18

пожара предупреждава

преди 4 години

на снимката има регистрация с вражеска за земята и слънцето космическа техника че най вероятно на земята са развъдени двуръки с умни ръци чрез които се произвеждат тежки оръжия вкл базирани на орбита около марс венера земята и слънцето..

17

Анонимен

преди 4 години

Преди време, когато България горя и всички наши нови приятели отказаха да помогнат, помогнаха тези, които ти не знаеш дали да наричаш хора. Помогнаха безвъзмездно при това.-Кога е било това?Ако говориш за пожаеа в Рила, бяха пратили един Бе-200, който не свърши никаква работа, понеже е огромен и неповратлив и става само да работи в сибирските равнини с огромни водни пространства.Пратиха го повече с рекламна цел.Френските Канадер работиха много по-добре.

16

наблюдаващ

преди 4 години

Що се отнася до "стената срещу РФ",ЕС си я издигна под натиска на САЩ.Сега се чудят как да я съборят,та дано се отворят работни места и се закрепи малкият и среден бизнес.В Германия големите компании търпят невиждани загуби от липсата на по-вече експорт и суровини.Геополитиката много се промени в последните три год.Китай,Иран,Турция,Куба,Веницуела,Сирия,Либия и още десетина страни си преоринтираха политиката изцяло към Русия.Ю.Корея е също на редицата.А,за Унгария Италия да не говорим.

15

Анонимен

преди 4 години

Европа трябва да издигне стена на руската граница и да ги отцепи завина тея :)

14

Анонимен

преди 4 години

Ооо, но ти трябва да си безупречен! Преди време, когато България горя и всички наши нови приятели отказаха да помогнат, помогнаха тези, които ти не знаеш дали да наричаш хора. Помогнаха безвъзмездно при това.Не плюй в кладенеца. Може да се наложи пак да пиеш от него.Жалък си.

13

Анонимен

преди 4 години

Хиперзвуковата ракета "Циркон" за минути достига която и да е точка на САЩ. Много малко се знае за "Авангард" и за "Сармат" освен, че пробиват всяка отбрана. Американците се задъхват на две обиколки след руснаците в областта на съвременните военни технологии. Хвалят се със самолетоносачите си, но това са гробници на хиляди хора и стотици, даже хиляди самолети. Даже да не потопиш с едно попадение кериър, той става негоден за бой с разрушена писта и инфраструктура. Пиздець котенку, говорят русские

12

До Анонимен 11

преди 4 години

Диррник, как си с географията? "Завод "Дунарит" в Европа ли е? А Челопеч? Ами "Вазовските заводи"? В малкото видинско село Горни Лом колко души загинаха? Доколкото си спомням 14, обезвреждали за дребни пари гръцки мини. А тези мини нали за да стигнат до там са се друсали по прекрасните ни пътища от гръцката граница до сръбската и са минали през стотици населени места! Ето тук може да се каже, че Господ е българин!Диррник, не озвучавай терена така гаддно! Теб наистина не бих нарекъл човек!

11

Анонимен

преди 4 години

И като си представя, че тези хора могат безпрепятствено да идват в Европа, направо тръпки ме побиват. Незнам дали е правилно да ги наричам хора. ***, може би?

10

Анонимен

преди 4 години

Превеждате от Асошиейтед прес и информацията ви е безкрайно неточна.1. Ачинск е град с население над 100 000 жители - третият по численост на населението град в Красноярския край;2. В 20-километровата зона се намират няколко населени места, жителите на които са евакуирани веднага след инцидента;3. Администрацията и специализираните градски служби са готови да евакуират целия град Ачинск. Чакат само сигнал от военните. Такъв сигнал може да не последва, ако ситуацията бъде овладяна.

9

Анонимен

преди 4 години

Кой каза, че не можем да се върнем в миналото. Само трябва да отидеш в руската провинция и хоп, изведнъж се пренасяш в 15 век. Колкото по навътре влизаш, толкова в по далечно минало навлизаш.

8

Анонимен

преди 4 години

Тези руслямци трябва да ги върнат в първобитния строй и да ги съберат в едно село оградено с бетонна 6 метрова стена, за да не могат да запалят нищо. Максимумът да бъде е да метнат някой камък върху главата на някой друг.

7

Az

преди 4 години

В рашката като в българия, соц мизерии по демократични времена (челопеч, дунарит и тн)

6

Анонимен

преди 4 години

До преди малко Филите обяснаваха, че там нищо не ставало по случай новия воден чернобилл... И ето опровержение :) Няма какво да стане... Там където има бедност.. Нищо не се прави, както трябва. Това си е закон.

5

Анонимен

преди 4 години

На тия не им трябват врагове,сами ще се изтрепят!

4

Анонимен

преди 4 години

Лошо ми става като чета другата новина в която пускат плаваща атомна електроцентрала... на тея *** не трябва да им се позволява да ползват електричество.

3

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли колко ме бОли кво става в Красноярск при положение че България се разпада.Изправени сме пред 100% унищожаване на свиневъдството.Миналата година изтрепаха на хората козите.Предната година кокошките.похарчиха се десетки милиарди евро за инфраструктура която се разпада.Премиера е мулти-милиардер в евро а вие ми дрънкате кво ставало на майната си в КрасноНамКвоСи.Ща за луMпени стИ?!

2

Анонимен

преди 4 години

Много зле са тия бе...

1

lol

преди 4 години

И тия пияници разполагат с ядрено оръжие...въпрос на време е да стане сакатлъка. Макар че, те така или иначе, потулват всичко.