253

Анонимен

преди 4 години

Тоя на снимката е застанал, сякаш сега ще запее.... нещо като Хосе Карерас, ще пусне лебедовата си песен.А то едно тънко гласче, фъфлене, подсмърчане и сумтене само.Е типично е за дребни бозайници - плъхове, хамстери, мишки и т.н. ...Тези цвъркат само, ако им се натисне опашката.Явно пак са му я натиснали господарите им от Козяк и затова изпълзя от дупката си да се прави на някакъв фактор.

252

анонимен

преди 4 години

стига сте показвали това недорузомение,този клоуун

251

Плювню е

преди 4 години

Това недоразумение, бившо, да се скрие и мълчи, че много краде!

250

Анонимен

преди 4 години

Пълен се.сем!

249

Анонимен

преди 4 години

Тази *** защо не млъкне!

248

човек

преди 4 години

Крадец вика: "Дръжте крадеца!"Комунист вика: "Дръжте комуниста!"Комсомолският секретар Росен Плевнелиев упреква президента Радев в популизъм?Защо го е срам да разкаже за интервюто си в британското толк шоу "Hard talk"по БиБиСи?Там го видях да мънка, изчервен до уши да се обяснява, как не бил против санкциите срещу Русия, ама не можело така, трябвало по-меко, ама така, ама онака... Като истински комсомолски секретар!Ама той за това мълчи. Ама ние гледаме BBC.

247

Театър в Цитаделата

преди 4 години

Сценарист-Режисьор-Изпълнител Плевелът на Розите. пред Публиката, състояща се от ПолитБюро на Герб Плвевелът е изпълнил танца на съблазанта.По потник,без долни и горни *** и черен чорап Плевелът е показал кръшна синосуидална ханшова кълчотеница която извъртайки гебеците в такт 7/8, при което плавно преминавал в центростремителни фокусировки на аналгинената халка в такт 15/16.Замерян с *** плевелът е бил изритан от залата.после Исето и Цачето показали пролетен танц за 2-е момичета и кавал

246

Анонимен

преди 4 години

Басмачът на Тиквористическата революция Роза Оборная преди кастрацията и анатомическите промени известана като уРунгел Кочиновналиев.Влезнал Росен . Излезла Роза в ръка с тежка, тежка торба с роуга. В бъркан от детска храна във формалин са удавени две фъстъчета и месце на което цяло село се смеело когато бившата роза крачел по мегдана с опикани обувки.

245

IG

преди 4 години

Мрънкало

244

Идеалист

преди 4 години

Този не е ли на вилата си в Гърция. Той Алекс Алексиев отиде някъде. Този ли ще го замества?

243

ха-ха

преди 4 години

Роско, как бебето бе пич, расте ли расте ли, *** му де!

242

Срам

преди 4 години

Плевнята и Тиквата - най-големият срам в историята на България!

241

Анонимен

преди 4 години

Абе Роско,млъкни бе!!!!Поне за толкоз,акъл имай.

240

кукнал Роз цъфнал Пл

преди 4 години

изпратените 426 постера, само 259 са допуснати.Народът казва истини и нелъжи за Плевел фон Розен.Окачат го на простора като нопрани келоти с петна от всичките му изходи и го оставят на насекомите.С висока степен на вероятност основното съмнение че тове е мъж от неженски се вее в килотите му над всичките му диполими,членства в партии,сватби и имоти.Силата на духа му произлиза от закалката му като комсомолец, комунист, седесар и гербераст. 3-те оси на Вярата му са предателсво, гадност и подлост.

239

Анонимен

преди 4 години

А може би според Плевньо, ръководител на служба Военна информация трябва да е от ромското малцинство или пък да има поне 30 години стаж като бакалин, а може би - да е женен за синоптичка.

238

Въпрос

преди 4 години

Това в.....о откъде изпълзя пак?

237

що така

преди 4 години

Само като се сетя,че тоя ни е бил президент,и ми става много тъжно!

236

анонимен

преди 4 години

Пленнелиев, ако има малко самоуважение ще замълчи , ще се сниши и ще си гледа семейното щастие.Смешен е когато се опитва да се бърка в политиката.

235

-

преди 4 години

Този човек е нелегитимен поради липса на сериозност и ефектът от участието му в обществения живот е точно обратен. За жалост той се асоциира с непеота и партии желани партньори в ЕС, а това още повече усложнява работата им.

234

Анонимен

преди 4 години

Тоя май не е наясно, колко го презират хората.