54

Трябва промяна!

преди 4 години

Придворният професор заяви, че властта на ГЕРБ+сие е стабилна. Тъкмо тази "стабилност" плаши. Пожарникарят от Банкя може да иска да бъде вечният властник, но и магистратите вече открито заявяват, че искат тяхната власт над "плебса" да е вечна, а тя има тази независимост да защитава хората, не "улицата", г-да магистрати, а не да ги мачка "чрез всички допустими от закона мерки".Писна ни! Такова нещо и Тато не си го е позволявал. постовете върховен прокурор и съдия,шефове на РП и РС бяха избираеми!

53

Мнение

преди 4 години

Кандидатът за гл.прокурор преди няколко дни отправи недвусмислена заплаха към обвиняващите в неконтролируема от държавата власт на прокурорската гилдия, че тя ще мачка с цялата си строгост всяка такава проява. САдС преди 2 дни отсъди, че при "Златният век" всичко е законно и скандалната фирма може да продължи строежа. Имаме остра нужда от партия, която да прокламира и защитава правото ни на свободно слово, защото ББ обхвана трите власти , последната от тях чрез преки контакти с гл.прокурор.

52

Време е за промени

преди 4 години

Създаването на на нова партия с многолюден, дай боже предимно младежки електорат, е наложително от няколко години. "Воля" се оказа браншова партия, защитаваща интересите на Марешки, проби в политическия живот и... са закрепи към управляващите. ГЕРБ и променящите й съюзници с общи усилия мачкат БСП и статуквото се запазва вече 11 години. Така че пробивът на Сл.Тр. е отдавна чакан, още повече, че и съдебната власт в лицето на съдии и прокурори се захласна в желанието си да бъде много "независима"

51

Анонимен

преди 4 години

професуре, кажи му да живее сто години и одма бегай, защото ще те обвинят че му желаеш къс животтоя все повече зе да мяза на Порошенко, а вече си имаме Зеленски

50

въпрос

преди 4 години

зашо мнението на фалшивия професор требва да е меродавно

49

Анонимен

преди 4 години

Професоре ,или те бие тока или си платен човек на ГРОБ.Или по просто казано ти си един ***.

48

Корекция

преди 4 години

Властта е стабилна щото народа е *** ! *** народ - силна власт !

47

Анонимен

преди 4 години

Дишат им във врата,но им правят вятър от туй.

46

Л.Иванов

преди 4 години

Властта е стабилна, естествено такова ще бъде мнението на изтъкнатия професор. Провал след провал, скандал след скандал- от това по- стабилно няма и няма да има. Въобще дава ли си сметка, например само от скандала с изтеклите данни от НАП какво може да последва! Естествено няма виновни, горят малки бушончета, колкото за заблуда на обществото и на наивниците.В цял свят при такъв ГРАНДИОЗЕН скандал правителството отдавна да си е отишло, само не и при мафията, тя оставка не подава!

45

Анонимен

преди 4 години

Борисов,ако си мислиш че това "титулувано"Нищо ти прави услуга с бръщолевенията си,то означава че си в много голяма Грешка!

44

Анонимен

преди 4 години

Че защо да ги сваля!Това да си в положение на таканаречена "опозиция" си е идеално!Вземаш си сигурната депутатска заплата,въртиш си бизнеса и си кротуваш!Реално погледнато тази фалирала държава вече е неуправ,яема!И аз да съм и аз ще се нетискам на стола без да шавам и това е

43

Анонимен

преди 4 години

Професор Константинов за слугинажа. Аз не съм виновен то(слугинажа)ми идва отвътре!

42

ПРАВ СИ

преди 4 години

До АнонименИМАТ КЪСМЕТ С ИЗМИСЛЕНАТА СИ ОПОЗИЦИЯ И СТОЯЩАТА НАЧЕЛО КРУШОВСКА , КОЯТО НЕ СИ МЪРДА ЗА ДА ГИ СВАЛИ. ДОКАТО ОПОЗИЦИОННИЯ ЛИДЕР СЕ НАРИЧА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩЕ Е ТАКА. За после не гарантирам.

41

АНЕНЕРБЕ

преди 4 години

АКО ГО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ ДРУГ , ЩЯХ ДА ПОВЯРВАМ , НО КОНСТАНТИНОВ КАТО ПО ПРАВИЛО ЛЪЖЕ!

40

Анонимен

преди 4 години

На проф. Константинов иксам да му кажа, че в политиката също както и в сеизмологията дългите периоди на стабилност не вещаят нищо хубаво Защото "изведнъж" такъв Народен съд ще ги изплющи управляващите и всички придворни пудели, че светът ще им се види тесен.

39

Анонимен

преди 4 години

Професорът по всичкология и тоже професор по избори на ГЕРБ.

38

Анонимен

преди 4 години

Е дали ще се изкаже Борисов или Константинов не е ли все едно и също !

37

Анонимен

преди 4 години

Стабилни са ти кинтите,които получаваш за слугинажа.Нищо друго не е стабилно.

36

Анонимен

преди 4 години

Народе, народе, сам си си виновен. Ще поквичиш със закланите прасета, па пак ще гласуваш за същите. И не ми излизайте с лафа" Всичките са .....". Защото не са!!! Има и умни, честни хора, но те някак си не се припознават от нискочелите обитатели на нашите земи. Баба ми казваше: "На прасе няма смисъл да даваш кладенчова вода" То си иска кална.

35

Калигула

преди 4 години

Добре е да си го повтаряте всяка седмица по личните си сайтчета, може и истина да стане някой ден.