51

Анонимен

преди 4 години

На всички тези, които недоволстват от Фандъкова, искам да кажа само едно: спомнете си Янчулев, Софиянски, пък тогава приказвайте.Фандъкова не е идеална, но сме виждали много по-лошо.

50

Анонимен

преди 4 години

Мръсният въздух в София е само през зимата и само заради отоплението с твърдо гориво. Автомобилите замърсяват малко и ми писна да ни лъжат, че като използваш градски транспорт вместо автомобил, въздуха щял да стане по-чист. Има измервателни станции и всеки сам може да се убеди в това, което казвам.

49

Анонимен

преди 4 години

30 години София се променя към по-лошо, най-вече заради презастроването и огромните кражби на наши пари предназначени уж за почистването на София. Най-много към по-лошо София се промени при управлението на ГЕРБ в София от 2005-та година.

48

Анонимен

преди 4 години

каймака на батака

47

Анонимен

преди 4 години

Проблемът на България е един и той се нарича софия

46

Waffen SS

преди 4 години

Единственото хубаво в сегашна София е метрото и щеше да е още по-хубаво,ако беше качествено построено,станциите не бяха -толкова къси.Ами станциите строени по време на "тъмният"соц.са значително по-дълги.Иначе града е мръсен,без стил,аморфно-кичозен,като фалшиво бижу,което иска да мине за оригинално.Проводниците висящи по фасадите на сградите както и опи.каните входове също спомагат за ориенталският вид на града.Затворените,изпочупени,прашасяли витрини създават чувство на запустение и безстопанственост

45

Анонимен

преди 4 години

Градът ни беше красив, чист и спокоен, преди да го окупира крадливата Магия от селски крадци некадърници от ГРОБ.

44

Анонимен

преди 4 години

Който и да дойде няма как да стане по-зле, отколкото при ГЕРБ и Фандъкова.

43

Анонимен

преди 4 години

Ако презастрояването се води развитие - здраве му кажи.

42

Анонимен

преди 4 години

Продължавам за IT сектора. На Лондон nominal GDP e около 800 милиарда долара. Българският е 57 милиарда долара. Сещате се каква е разликата нали, в Лондон при групиране IT сектора достига близо 20%, финансовият сектор е 50%. 20 % от 800 милиарда са 160 милиарда, което е 3 пъти номиналката на целия български GDP. Бе май бесепето са прави.

41

Анонимен

преди 4 години

Гербавите винаги обявяват, че цъфтим, БСП и останалата клика обявяват, че сме пред национална катастрофа. Истината е по средата, не мърдаме, инвестициите са безплодни, нямаме голямо производство, няма широка сфера на услугите. Големият ни IT сектор генерира около 50 пъти по-малко пари отколкото лондонския IT сектор да речем и т.н.

40

Анонимен

преди 4 години

Главите на гербавите крадци като тоя трябва да се притискат с подковани кубинки към паветата, докато пуснат гной!

39

Щирлиц

преди 4 години

Ако съсипването на столицата се нарича развитие,повредата не е във вашия компютър!

38

ПорЦелан

преди 4 години

Постепенно от ресторантите ще останат само фургоните за пица на парче и дюнери, а от магазините - Мания. Хората с пари все по-рядко пазаруват в центъра и не се хранят там. Ще стане клошарско гето заградено с бодлива тел, временни огради и вишки с картечници по ъглите.

37

Е

преди 4 години

Мрънкат само турските ***!София наистина много се е променила последните 5 години в положителна посока и няма човек,който да го отрече!

36

Анонимен

преди 4 години

Корупцията и изтичането на европейски средства в джобовете на отделни бизнесмени, главно от ГЕРБ, забогатели покрай обществени поръчки и търгове е другата основна причина. Държавата така и не създаде добри условия за бизнес и чужди инвестиции. Приказките за ниско облагане не могат да заблудят никого, защото у нас няма независима, а само поръчкова съдебна система, няма защита на този, който работи по правилата и печели честно парите си.

35

Анонимен

преди 4 години

До изнервенВиновен е не някой друг, а герберската управа на града.

34

изнервен

преди 4 години

Стига сте мрънкали ве, да ва *** в тъ.пото племе. Само плюнки, храчки и плач. Затова сме на това дередже. А София, макар и трудо и бавно, се развива по-добре от всякога. Но племето, естествено, не го признава и си знае само да мрънкоти. И все някой друг ни е виновен, нали?

33

Строител

преди 4 години

*** е да строиш качествено, щото после няма да имаш работа.

32

Боко Фичето

преди 4 години

Ние строим, те го разрушават...