46

ДюБеш

преди 4 години

оставете гърците.гледайте себе си.с тези темпове на обезлюдяване, след 15-20 години няма да има кой да плаща пенсии.само джипсита и пенсионери ще останат.сегашните 150-300 евро пенсия ще бъдат мечта.иначе чакайте славиту да ви оправи.

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Чети повече. Има държави, в които помощта за новородено е 30 000 евро.Но ако у нас започнат да дават по толкова на абсолютно всяко бебе, знаеш какво ще стане. Затова предлагам критерии относно родителите.

44

Анонимен

преди 4 години

Радваме се на зелени самолети Ф-16. Не сме популисти да храним пенсиите.

43

Дядо Пенс

преди 4 години

Мене 110? са ми препредостатъчни...38232

42

Анонимен

преди 4 години

В момента един обикновен работник, работил 30 г. Взема 800 евро пенсия.Преди кризата 1700. Ей това е сладък живот.

41

Анонимен

преди 4 години

До 12:Един таралясник Ф16 струва на робите от Територията 160млн$.В един руски клип правеха сравнение,между цената на един американски самолетоносач и една противокорабна свърхзвукова ракета "Циркон",с която самолетоносачът може да отиде по дяолите!Само една ракета,струваща 900хил.$,срещу един самолетоносач,струващ 12 милиаРда$.Една ракета на С400 вероятно е по-евтина от един Циркон,но да приемем,че е същата,но ефектът е същия - 900 хил$,срещу 160 милиона$.Такъв е данъка на Слугата на ФАЩ.

40

Анонимен

преди 4 години

Аз още миналата година ви казах,че гърците пак ще чупят чинии и ще танцуват сиртаки в таверните.Пък ние пак ще се гърбим по 12 часа,освен заради нашите улеГоф**рени и заради тях.

39

Бойко Борисов

преди 4 години

До Анонимен 39И мен ме е срам, че съм Българин.

38

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е да съм българин...

37

Анонимен

преди 4 години

Гърците са народ, а не ***!

36

Анонимен

преди 4 години

Да внимаваме да не станем зле като Гърция!

35

Анонимен

преди 4 години

Откъде гърците имат пари за 13 пенсия с този огромен дълг? Минималната пенсия там е 470 евро! Значи всичко зависи кой и как те управлява! А тук сме първи по бедност и социално неравенство. България не е имала по- некомпетентно, безхаберно и бездушно към нуждите на хората управление от това, което имаме от 10г.

34

Анонимен

преди 4 години

Е Те Тва Е! Пробвай Ти!Ашколсун, маасшаллах...

33

Елементарно Уотсън

преди 4 години

Всичко е геополитика, гърците знаят, че са важни за нато, сащ и ес, и добре си разиграват картите, пред заплахата че на остров Крит може да изникне руска база(например), всички дългове се опростяват и всички желания се изпълняват.

32

Анонимен

преди 4 години

А на Територията,пак ще се радваме на нова партида умъртвени за тоя дето духа цсине и на нова порция оскотяващ оФФчи мат'рял!!!Браво на гърците,за борбения им характер ,браво и на мършата от Територията,окачествена така още от Дядо Славейков през 1875г - надалеч,надалеч видял Човека,стигнал до наши дни,че по всички признаци е пробил далеч напред във времето,чак до свършека на мат'ряла-***,който е съвсем близо!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Гърците с криза и без криза са 100 пъти по добре от Бойковото управление.

30

1

преди 4 години

нашето слънце,пак ще даде по 40лева,обаче не на всички,понеже сме с най-развита икономика и с най-добра армия,въоръжена с 8-ф-16,които ще ги получим до 2023година,след това слънцето ,може да даде ,и на нас 13 пенсия гръцка.

29

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Ще дава : ощавиха ЕС .Друга страна с такива дългове ,щеше с десетилетия да се влачи на границата на оцеляването - но нали на всеки днешен грък чичо му е Аристотл , дедо му е Перикал , леля му е Клеопатра....Та иде края на ЕС , на парите идва новия месия Лагард - Кристалина ГеоргиеваАллах е българин

28

Брей

преди 4 години

Толкова са зле гърците, че ние им работим в цеховете и на гръцките полета...Умници гербави...

27

Анонимен

преди 4 години

Преди 3 години: Как гъркини щели да гледат наши старци ...