16

Shuppa

преди 4 години

До Фифелота"Няма срамна работа..." - Има!Нищо не е толкова долнопробно от това да си ду.хач на герББ.. А тук има много!

15

Анонимен

преди 4 години

Някой от техниците ги е "светнал" как се отблокира банкомата и той "изплюва' кеша.Ще ги хванат.Заедно с техника.***.

14

Асен Бангилов

преди 4 години

До Иииии... новативно ....ей Разбирач , ..... ти какво искаш да ти обясни метода на измама ли !!!! Каквото трябва е написало момичето! Аман от разбирачи ама от всииииичко хем !

13

анонимен

преди 4 години

СиднейАавстралия хареса това

12

Иииии... новативно

преди 4 години

"Полицията в София разследва иновативната технология"И-новативно Камелийче, прочети си и-новативно и-новините, от и-сториятя и и-близкото и-минало, че като и-списвате и-статийките хич не и-мислите. И-метода го и-има от и-много и-време. И-интересувайте се от и-темите които и-пишете, че много сте го и-закъсали и и-представяте и-фактите като и-някаква и-сензация със и-неуместни и-думи.

11

Анонимен

преди 4 години

Щом няма пострадали граждани, да се оправят.

10

Фифелота

преди 4 години

Няма срамна работа...

9

Анонимен

преди 4 години

По големи мошенници са тия в Банките. Така , че си мисля за вътрешен човек. Вероятно е липсваща сума. А виждатели от дупката в банкомата са хакнали устроиството и то си пуска пари колко има.????!!!!

8

До: 4

преди 4 години

Чакай бе!Ама не бяха ли ромите бе???!!!Нали всеки път като кажат българин и си мислим че е ром (или мастика)?

7

Анонимен

преди 4 години

До4. Не е така по голями шмекери са тия на Изток от нас. От там тръгна разбойничеството. И пристигна с колхозниците. А Защо е така. Защото в колектива възнаграждението е по равно или по роднински и приятелство. А не по продукт. И така хората си казват: Защо ми да работя за БАВНИ И ТЕЖКИ ПАРИ. Като може леки и бързи.

6

Циник

преди 4 години

Някой изпитва ли "жал" към банките?Аз не!Пичовете рискуват... Сиромах човек - жив дявол!

5

House, MD

преди 4 години

Това ми прилича на уринарна инконтиненция?

4

Анонимен

преди 4 години

Българина е факир когато става въпрос са далавера или присвояване.Европа е пропищяла от такива ама у нас нищо не се пише

3

Анонимен

преди 4 години

Това са хора които са на Ти с банкоматите бивши служители по подръжката им. Кой обинновен човек ще знае къде да направи дупките за да има достъп за манипулиране на електрониката. Хубавото е че няма да има изгоряли обикновени хора с картите и пин кодовете. А банката е застраховала мангизите единствените губещи са застрахователите.

2

Анонимен

преди 4 години

Коя е Банката.И нали всички бяха стабилни при стрес тестовете.Как така се случва това.Тези стрес тестове не включват ли и тест на електронната система и връзката и с банкоматите.Що за тестове са тогава или пак заради софрата са си затворили очите.*** ти и системата,*** ти и и Банките.еБ*х ти и стабилността в държавата.Дивотия след дивотия.А народа спи дълбоко и неприбуден сън.Събудете се бе хора.

1

Анонимен

преди 4 години

Вълшебниците вече извършват лапароскопски операции на банкоматите.