9

Анонимен

преди 4 години

Те "тези ужасни проблеми само ще се влошат", поради "отразяването на събитията"Удивителна пиндостанска логика.

8

наблюдаващ

преди 4 години

Хаджи Дончо сега да попита баба Килари:..- Наистина ли сме толкова "изключителна" нация както твърдиш? Реално швейцарците наистина са изключителна нация.По всички показатели! Включително и по това,че всички мъже които за към запаса на армията си държат оръжието в къщи задължително! Някой да чул за такава пукотевица както в краварника?

7

Анонимен

преди 4 години

Предлагат се нови потници от кевлар и уондърбранежилетки за дамите.

6

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще разруши стената с Мексико през втория мандат .Вярвайте ми .

5

Анонимен

преди 4 години

Този нepeз пак прави половинчати работи!Не контрол върху продажбата на оръжие, а пълната им забрана. Тази полиция за къф чen e!? - да стреля по невинни хора, примери бол.

4

Анонимен

преди 4 години

Момчетата са млади ...Идеалисти ,които виждат проблема ,който се отрича днес.Съжителството между расите не работи .То между народите от един Джинс не работи , че ще работи между култури и религии .Но Тръмп просто използва проблема да се хареса преди на хората за мандат в Белия дом ,днес свива страхливо .А трябваше да каже като мъж ,неолиберализма и мулти мулти е провал.Вместо това като плазмодии казва неща дето и Обама не смееше .

3

Анонимен

преди 4 години

Този *** само допреди това говореше точно обратното .

2

Бау

преди 4 години

Мдам .. обвинява всички, но най-вече тези, който го дразнят него. Медии и мигранти. Рядко тъпо същество с невероятно самочувствие. И понеже народа е яко расист го подкрепя въпреки всичките му глупости.

1

АнонимеН

преди 4 години

ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЕ В ФАЩ Е ЕДИН ОТ ОСНОВНИТЕ ПРИХОДИ ЗА ДЪРЖАВАТА ТЪЙ, ЧЕ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ!!ВСЯКА ГОДИНА Е ЕДНО И СЪЩО САМО ПИ-АЙ СЛЕД КАТО НЯКОЙ МАСОВО Е ИЗБИЛ ХОРАТА!!!СЛЕД СТРЕЛБАТА В ДИСКОТЕКАТА ЗА МЪЖЕ, СЛЕД СТРЕЛБАТА В КИНОТО , СЛЕД СТРЕЛБАТА В ЛАС ВЕГАС ОТ ХОТЕЛСКА СТАЯ ПО ОТКРИТИЯ СТАДИОН С ХОРА!!САМО ПРИКАЗКИ НО ПАРАТА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ОРЪЖИЕ ВИНАГИ ЩЕ Е ПО-ВАЖНА В ФАЩ ТАМ ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА!