47

наблюдаващ

преди 4 години

Ето мнението на един от най-големите геопилитически наблюдатели,военен историк и експерт,участвал във войни като танкист,бивш директор на тайните служби"Натив"от Израел: ..."САЩ няма да успеят дори да мигнат,защото от тях ще остане само прах"!

46

Боби

преди 4 години

До Анонимен"САЩ не са нарушили никой договор."RQ-1/MQ-1/MQ-9 Семейство безпилотни самолети MQ са въоръжени с ракети и бомби. Далечина на полета до 3000км и наземно базиране - Нарушаване на договора.Построени стотици дори хиляди бройки

45

Боби

преди 4 години

До Анонимен"САЩ не са нарушили никой договор.Предупредиха руснаците и им дадоха 6 месеца да се поправят.Какво повече искате?"В универсалната пускова установка MK41 може ли да се сложи ядрена Томахавка - ДАМК41 има ли в Полша и Румъния - ДАТези установки на кораби ли са или на земя - на земя - НАРУШЕНИЕ НА ДОГОВОРАRQ-4 Global Hawk безпилотен разузнавателен самолет- далечина на полета над 5000км но може да носи до 1500кг боен товар - тогава едва ли лети на 5000км а товара може да е ядрен

44

Анонимен

преди 4 години

То това целта бе товарищ Путин да те накарт да налапаш лъжица по-голяма от устата ти.

43

До фастфудстер

преди 4 години

ХА ХА ХА ХА ХАПутин и Си ще пратят аамериканското *** да пасе трева по канадските ливади

42

Фастер

преди 4 години

Руснаците са като швабите след Първата световна.Нарушават договори за забрана на въоръжение!Руснаците изтупаха 4 типа ракети от забранените и сега с тях заплашват!Това значи че са ги разработвали и внедрили под забрана.Големи *** 100%!Ще имат обаче кофти отговор!Парите и технологиите не са в тях!За долара никой да не се притеснява въобще,нито ще стане тоалетна хартия ,нито ще изчезне!Това може да се случи само във фантазиите на болни мозъци!Тука чета доста такива!!!

41

Анонимен

преди 4 години

Докато има каскети от *** филц, ще има и русофобчотъпенца. Ха, сега изяще си каскетите от яд

40

Анонимен

преди 4 години

Откакто Путин насочи хипрезвуковите ракети към територията на САЩ, в Пентагона чувстват хладен гъдел по трътката. Ех, друго си беше с индианците едно време - дадеш им по някое и друго шише огнена вода и по една шепа стъклени маниста и им взимаш територията. А сега американците гледат Путин като ирокез - велик бледолик вожд. И кога ли доларът ще придобие истинската си стойност и ще се продава на рула като тоалетна хартия. Какво времена бяха, какви времена дойдоха!

39

НОМЕР2

преди 4 години

Това дето го вика Ху*ло, може да го каже всеки! Просто докато я има Империята на злото светът ще е заплашен от войни!

38

Анонимен

преди 4 години

И Путин и Тръмп знаят прекрасно. Че не са спирали никакви програми въпреки договорите! Т кой те знае какви ги вършиш в къщи?-:) лицемерие и от 2 те страни

37

Анонимен

преди 4 години

До само САЩПроблемА Е, че нямат ценз, образование, Култура, работна ръка и всичко това 200 г. "надут балон" си Купува с хартийки напечатани, като на принтер и тЕ това ти е мечтата ..., ,Ф'сичко на Конвейр, на заем, а падежа на Гърците? Само питам, Затова са Афган, Иран/к..и на всяка тенжера капак..Сорри!

36

Анонимен

преди 4 години

ФАЩ и ушанките, две клоаки с миризливи наркомани и алкохолици, държат ядрените оръжия за да контролират останалите и уж да няма преразпределение на територията. (Крим). Една да се изстреля до минути ще последват хиляди. Същевременно ФАЩ и Путиностан са абсолютно излишни, нито 1 откритие, за последните 200г, с изкл. М-вата таблица. След др. Египет и барута всичко идва от Европа. Комп. е измислен в Швейцария, първия процесор е немски оръдие от ВСВ. Но докато им плащаме ще е така.

35

Анонимен

преди 4 години

"Казва се Елбрус, базиран е на процесорите Елбрус и МЦСТ-R"Та, къде мога да си го купя?В английските колонии като България едва ли ще се продава някога. Това няма да се хареса никак на англичаните. Може да си го купиш в Русия.

34

Анонимен

преди 4 години

"Казва се Елбрус, базиран е на процесорите Елбрус и МЦСТ-R"Та, къде мога да си го купя?

33

Анонимен

преди 4 години

САЩ не са нарушили никой договор.Предупредиха руснаците и им дадоха 6 месеца да се поправят.Какво повече искате?

32

Анонимен

преди 4 години

До БългаринЗнае ли някой как се казва руския компютър?Казва се Елбрус, базиран е на процесорите Елбрус и МЦСТ-R. Изцяло руска разработка и производство с военно качество. Все пак руснаците отдавна летят и в космоса със собствени ракети и компютри за тях, така че имат история. Това, че не знаеш е въпрос на западна пропаганда.

31

Анонимен

преди 4 години

САЩ винаги нарушават договорите, които са сключили, когато преценят, че вече не им е изгодно да ги спазват и нарушаването няма да доведе до негативни последствия за тях. В този смисъл на Щатите не може да се разчита, какъвто и договор да сключиш с тях, ще бъдеш измамен.

30

Анонимен

преди 4 години

"ДА ЖИВЕЕ РУСИЯЯЯЯ НАЙ ВЕЛИКА НА СВЕТА "Да живее, но кислорода свърши.

29

Българин

преди 4 години

Знае ли някой как се казва руския компютър?

28

Само СЛАВИЯ

преди 4 години

СЛАВИЯ-САЩ 3-0Е свърши се.