31

Анонимен

преди 4 години

Като работя много -имам пари, но нямам време...като имам свободно време -нямам пари.. Това е живота тук...няма как да спестиш нещо...че да живееш добре независимо на колко години си...

30

Ани

преди 4 години

Всичко в умерени дози е добро. Аз речеля пари за да мога да задоволявам нуждите си и да мога да отделям за развлечения. Ако нямам какво да ям или ми е студено през зимата, за какво щастие може да става дума. Или ако присвоя като КН или Кривото Ленче и ме е страх от правосъдие, за какво щастие може да става въпрос?

29

Анонимен

преди 4 години

От 31, моя грешка и друга цел има също.Всеки дето се издигне малко над блатото от простотия материализъм кривотия и опити за налагане над другите без никакви основания да бъде дръпнат обратно в блатото.На тоя фон се развива и един псевдопатриотизъм дето ми проуча на един виц.Дето един *** показал на сина си външния свят и когато той го питал защо живеят в тая смрадлива дупка бащата *** казал родина синко.Стават все по-жалки.Че и за важни се имат, а света им се смее със *** си.

28

Анонимен

преди 4 години

Българина имам предвид средностатистическия не разни изключения като сртистичния елит от типа на Лили Иванова нито интелектуалния елит от типа на българските учени в чужбина или децата печелещи медали, а тоя същия среднистатистическия е 97 процента от населението отговаря така защото е лицемер не защото не е материалист.Не само че само пари го интересуват ми понеже е завистлив злобар го интересува даже не толкова той да има пари а другите да нямат.

27

анонимен

преди 4 години

ДА ИЗМЕРВА СЕ С БАНКОВАТА СМЕТКА - ИСКАМ ПАРИ, ИСКАМ ПАРИ, ИСКАМ ПАРИ ..............................................................................................................

26

Анонимен

преди 4 години

Пишете "ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ" за промиване на мозъци.Само лъжи се пише и говори!

25

Везни

преди 4 години

Какво да ви кажа. Земята е Везни. Както всичко останало в този свят, така и шастието се постига тогава когато има баланс между пари и свободно време

24

Разбира се

преди 4 години

Разбира се че се измерва. виждали ли сте едновременно беден и щастлив човек?Не казвам че всички трябва да сме милионери, но определена сума пари е необходима на всеки, за да осигури щастиетето.

23

Анонимен

преди 4 години

До някой?При пазарната икономика, най-добрата икономическа система измисляна някога, нивото на заплащане се определя от търсенето и предлагането, двете основни пазарни сили. Това ти какво мислиш по въпроса, няма никакво значение, единственото важно е че се търсят програмисти, а техния брой е ограничен и това е причината да се предлагат сме по-големи заплати в тази сфера.

22

ИЛИЯН До ИЛИЯН ДО НЯ

преди 4 години

Милене, ти за 2-3 години защо не научи поне един програмен език? Защото те мързи. Познавам те от 9ти клас. Имаш мозък ама те мързи. И само да ти кажа, че вече с един език програмисти няма.И за хирурзите не си прав. Работя с лекари и познавам доста хирурзи. Разбери, че за хамалската ти работа много пари няма да взимаш никога.

21

избирател

преди 4 години

Някъде в статията прочетох"...и след това по време на прехода...",да не би ПУСТИЯ му преход да е преминал и аз да не съм разбрал?!

20

До 21

преди 4 години

Научи тогава езици за пограмиране за 2-3 години, ставаш програмист, работиш малко, изкарваш много, даже ще имаш време да станеш футболист и понеже можеш даже да говориш, ще печелиш не милиони, а милиарди - обучен си, готов си, изтрелвай се.

19

Анонимен

преди 4 години

До ИЛИЯН ДО НЯКОЙТи опитай да станеш хирург да видиш какво е! А *** с един програмен език, който се учи за две-три години взимат в пъти повече от лекарите учили цял живот! Да не говорим за тъпите ритнитопковци дето взимат милиони, а не знаят да говорят даже.

18

вени види

преди 4 години

Щестието го има и с пари и без пари , но не и без СПРАВЕДЛИВОСТ ! Нещо, което не съществува в България!

17

Бай Евстати

преди 4 години

До някой? 15тия келешчета както ги нарече вкарват повече пари в БГ отколкото може да си представиши ако ги нямаше нито щеше да имат FB нито zamunda нито телефонако тия нищоправещите програмисти ги немаше тогава не те виждам даже как ще си избършеш гъзатова че ти неможе да оцениш интелектуалният труд не е наш проблемда беше учил па да се хванеш на някаква по-хубава работа вместо да се оплакваш че програмистите взимали повече от теб

16

ИЛИЯН ДО НЯКОЙ

преди 4 години

Милене, ти ли си? Опитай да научиш някой език за програмиране и ще разбереш защо програмистите вземат толоква пари.

15

вени види

преди 4 години

До АнонименДа, защото си с робско мислене

14

някой?

преди 4 години

някой може ли да ми обясни тия нагли кeлешчeтa програмистите как имат толкова много пари и толкова много свободно време?нали ги гледам - почват да работят по обяд. взимат дълги обедни почивки , тръгват си рано. като някакви примадончици само се шматкат с едни тениски с надписи.аз да се скъсам от работа не мога да изкарам толкова пари като тях а тия не правят нищо. за това си мисля че тия са някакви мошеници всичките и лъжат ,че правенето на сайтове е много трудно.

13

Анонимен

преди 4 години

Тези двамата, направо да започнат да обикалят училищата и да разпространяват свещенното си хипи слово на подрастващите, колко ненужно е да се учи и работи, колко е прекрасно е да живееш ден за ден.

12

Анонимен

преди 4 години

Човекът е роден да работи и да добива, а не да почива. Почивката е само за натрупване на сили за нова работа.