водача не се е размазала в камиона .

2

Кратун

преди 4 години

Да проверят и шофьора на камиона дали си е карал тихо и кротко в лентата. На мен един тираджия нарочно ми застана в лентата за изпреварван, когато го наближавах. Останаха може би 5 см. между предното стъкло и ръба на каросерията му. После ми се хилеше, когато се изравних с кабината му. Щеше да ме убие заради някакъв негов извратен майтап.

1

Жо

преди 4 години

"ЧЕРЕПНО-МОЗЪЧНА травма се получава, когато Мерцедесът е 25-годишен пърдялник с неработещи еърбегци, а момчето е било без предпазен колан. При такива обстоятелства човек удря с глава предното стъкло на автомобила, което е най-здравото стъкло в колата.