8

инж. от преди 89 год

преди 4 години

Диплома за висше....! В България-няма проблем! Елате в УНСС-тук *** и Пульо става висшист! Тук най-скоро ще направят факултет по противопожарна охрана! Важно е да им вземем парите! Бакалаври-8 семестъра. Програма с предмети 2/3 излишни-да им запълним времето! Магистратура още 2, 3 или 4 семестъра...да им вземем таксите. Да си рече човек , че завършилите УНСС ще стават доктори на икономическите науки....!

7

Анонимен

преди 4 години

Това не е новина...така е от години, защото образованието ни е евтино...Защо не идват и от Швеция, където е безплатно и за чужденците...

6

Айде..

преди 4 години

стига сте оценявали по национален признак. За да отиде някъде млад човек, може да има хиляди причини-да учи, да си поживее още малко преди да работи, да научи добре език...накрая идва и цената на всичко това. Във Варна примерно е пълно с немци-медицина, в ТУ-турци от Истанбул и Бурса..,брат ми учи в Пловдив с гърци 50/50%. Нашите пък бягат в Дания и Германия и кой знае къде още. А за самото учене- става само с желание, никакви пари на помагат, ако човек не иска да учи!

5

Shark

преди 4 години

Ами разбира се че мързеливите гърци ще харесват нашите университети, как няма като тук си купуват изпитите и взимат дипломи дори без да знаят български.

4

голем смех

преди 4 години

Тук комшиите не учат висше, а си купуват висше. Това е удобството на българското т.н. висше образование за чужденци. Евтинийка, с ясни тарифи за вземане на изпитите и сладък живот извън университета. Дали им признават дипломите в родните страни е друг въпрос.

3

Мда

преди 4 години

... и най-вече, близо е , а и в България може да си купуват изпитите, както прави немалка част от тях.

2

до 1

преди 4 години

Повечето студенти от Гърция са жени. Учат предимно логопедия,, специална педагогика, предучилищна педагогика и тн педадогичеси специалности. Също и медицина, стоматология и тн. А за това,че обучението им е евтино-е така-плащат колкото и българските студенти-защото Гърция е в ЕС, освен ако не са избрали програма на ангийски език.

1

Анонимен

преди 4 години

Ами като са им почти без пари.Пък и българските студентки хубавки и евтини.И дащни.