35

Анонимен

преди 4 години

Тоя полковник определено не е добре с главата.

34

м-да

преди 4 години

Руснаците като чуят Българин и получават обриви. Затова измислиха славянството за да затрият думата Българин. Толкова тежки са комплексите им.

33

Анонимен

преди 4 години

До Тъй, де!Нещо не разбрах за каква наука става въпрос?Дошъл някакъв и казал каквото знае по въпроса.Само ти ли имаш право на мнение?

32

Тъй, де!

преди 4 години

Трагично е когато един дълбоко комплексиран милиционер се занимава с история и кани в предаването си хора, които не са никои в науката!

31

Анонимен

преди 4 години

Децата и внуците на прокажените русофили заминаха за Америка.Това само показва колко лицемерни са.

30

Анонимен

преди 4 години

ПОЛКОВНИК КОСТАДИНОВ Е МРЪСЕН СЪВЕТСКИ ПСИХОПАТ КОЙТО ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ПРИ ГОРУНЯ.

29

Българин

преди 4 години

Все още има живи, които могат да свидетелстват, че Горуня е бил циничен убиец и нощен грабител по дунавските села след 9 септември 1944.

28

Хахахааааа.

преди 4 години

Колко пари ти даваха руснаците, като те обичаха бе...??!!!ТАМ, ТИЯ работи са скъпи, нали..?!

27

Анонимен

преди 4 години

До Мразя РусияДнес мразенето стана психически феномен, а рекламирането му - професия! Добре ли ти плащат да дразниш?Обичам Русия - там разбрах какво значи култура, наука, чест, морал. Там си запознах с европейската култура, разбрах колко ни обичаха! А сега гледат на нас като на предатели заради такива лаайненца като теб.

26

House M.D.

преди 4 години

Колега #32, Симеон Балевски, бащата на Далавери Балевски, достатъчен ли Ви е?

25

Мразя Русия

преди 4 години

Не понасям изобщо тая диктаторска и национал-социалистическа държава.Нейната военщина ме отвръщава.

24

Анонимен

преди 4 години

Другарят Сталин никого не е пращал в Мексико да убива Лео Троцки (Лев Давыдович Бронштейн), а си го е намерил там. Историята всеки може да я врътка както си ще, но не и фактите. Като не знаеш, по-добре си подбирай изразите!Много зелени мухи се събрахте тук!

23

Миткалото

преди 4 години

След преврата всички бяха в Белене - един райски остров - зеленина,свеж въздух и чуваш само пеенето на петлите ,мученето на кравите както шума от листата на тополите.Така го усетих аз едно дете около 10 години,Същият ден се счупи моста ,който е правен от жените - с престилките са носели пръста за направяне на дигите по които върви пътя.и двата коня се удавиха в Дунав както бяха впрегнати.

22

House M.D.

преди 4 години

Колега #11, Васил Демиревски - организатор и ръководител на клането на болни хора в Жабокрек. Този пасивен гей достатъчен ли Ви е?

21

House M.D.

преди 4 години

*** още ли не е премахнат?

20

Миткалото

преди 4 години

Какви глупости,беше опит за военен преврат - лично от устата на вторият човек след Горуня съм го чул -Цвятко Анев.

19

Циник

преди 4 години

До ония дето пита за червени терористи.Другаря Сталин изпрати убиец чак в латинска Америка - да забие айспикел в главата на другаря Троцки..Както казаха колегите по-долу... Убийствата на съпартийци в борбата за кокъла... е НОРМАЛНА ПРАКТИКА ПРИ ***... Най-големите социопати са при тях

18

Анонимен

преди 4 години

СТРАНДЖАТА (КОЙТО РЕДОВНО ДРИЩИ ТУК!) Е ЕДИН СЕЛСКИ ПСИХОПАТ ПРИМИТИВ! ***, не знае къде се слага пълен член или няма такъв! Не са убити всичките, на някое от техните чада може да му прегрее бушона и да резне на Странджицата езика!

17

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

ГОРУНЯ Е БИЛ ЕДИН СЕЛСКИ ПСИХОПАТ ПРИМИТИВ, ИСКАЛ БЪЛГАРИТЕ ДА МУ БЪДАТ РОБИ. ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СА ТАКИВА, ВЪПРОСА Е НЕ ЗАЩО Е УБИТ ЕДИН, А ЗАЩО НЕ СА УБИТИ ВСИЧКИТЕ.

16

Както Живков

преди 4 години

така и Горуня са омазани с руски(соввецки) из-пражнения национални предатели - единия *** е работил за *** Сталин, а правешкия *** Тодор Живков бе поставен от Крушчов след като Сталин се гътна. Гуруня, Г. Димитров, Т. Живков и останалите слуги на СССР трябва да се изучават в учебниците за деца като НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, също както предателят от Оборище имато на което продължава да се задрасква от паметника - руските слуги днес обслужват олигарха Путин и от комунисти станаха капиталисти.