106

Анонимен

преди 4 години

Тези двамата бяха ОБЕЩАЛИ да не ни занимават със себе си! Определено си ПЛАЩАТ за да пишат за тях!

105

Пореден

преди 4 години

Живи и здрави да са. Могли са, направили са го.Стига сте хулели и плювали

104

Анонимен

преди 4 години

Смятате ли че ни интерисува къде се плацика мънмън

103

Анонимен

преди 4 години

На кой му пука за този индивид. Не ни занимавайте моля!!

102

бай Х

преди 4 години

Сладури

101

Барселона

преди 4 години

До 101...Няма бивш президент...казва се ..Президент.. пък ти го разбирай както можеш...Двамата са щастливи което е по важното от язвителните подмятания тук...Не че го харесвам но темата е друга...

100

Анонимен

преди 4 години

много мазен и гнусен тоя по макама много

99

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ създади чудовището специализиран съд и прокература, които по същество са втори "народен" съд.Бухалката КПКОНПИ също рожба на Борисов и ГЕРБ работи тотално извън конституцията и нормалният разум.Хора, като Борисов, Цацаров, Гешев са новите Г. Димитров, Коларов и Томов шефа на лагера Белене.Не знам още колко време ще се моткаме, за да свалим хунтата от власт, но вече имаме политически процеси и затворници.

98

Ти да видиш..

преди 4 години

Ще си изядете мъд.ете от яд това социалистите. Вашата няма да стане. Отидохте в канала.

97

Лисан

преди 4 години

Деси Банова НЕ Е материалистка.

96

До 92

преди 4 години

Да не мислиш, че тоя стои в Гоце Делчев???Той е забравил пътя до там.Сега стои на задни лапки в София и скимти на американските си кукловоди, да му хвърлят по някоя мръвка.После им носи пантофите с уста, както правят всички *** и пудели на каишка.Ако му разрешат, ще полае малко срещу когото го насъскат.

95

Анонимен

преди 4 години

Отврат!

94

Анонимен

преди 4 години

В къщичката с откраднатите пари - *** и пеперудка?А кога в откраднатия имот и на нашето море?И от какъв зор ни уведомявате за Плевела и тази там, да не би да е все още на някаква длъжност в държавата или понеже е много прислужвал на "Козяк" от там настояват да ни дразните с него всяка седмица?

93

Емил

преди 4 години

Мнение *** си като ***,да не да Господ-чалгаря да оправя България

92

Анонимен

преди 4 години

И защо решихте, че е толкова важно да ни занимавате с Охлюва?

91

ivailo

преди 4 години

До Анонимен 94 "Така щастливо се усмихва ..." Бих казал - инфантилно се хили...

90

вени види

преди 4 години

Прецедентът - комсомолски секретар, който натрупа първия милион с доставяне на нелегални работници в Германия, взимайки половината от заработката им!

89

..

преди 4 години

До Анонименеми нормално от Гоце Делчев е. няма да бие 500 км до нашето море като гръцкото му е на 50. баси злобните хора. стига сте плюли по нашето море- поне имаме такова и не е лошо. просто българина обича постоянно да плюе по всичко наше. баси хората. махайте се като не ви харесва. има достатъчно чужденци, на които им допада живота тук и особено планините морето и другите дадености на България! А тези двамата какво ви направиха на вас лично или прецакаха, за да ги плюете и тях. Нека са щас

88

Охобохо

преди 4 години

Е той си е от стара комунистическа фамилия има пари не го мислете.От онези комунисти е дето изведнъж станаха капиталисти.Заради такива като него стана перестройката и уж се смени строя на капитализъм,за да си покаже парите и да не се крие като едно време,когато уж всички бяхме равни.Нищо не е сменено социализма си продължава,но е частен монопола.Същите са на власт и ГЕРБ са комунисти не се заблуждавайте.

87

Анонимен

преди 4 години

95 Аве стига с тая развалена плоча, нито ти ще станеш по интересен,нито "Президентът"ще бъде заобичан повече! Не Фърфиш!!