47

Анонимен

преди 4 години

Браво на тази жена! Докато има такива българки, има надежда за страната ни!

46

Анонимен

преди 4 години

Токуда е болница със страшно много нередности! Имат право да се страхуват от проверки!

45

Анонимен

преди 4 години

Вижте кои управляват болницата.Не се учудвам,че са получили одобрението на синдиката.Случаят показва доколко синдикатът е синдикат!!!

44

това е положението

преди 4 години

Лекарската и учителската професии са най-социалистическите в България.Затова те са крещящ пример за недъзите на социализма.Все едно, независимо какво се заграби, накрая ще има здравеопазване само когато хората в системата започнат да работят. Когато лекарите започнат да лекуват, а не да им обясняват че сами са си виновни, и систрите започнат да обгрижват пациентите.И да, милионери са банкери, индустриалци, фермери. Лекарите и учителите са едни добре платени професионалисти и по света и у нас

43

Анонимен

преди 4 години

Правописааааааа, правописа куца, не ами направо е за болница!Научете се да пишете, нали уж журналисти (пази боже) искате да ставате! В българския език има множествено число, мъжки, женски, среден род.... Разбирам, че ИК ви *** на вратата, ама това не отменя правописа!

42

Анонимен

преди 4 години

Не бива да искаш хляба на ближния пърдом на главния. Голям грях, който се наказва с уволнение и предупреждение за останалите които посягат на шефския пай. Не знаете ли че робите нямат право на глас камо ли да си гребнат от кацата на шефа не наяден. Мълчете и работете за благото на богопомазания чорбоджия роби.

41

сега да видим

преди 4 години

Явно, сестрата е била изправена пред дилема: Обществена работа или професионална изява. И тя е предпочела обществената работа. Остава сега да ни убеди с обществената си работа че е полезна за обществото.

40

Анонимен

преди 4 години

С три думи -неразбираем и съмнителен случай .

39

Анонимен

преди 4 години

Частните болници не позволяват протести и стачки. Използва се полицията и адвокатите срещу стачкуващите работници. Сдруженията на частните болници в България сега предлагат реформата в НЗОК, отнемането на 5 милиарда лева от общественото здравеопазване и приватизация на обществен ресурс, който да контролират и насочват от частните си застрахователни дружества към частните си болници. В момента не им стига грабежа, желаят да отнемат всичко от държавните болници към частните си болници.

38

Ха-ха

преди 4 години

Нормално е да те уволнят като се опитваш да създаваш проблеми на работодателя си

37

Анонимен

преди 4 години

Включвам се с коментар, защото активно не мога да действам,тъй като се чувствам човек с 690 лв заплата с ,30 годишен стаж и няколко дисциплинарни наказания и промени на работното място .

36

Анонимен

преди 4 години

не разбрахте ли че сте рревърнати в тор за изхранване на краваршингтонкакви права какви медици ще плащате по 3 милиарда на година и ще пеетеа гербавите чучела ще ви обяснява калта са лоши руснацинг

35

Анонимен

преди 4 години

"моите адвокаТ"..."Оронва"...- списвачката не е от най-грамотните :)

34

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИ И ТУРЦИ БИЯТ СОЦИАЛИСТИ

33

Цецо

преди 4 години

До Анонимен 32Сгреши само в годините, не са десет, а тридесет...

32

ДртПрч

преди 4 години

До ПитащДа, социалистите докараха държавата до това дередже.

31

Отклонение

преди 4 години

Няма Синдикати,Няма и такава Държава. И това става докато *** спорят за комунисти и демократи,А в същото време не гласуват. Те успяха. Убедиха хората, че от тях нищо не зависи. Всичко е Цирк за пред народа. *** народ слаба Държава

30

Анонимен

преди 4 години

От 10 години в Територията управлява Мафията и Олигархията.Това са само последиците от крадливостта им и некадърността им.

29

Питащ

преди 4 години

До Анонимен----17 Социалистите ли докараха страната в това ПОЛОЖЕНИЕ!

28

Анонимен

преди 4 години

КНСБ-подл.гите на властта.И вие очаквате тия да ви защитават.Ще има да чакате.