62

Waffen SS

преди 4 години

Като средно образование,аз съм завършил една от елитните столични гимназии,която и в настоящият момент/доста продължителен/ на тотална демократична разруха,продължават да я смятат за такава.Представям си как в онзи "тъмен"обществен строй,толкова дълго не ходя на училище,че викат майка ми или баща ми да боядисват някоя стая.Е,какъв епичен бой щяха да ми хвърлят тогава.Навсякъде в белите държави,а и не само там по-елитните училища имат униформи,а у нас се наблюдава парад на безвкусицата

61

334

преди 4 години

Този мишок беше и зам.-министър, божичко! Кварталният, полицията, родителите! Ама ти имаш ли акъл бе, очилатко! То ние, гражданите, не си знаем кварталния. Пък те не се и показват, защото може да ги потърсим за някаква помощ. Принципът е ясен- който иска, да идва на училище; който не иска - да не идва. Но когато му притрябва по-късно шофьорска книжка или свестна работа, ще разбере какво е пропуснал.

60

Ели

преди 4 години

Всичко е един кръг.Умните глави горе измислят учебници,които за повечето деца са безинтересни и не ги разбират.Учителите не им се занимава и немогат да заинтересоват децата да учат и да им е интересно.Всичко се предава количествено , а не качествено.Упражненията са малко и който разбрал,разбрал.Практически занятия никакви.Децата от своя страна са съвсем друго поколение, с розлични нужди.Родителите забързани да изкарат насъщния дори незнаят какво правят децата им.Омагьосан кръг!

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНаглецо, защо не ходиш да живуркаш в Северна Корея, Куба или Венецуела и да се радваш на мизерията на комунисти? Не е вярно, че е нямало бедни. Всички без партийците са били жалки бедняци и мизерници. Замисли се с какво точно са разполагали и си представи каква мизерия е.Що се отнася до работата за 500 лв, то дори за 1000 трудно се намира дори един портиер пък какво остава за нещо друго.

58

Анонимен

преди 4 години

Тоя май още живурка по бай Тошовото време. Отдавна бай Тошо е в гробищата бе. Докато той беше нямаше бедни всички работеха даже и ромите децата им учеха учебниците струваха 50 ст. Тетрадките бяха по 5 ст. Как един работещ с 500 лв. ще облече детето си и как да му купи учебници и тетратки като един учебник е 20 лв една тетратка е 5 лв. В кой свят живееш ти бе. Тоя си прави майтап с мизерният народ. Едва 10 % от народа могат да си позволят да живеят като хора другите 90 % жиуркат по зле от свинете

57

Анонимен

преди 4 години

Директорите на училища, където децата бягат от час, да бъдат принуждавани да полагат обществено полезен труд в училищата, защото не са си свършили работата да привлекат учениците към учебните занимания. Да мият тоалетните например.

56

Анонимен

преди 4 години

Кой точно ще налага наказания на родителите и в какво си качество? И как наказание ще се налага на един човек заради провинение на друг. Това от кое право е заимствано - от мутренското? Точно този човек, който предлага тия идеи ли възпитава децата ни?

55

Анонимен

преди 4 години

Обикновено родителите си имат работа.Или предложение то е само за индийци

54

нечелстатията

преди 4 години

и ся кво? не само ч ав етата ами и възрастните ромове в училището

53

Некъф

преди 4 години

Не можеш да го биеш и да му се караш ама трябва са го накараш да е в клас инак ще копаш градинки.Голяма логика

52

Анонимен

преди 4 години

До 53. Кой го изпраща и кой бяга. Ром.ите масово не ги изпращат, съответно - не бягат, а просто не отиват.

51

Анонимен

преди 4 години

Как да си пратят децата на училище голи боси и гладни бе селски тарикате. Ти някога ходил ли си в бедняшките квартали и селца виждал ли си мизерията бе селски тарикате щото аз с очите си я виждам всеки ден. Ти къде живуркаш бе селски тарикате в затворен комплекс возиш се в БМВ и те охраняват мутри. Слез от колата и тръгни пеша сред мизерията и глада бе селски тарикате. Тогава друга песен ще запееш. В друга вселена ли живееш бе на Марс ли си.

50

Анонимен

преди 4 години

В миналото беше,, как ще ги стигнем американците", сега е,, как да интегрираме р.... Ите".

49

Анонимен

преди 4 години

Топкатаа, топката, защо родителите, а не децата? Би било по-справедливо.Изпращаш Го до класната стая, То бяга от час

48

дамн

преди 4 години

най-после една смислена реакция и предложениеАдмирации за Стаматов

47

Анонимен

преди 4 години

А как се долазват отсъствията? Те и сега спират детски за тях по правило, но учителите не ги нанасят за да не ги бият онези особените родители само с права без задължения. Така че как се установява реална ли е бройката неприсъствени дни?

46

1

преди 4 години

До Анонимен-43 всички са от герб-комунисти.

45

dedo

преди 4 години

Тоз голем т - панар...

44

Анонимен

преди 4 години

Този специалния етнос, егати раждаемостта. Вече ни бият по всички параграфи. Българката трябва да почне вече да ражда от 16 год., и да има 3-4 деца, че да сме наравно с тъмния етнос. Няма управия иначе. Но това пък няма как да стане.

43

Анонимен

преди 4 години

Р.... Мите са на държавна издръжка.