47

Анонимен

преди 4 години

винаги си спомнам експеримента с маимуните те помнят само три секунди така че на тази черна маимуна на снимкатата я разбирам и съчуствам мога само да и предложа един килограм банани

46

На 02.11.2019

преди 4 години

като си изяде работа ще му просветна простата кратуни де е BG

45

Jon

преди 4 години

Пък ние се чудим Дерек от Америка ли е от Африка ли е.

44

Анонимен

преди 4 години

до 31 - може ли да покажеш линк към това изследване ?Изследването е проведено от Американската асоциация за иновации в млечната промишленост и е публикувано във Вашингтон пост, Индипендънт и други световни издания, за които никога не си чувал :)

43

Анонимен

преди 4 години

до 31 - може ли да покажеш линк към това изследване ?Много добре знаеш, че сайта не позволява линкове в коментарите, но може да питаш Гугъл за:Chocolate milk from brown cowsСрамота е да цъкаш за 30 цента на час и да не знаеш ингилизки :)

42

Анонимен

преди 4 години

80% от думите и имената ни се припокриват с руските.Православни сме и пишем на една азбука.Световноизвестен факт е че двата народа са много близки като произход,култура,манталитет.Псевдопатриотите може и да ги боли от този факт,но за западняците той е очеваден.Неслучайно когато Холивуд прави филми в които се разказва за Русия,или персонажите са руснаци,снимат в България.И кечиста Русев се прави на руснак за да има интерес към него.Нищо лошо разбира се,просто сме много близки народи.

41

пецата

преди 4 години

Ако Фьодор Емеляненко не беше му пуснал онази среща по самбо за нашия никой никога нямаше да чуе , цял живот трябва да е благодарен на Последния император че тази победа му даде хляба и възможност да се бие в америкаНо като му гледах последния мач не видях нищо , няма физическа подготовка, няма бързина и няма стилна и уникална игра

40

Анонимен

преди 4 години

Външната политика ни я няма никаква. Сигурно и дипломатите ни ги бъркат с руски.

39

Анонимен

преди 4 години

Срамно е и за нашия Президент.

38

Анонимен

преди 4 години

Тоя и други като него българи го бъркат със съветски, с ОНД, с руснаци. Така се получава когато има вечна дружба с Москва и си имаме паметник на окупатор който се лъска редовно.

37

обидно е

преди 4 години

обидно да те объркат с няой от изостанала държава като русия.

36

Анонимен

преди 4 години

За България никой не е чувал освен съседите й.Обаче българите си мислят, че са центъра на Света.Само погледнете кой си избират за премиер и коментарите стават абсолютно излишни.

35

rabotno vreme

преди 4 години

до 31 - може ли да покажеш линк към това изследване ?

34

Victimized

преди 4 години

50 % от българските граждани нямат и идея за държави големи колкото България, примерно в Ю. Америка или Азия, да не говорим за Африка. На американците им е трудно да посочат големи държави за които са чували, какво остава за държава която не са и чували. Не знам какво се учудвате толкова, че и новина го направили.

33

Дръндер

преди 4 години

До Анонимен 32Абе анонимчо сфери си часовника САЩ са държавата с най-голям дълг в света към най-богатата такава а именно Китай! Така че млъкни!

32

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, дрипавите ганчовци, киснещи в някакъв пропаднал сайт, седнали да се присмиват на американците - жителите на най-богатата държава в света.

31

Анонимен

преди 4 години

7% от американците считат, че шоколадовото мляко идва от кафяви крави!!!48% изобщо не знаят откъде идва шоколадовото мляко.Изследването е проведено САЩ със 1000 души на възраст над 18 години.

30

Анонимен

преди 4 години

Дерек е французин, а Багата е ром.

29

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката ли е Багата. Много црън.

28

бай х

преди 4 години

дано Багата му намести празната краварска кратуна