305

Анонимен

преди 3 години

Каква обида към народа??? Че народът може ли да се обиди щом сам е избрал такава държава да го управлява? Обида е само за хората,които не искат да живеят в такава държава,а останалите ***,които са гласували за такава държава,те не могат да се обидят

304

Анонимен

преди 4 години

Избриши му червилото, ***!

303

Анонимен

преди 4 години

Много е тъжна на снимката.

302

Нищо ново

преди 4 години

До Бай Х: А ти няма и да прогледаш. Постваш все същите гербаджийски опорни точки.А Слави би могъл да измисли и нещо по-позитивно за името на тази неродена партия. Иначе е много лесно да се направи аналогията "Няма такава държава - няма такава партия".

301

Бай Х

преди 4 години

За тази кифла важи приказката "Пази Боже сляпо да прогледа"

300

,.,.,

преди 4 години

Радева, и ти като бившия си работодател Славчо си обида за народа,ама се намърда там където не ти е мястото и ходиш на екскурзии по света /които данъкоплатеца ти плаща/ за да излагаш България.

299

Мъка ми е

преди 4 години

ама много зле изглежда Радевица на снимката? Румбата да не е гепил някоя нова и млада пъргавелка?

298

iceblast88

преди 4 години

До 318Нали ви виждаме и светилата днес! Бай Тиква нали и той ваш кадър, дърт БКП-еец до мозъка на тиквеното си семе! Какъв икономист е той? Колко разбира от каквото и да е освен от подлизурстване? От 1944г. насам сме в регрес заради издънки като вас. Станал висшист като развявал партийна книжка и това му е върхът на жалкото му съществуване. Всички държави от бившия соц блок които се оправиха си избиха *** или ги махнаха от всички възможни места и така се оправиха!

297

iceblast88

преди 4 години

До 318Точно пък в Свищов където 2 рода са си поделили местата за преподаватели ли има светила бе? Или може би такива икономически умове които фалираха държавата 3 пъти и продаваха златния резерв 16 пъти за да покрият издънките си ли са ти светилата? Цялата ви икономика беше изградена от крадени царски заводи и пребоядисани машини внесени преди 1944г. + няколко колосални издънки като Кремиковци които нямаха място по нашите географски ширини. Масата от заводите ви са приватизирани и пребоядисани

296

Факт

преди 4 години

Щом един пожарникар може да управлява,защо да не го може чалгаджия,ако и той не стане има сума ти дограмаджии

295

избирател

преди 4 години

Другарко Радева,винаги съм се опитвал да Ви защитавам в коментарите си,имайки предвид,че сте неподготвена за "поста" на ,който Ви натресоха!!!Вие Другарко Радева обаче,пак се изказахте неподготвена в желанието си да покажете "интелект"!!!Вероятно и през ум не Ви мина,че името на партията е търсено,за Ни жегне,вероятно обиди до някъде,да Ни покаже,че сме я докарали до фаза МИШКИ.....

294

Анонимен

преди 4 години

По-добре чалгар, отколкото бодигард!

293

Анонимен

преди 4 години

Името на партията е вярно! Нема такава държава никъде по света!

292

Анонимен

преди 4 години

Плюс за Слави минус за тикваря

291

Анонимен

преди 4 години

До 323И какво си научил в Свищов дъртако? Социалистическо счетоводство с калем и тефтер.Бил си Идеален счетоводител за завод с 700 души мързелуваща администрация. После през 90те като ти дадоха компютър и гледаше като теле в зеле.

290

АБВ

преди 4 години

До Анонимен 321Ама наистина, защо не се гръмнеш? Как разбра, че образованието преди 89-та е дъното, след като от написаното от теб разбирам, че ти си учил доста по късно! Образованието в България стигна дъното може би след 96 г. и оттогава продължава да е на дъното! Това е времето, когато ти си започнал да учиш! Нали не мислиш, че след като си успял да напишеш гениалното си прозрение в този сайт, си умен?

289

Анонимен

преди 4 години

Aз ще гласувам за Трифонов! Няма такава държава!

288

Антон

преди 4 години

До Гошо от почивка:Абсолютно вярно! Рибата се вмирисва от към главата ...

287

До 321

преди 4 години

Абе пич що не вземещ като в САЩ да се гръмнеш бе *** такъв. Завършил съм точно икономика година преди 1989 и точно в България в Свищов където за едно място по икономика се бориха 40 кандидат студенти много добре знам какво бе нивото на образование тогава и какви светила в икономиката ни учеха. Как бяха пълни аудитории, студентски столове и общежития със хора влезли на база успех , а не на база богати родители. Как с много труд се вземаха изпити и думата студент беше изпълнена със смисъл.

286

Гошо от почивка:

преди 4 години

Реално погледнато всичките ни политици са срам за България ама за тях нищо...