20

Анонимен

преди 4 години

Педесет процента са безработните.Визирам и тези които работят в чужбина.

19

Отговор

преди 4 години

До Ч 18 ГЕРБ , Слави , ДПС , БСП. Познах нали ?

18

Да допълня...

преди 4 години

До Хахахааааа.....14 Корнелия каза 20 000 безработни , и Мика поде бройката до 25 000. Един по долу дори написал 20 000 СЕМЕЙСТВА.

17

Ч

преди 4 години

Хехехе. Познайте от един път какви ще са резултатите от изборите!

16

Хахахааааа.

преди 4 години

АКО ТОВА ВИ Е "ОПОРНАТА ТОЧКА"ЗА ИЗБОРИТЕ..... УМРЕЛИ СТЕ!!!В МОЙТО СЕЛО ВСИЧКИ СА У МАГАЗИНА ЗА МЕСО. НИКОЙ НЕ Е ЛУД ДА СЕ ГЪРБИ ЦЕЛО ЛЯТО ЗА 5-10кг. ПЪРЖОЛИ,КАТО МОЖЕ ДА СИ ГИ КУПИ ВЕДНАГА!

15

Анонимен

преди 4 години

Гражданите ще ги заинтересува доста по коледа и нова година като видят цените на месото и колбасите на свинското . Тогава вече всичко ще е в земята и ще купуваме само вносно , старо и пълно с химия месо .Зорът е сега да се унищожи всичко живо що е прасе . , няма здраво , няма болно . При съседите такива башибозушки акции няма , но ние трябва да сме първи и уникални . Изборите идват и тогава ние ще си кажем думата , без да заплашваме .

14

Хахахааааа.

преди 4 години

ДАНЕ ГИ ДОИТЕ ТАМ, ТИЯ ***, БЕ....!????ГОЛЕМИ ГРИЖИ, НЕЩО.... ??!

13

Хахахааааа.....

преди 4 години

ЗАРАЗЕНИ СА 6-КОМПЛЕКСА.ЗНАЧИ-----СРЕДНО ПО 4-хил. ЧОВЕКА НА КОМПЛЕКС. МИ....ТЕ РАБОТНИЦИТЕ, ПОВЕЧЕ ОТ СВИНЕТЕ, БЕ.... ХАХАХААААА .

12

Анонимен

преди 4 години

До Що, бе...Не, не са пасли прасетата - грижили са се за тях!А ако си размърдаш малко ганглиите (нядявам се, че не си само с еди възпален), сигурно ще се сетиш, че свиневъдството е само начало на на верига от производствао - храна за хора, храна за животни, съпътсваща инфраструкрура, ***-майки и т.н.Помисли! Не е лесно, но опитай - не съм чул до сега някой да е умрял от това!

11

Коя е тая?

преди 4 години

Мика Зайкова Байкова?

10

БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШ

преди 4 години

Тъй, тъй! Ха да видим тези 25 000 семейства дали ще гласуват за ГЕРБ? Въпроса ми е риторичен.

9

Анонимен

преди 4 години

Като няма здрава местна власт .Централната ни бута в ШАШМИТЕ, ШАЛВАРИТЕ , ШАМАРИТЕ.

8

Що, бе...

преди 4 години

ДА НЕ СА ПАСЛИ СВИНЕТЕ ДО ВЧЕРА.... ХАХАХААААА

7

Анонимен

преди 4 години

Като при соца. Сега ще се надписват имена за да вдемат обещетение. Може и от ЕС един път , а може и от България втори път. Така чумата ще носи доход.

6

Анонимен

преди 4 години

Половината от тия се водят на докуМЕНТИ, че работят в свинекомплеска. В действителност не е така Но при колективната работа има и "86984мъртви души"

5

Анонимен

преди 4 години

Профсъюзни сметки - на две болни прасета по един и половина безработни! Какъв е проблема? Всеки българин е минал през бюрото по труда.

4

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че Корнелия Нинова ще им намери работа.Даже съм убеден!

3

lol

преди 4 години

Какви 25 000, бе? Вие от къде ги взимате тия данни...колко човека работят в един свинекомплекс? Пък дори и придатъците към него да сложите не са повече от 100-200 човека. Колко свинекомплекса има в БГ? Плюс това те не затварят, а избиват популацията и след известно време започват с нови прасета. Май сензация търси госпожата.

2

House M.D.

преди 4 години

Защо отново е написан въпросителен знак след твърдение?

1

Бай Евстати

преди 4 години

25 000 !!!!25 000 ще гладуват понеже администрацията и контролните органи не са си свършили работата за която им плащат25 000 ще се чудят как да си изхранят децата и виномните няма да са тези дето го допуснаха това. Виновните ще са същите тези 25 000 понеже са безработниоще 5 000 000 им истекоха данните и пак заради несвършена работи и пак няма да има виновни