15

Тромпед агата

преди 4 години

Въй кой създаде идил кой до сега изпрати над 100хлд тира оръжие в сирия???? Въй въй идл изобщо същисвува ли аджаба

14

Архангел Псувнаил

преди 4 години

Ще набират сила докато Вовата не "кихне" малко по-сериозно. След това ще им наберем китки за изпроводяк към девиците.

13

Анонимен

преди 4 години

Асад обяви, че започва настъпление към Идлиб преди няколко дена. Потдържаните от турците идилци отказаха да спрат да атакуват правителствените войски и сега ще си носят последствията. Турците в Сирия покрай тях също.

12

Анонимен

преди 4 години

В момента, в който САЩ изтегли войските си от Сирия, с ИДИЛ е свършено.

11

Исус

преди 4 години

Ислямска държава е минипроект на планираната от ислямиската мафия сатанинска държава наречена Халифат. Ислямистите воюват за да изградят световен ислямиски Халифат. Джихадистите планират чудовищен Холокост над нас немюсюлманите, всички които отказват да приемат лъжливата ислямиска религия ще бъдат безпощадно и мъчително унищожени. На оцелелите ще бъде наложена кървава теократична ислямиска диктатура. Идил е зародиша на Халифата, затова скоро ще бъде абортиран!

10

Анонимен

преди 4 години

Тръгнаха да свалят режима на Асад, а свалиха Ислямска държава след намесата на Русия. Повтарят борбата срещу фашизма. Гледат отстрани и се включват на страната на победителя.

9

Истината

преди 4 години

Ислямска Държава е юдейска.

8

Жълтите павета

преди 4 години

Ако това което пишете за тези 8-10 000 щатски пленници наистина ги въоръжат и пуснат към Дамаск може да създадат проблеми. Особено ако им дадат хим.оръжие ще унищожат града. Тогава ще пламне голямата война. Това била казала баба Ванга, но е възможно да не го е казала, а да е план от Новия ред. Ако не е част от този план досега правителствените сили и руските войски да са направили тези не на кайма а да са ги изкарали през задния изход 100 пъти. План ще е.

7

Анонимен

преди 4 години

Америка да се маха и ИДИЛ ще изчезне,сега фатката е Ердоган да не влиза и да не изгони кюрдите анексирали с помощта на Америка земите на арабите и тюркмените,но кой вярва вече на Америка

6

Анонимен

преди 4 години

Сащ се готвят да пуснат 8000 плененк идилци срещу Асад

5

до 4

преди 4 години

До ФастерФастер, много бъркаш. Ушанките не са се били в североизточна Сирия и Ирак за къдет осе пише. Там са американците и кюрдите.... Сега Ердоган заяви, че почва операция срещу кюрдите в североизточна Сирия и американците си търсят повод да доставят оръжие и продължат да са там. Как се възстановява нещо, което е било унищожено? Или САЩ са ги скрили тези от ИД, или са докарали нови! Но като си идат американците ще се оправи положението.

4

Фастер

преди 4 години

Нали ушанките ги беха пребили бе,***!??Не американците,УШАНКИТЕ СЕ ИЗЦЕПИХА,преди 2 години че с даеш е свършено!!!

3

Victimized

преди 4 години

Набира скорост, точно понеже САЩ отказват да се изтеглят от Сирия, незаконно пребиваващи там. А Израел лекува терористи и ги връща обратно в Сирия. А вие не сте медия, а платформа за западна пропаганда.

2

Анонимен

преди 4 години

Набира сила, защото тези главорези са създадени и платени именно от САЩ.

1

ай сиктир

преди 4 години

Дали е случайно нали уж краварите ги бяха унищожили и победили.