228

Човек

преди 4 години

Тази коя беше?

227

Анонимен

преди 4 години

И Кичка не е китка, не съм фен на Слави

226

Анонимен

преди 4 години

Ами добре си го е казала жената. Искрено и аргументирано. Право, куме, та в очи. Истината все някой понякога трябва да я казва. Няма да придиряме на певицата за някоя и друга запетайка.

225

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДИ ГОДИНИ, В СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ НА СЛАВИ ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ ГОСТ БЕШЕ НАЙДЕН МИЛКОВ! ХОРАТА ОТ БУРГАС ГО ЗНАЯТ ДОБРЕ! ЕКИП С ГЕОРГИ НИКОЛОВ МЕЧКАТА, РАЛИ ПЕНКОВ! МУТРА ДО МУТРА! СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ ЛИ ЩЕ НИ ПРЕПОДАВА МОРАЛ????????????

224

Привет от Албания

преди 4 години

Българските свободни медии сега могат да се надпреварват,коя първа Няма да покаже снимката на Слави Трифонов със Красимир Гергов и Дилян Пеевски от срещата им наскоро в един столичен хотел.

223

Хммм

преди 4 години

Калинка- малинка, гербаджийската калинка мая....Колкото трябва да е изпаднал ГРОБ щом един нафталин, който цял живот е живял с две-три песни, в тръгнал да ги защитава.Но властта на Тиквунос е свещена, приятели.Един ден за него някой Херодот ще напише как докарал цяла една страна до просешка тояга за новите пирамиди - КТБ, таралясници-изтребители, еврогейско председателство и цяла една вселена от кражби

222

Анонимен

преди 4 години

Слави не се срамува да ръси вулгарности, за радост на пр остаците ,като него.

221

Анонимен

преди 4 години

Искам да знам само ще се осмели ли някой журналист, да го попита, вие ли господин Трифонов ще оправят държавата, вие който преди години от екрана боготворяхте мутрите, и се гордеехте че сте бил приател с таз или оназ мутра,вие ли ще представлявате закона.

220

Анонимен

преди 4 години

Ами американците явно са издали заповед на пионка та да става политик.

219

шматка

преди 4 години

Въййй че злоба.Откъде изкара толкова злъч бре бабе

218

Анонимен

преди 4 години

Само да се появи статия за Слави и настава истерия и хейт. С какво толкова ви страхува Слави?

217

Анонимен

преди 4 години

Славито успяваше (донякъде) да прикрива просташкото в ранните години. После започна да продава патриотизъм за пари (като заряза куп хора, които му помогнаха) и се превърна в звезда!! И смешно и тъжно

216

Хаха

преди 4 години

Някаква псевдо комунистическа забравен поп звезда се исказа. Направих си секуру. Слави наистина в последните няколко години не блести на екрана. Но да видим. Може пък да има правилните хора за партия. По добре да се появи нещо ново на политическият хоризонт. Старите муцуни вече не стават, независимо как се бойдисват. Да видим дали и Славчо не е червен под прикритие. То всички други са.

215

Анонимен

преди 4 години

Кичка откога не живее в Бг?

214

Анонимен

преди 4 години

С кои очи прави партия! Кой акъллия й *** това име!Едно поне е хубаво. Хубавото е, че "шоуто" за Слави свърши.

213

Анонимен

преди 4 години

Много мразя хора от дистанция да изказват мнение! Като й е толкова мило за тука, да си идва и да пробва да оправи настоящето и да върне бляскавият имидж на България. И на мен ,не ми харесва творчеството на Слави, но ако се окаже , че има качества да промени нещо, аз ще го подкрепя.

212

vlady

преди 4 години

Поне да можеше да ръмжи примерно като Tomi Joutsen, Слави и това не може.

211

Да ви светна:

преди 4 години

ОТ ПРЪВ ПРИЯТЕЛ. НА БОРИСОВ, СЛАВИ СТАНА НЕГОВ ВРАГ, ЗАЩОТО ИСКАШЕ ОТ БОРИСОВ ПАРЦЕЛ В ДОКТОРСКАТА ГРАДИНА И ДА ДЕЛИ ВЛАСТТА С НЕГО 50:50.ЗА ТОВА БЕШЕ ВРАЖДАТА!!!!!!!

210

Американ

преди 4 години

Бас държа, че Кичка има зъб на Слави заради нещо лично и сега се опитва да си отмъсти.

209

хахо

преди 4 години

що не каже дългия защо от пръв приятел на боико му стана наи големият враг.тогава ще разберете какво представлява наи големият наглец в българският фолк