17

!

преди 3 години

Писалият статията има нужда от буквар!

16

Селена

преди 4 години

нямате ли една снимка на черно море? аман от мързелива журналистика

15

Анонимен

преди 4 години

Продължава кампанията на тази медия по оплюването на България.

14

Анонимен

преди 4 години

Всяка година на различни места по света *** *** защото искат да видят природата. Да ***. Не се интересуват от елементарни неща като областта в която отиват и животните които ги нападат.

13

Бъркам ли?

преди 4 години

Снимката е красива, но това не са брегове на Черно море?!

12

Има

преди 4 години

моменти когато почти навсякъде по нашето море е опасно. Преди няколко дена писах, пак ще припомня. Много добър плувец съм, а на Царево на 50-тина метра от брега ме дръпна и няма излизане. Даже и дъното стигах с крака и не става. Плувах по диагонал и успях със зор да се измъкна на около 120 м. от мястото където бях влязъл. А отгоре почти нямаше вълнение. Така че умната, а може и русата. Сега сериозно - трябва да се внимава и да пази Бог!

11

Анонимен

преди 4 години

Странно, че се давят такива които могат да плуват, аз съм от Варна /варненци по-принцип не ходят на плаж/ и въпреки това не мога да плувам и не ходя често и си влизам до колената най-много до кръста ако има някой до мен и съм нямал проблеми никога, ама плувци от софето бол които редовно преплуват зад шамандуритв !

10

Анонимен

преди 4 години

На Черноморец има много мъртви вълнения и дънни ями се образуват като се обърне водата. Няколко пъти сме били на палатки-имало е случаи в които водата ми е до гърдите, на 2м от брега съм с детето и не може да излезем 15минути от водата.

9

Анонимен

преди 4 години

Да турят по една табела къпането забранено.

8

Анонимен

преди 4 години

На кой плаж?

7

Анонимен

преди 4 години

2016 на Камчия се удавиха 4 човека за два дни. Беше потресаващо. Влизаха да пливат на червен флаг и спасителите оставаха до 18.30 да вадят хора. Нямам представа колко спасиха. Това бе и последното ни ходене там .

6

Tzz

преди 4 години

Противно море, не стига че е толкова мръсно и пълно с фекалии от които 90% си се посрал ми и ями, камънаци вълнения.

5

Анонимен

преди 4 години

Миналата година на Приморско се удавиха поне 5 човека ,ама не казват .Пред нас се удави едно момче ,на 10м от брега при силно вълнение.Спасителите нагазиха до колене и зачакаха морето да го изхвърли - те нямат Никаква екипировка - нямат лодка или джет ,май и не умеят да плуват професионално.имат само едно червено стиропорче 40см .

4

Анонимен

преди 4 години

Интересни защо в Гърция няма дънни ями.

3

Тя има лош дъх

преди 4 години

Всичко това е заради лошия й дъх! Повярвайте, хора! ТЯ ИМА ЛОШ ДЪХ! Много е важно да повярвате, че тя има лош дъх! Истина ви казвам! Повярвайте, хора! ТЯ ИМА УЖАСНО ЛОШ ДЪХ! Много й е лош...... Заради лошия й дъх се образуват тези лоши ями, да го погълнат този дъх лош!

2

Анонимен

преди 4 години

Полезна и добре написана статия! Браво!Мъртвото вълнение символизира управлението на президент румен радев ветото, отговорен за разсипването на държавата!

1

Дайта

преди 4 години

А Бутамята???