22

не може да бъде!

преди 4 години

Тази статия може да се нарече любопитна,защото в нея няма никакъв намек,че Путин е виновен за убийството на тази жена!?Комисията Уорън е установила -Ли Харви Осуалд е убиецът на Кенеди!?Ако се поровим в описаните доводи,ще открием едно поразително нещо-приемане за истини на абсолютно невероятни неща и нагло отричане на очевидни!?Както и сега се прави от някои западни политици!?Да припомня някои неща-раните по тялото указват за 3 стрелци,приета е абсурдна траектория на 1 куршум, вместо 3 и н.

21

реалист

преди 4 години

глупости ....пълначи на думи...

20

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

ФБР - убива лоши блондинкиЦРУ - убива големите гадиниПЕНТАГОНА - затрива/създава СВЕТОВЕНашите тайни агенти да не мислите, че играят карти? Има ли заповед...

19

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

ЦРУ са НИКОЙ. Те са просто изпълнители в една огромна машина. Всичко се диктува от ПЕНТАГОНА.

18

ннн

преди 4 години

Кенеди реши, че може да диктува...Пентагона изгражда нова империя извън нашата слънчева система. Това продължава вече десетки години. Имат космически кораб, който е с размерите на футболен стадион. През годините двигателите му бяха подменяни. В момента ползва технология, която въобще не ползва ракетно гориво.Всяка година изчезват най-големите учени. Никъде няма да чуете журналистическо предаване по тази тема. Няма статии... нищо!!!Извънземни няма!!! Има хуманоидна раса, която населява пове

17

Анонимен

преди 4 години

това е статия за да надушат някой който е против цру!! но аз съм за!!! да живеят ве4но!!ве4на слава!!

16

М да

преди 4 години

Питънката е за да не се расърди окупационата американска власт. Не възможно ЦРУ да убива хора.Ако беше нещо за Русия щеше да е със сигурност без въпросителна.Елемнтарна пропаганда.ЦРУ е виновна за хиляди политически убийства и теросистиични актове по целият свят. Особено ЮАДа не говорим за атнетаите в европа (операция Гладио)

15

Ала_Бала

преди 4 години

*** статия!

14

Минаващ

преди 4 години

Преди да пишете за забравеното и изкуство, консултирайте се поне с Wikipedia"Творчеството ѝ се счита за част от Университетската цветна школа във Вашингтън и е представено в Панамериканската съюзна изложба в Музея на модерното изкуство в Буенос Айрес"

13

Пенсионер

преди 4 години

То па Жаклин Кенеди е била стока. Любовница на Онасис и дори не се е криела. Абе били са семейство за чудо и приказ.

12

до Изненадан

преди 4 години

Питанката в този случай е излишна, но това e стар и елементарен журналистически трик. Въпросителен знак след заглавието от една страна поддържа интереса, а в същото време липсата на категоричност намалява възможността засегната (евентуално) страна да търси успех при завеждане на дело.

11

Анонимен

преди 4 години

До 12. А бе човек, каква Русия те тресе тук, като става въпрос за любовница на Кенеди? Или като Мирча Кришан на времето - каквото и да го питат, той говори за краставицата. Аман от платени и крайно ограничени ***!

10

Анонимен

преди 4 години

E, в Русия организират масови арести - 600 - 1000 човека и почват да ги превъзпитават...

9

Изненадан

преди 4 години

Що за заглавие с питанка накрая?! Нас, вашите читатели, ли питате? Аз по-скоро очаквам да ме информирате с проверена информация, а не да ми задавате въпроси в тая медия .... нали ако може?

8

Анонимен

преди 4 години

демокрация приятелсвобода свобода и незнаеш кога ще те гръмнат свободно

7

бай Тошо

преди 4 години

По принцип цру не убиват, сигурно са били лошите руснаци

6

Анонимен

преди 4 години

Ето ви истинските командващи в САЩ ( а и не само там).Това са едни мъже и жени с големи и криви носове, увиснали уши и рядко нечистолътни и телесно и духовно. После се кланяйте на тая измислена държава и се напъвайте да ходите там.

5

Анонимен

преди 4 години

Не може да са от ЦРУ, те такива работи не правят. Те убиват само лошите... е, може пък да е била много лошо момиче.

4

Анонимен

преди 4 години

Поискала огънче и леко се навела, тази тьотка + Кенеди невъзможно

3

Анонимен

преди 4 години

За кво ни занимавате с разни парцалани.