32

Анонимен

преди 4 години

Какъв ефект Тръмп ве ид иоти? Тръмп беше първия който назова нещата с истинските им имена. Пръв тръгна с/у МС-13. Либерастичните *** скочиха че Тръмп наричаше МС-13 животни. Демкратските фъ шкии веднага настръхната и казаха че били "хора", не можело да се наричат животни. Ограмотете се и се отърсете от тая жестока лява гнусна пропаганда.

31

Шок

преди 4 години

То и в България е така.Колко репортажа гледахме с банди за бежанци, а осъдени няма?????Даже тези хора вече си купуват жилища и лъскави коли може би със спечелените от тази дейност пари. Не са платили данъци. Стават пример за обикновените деца, а държавата нехае, прокуратурата и съда също.Иначе медиини звезди и експерти много.Нали копираме всичко от дадени системи.

30

Victimized

преди 4 години

До 24Стига сте го повтаряли това с Швейцария, там пистолет законно е много трудно да си купиш, да имат автоматични оръжия в домовете си от казармата, НО нямат право да държат амуниции и те се държат на специални места извън къщите на хората. Нещата в САЩ са много по комплексни и е доказано, че службите имат пръст в разпространението на оръжие и наркотици по улиците, точно за да могат да имат причина за повече полиция и контрол. Толкова е прозрачно...

29

Анонимен

преди 4 години

До VictimizedВТОРИЯ СЕ Е ОБЯВИЛ, А ПЪРВИЯ НЕ СЕ Е ОБЯВИЛ НО СЪЩО Е ЛЯВ ЕКСТРЕМИСТ

28

Victimized

преди 4 години

Тази статия и другата за белия национализъм се взаимно подкрепят, въпреки, че не ви е била това целта.Другото което пропускате вие и всички западни медии е, че втория стрелец от втория случай се е обявил като ЛЯВ подкрепящ демократите и отворените врати, но след като се разбра какъв е и за какво се бори, рязко спря да се говори за него.Истината е, че във всяка държава чрез медийни манипулации и пропаганда обществото се е рязко поляризирало. Но вие не сте журналисти или анализатори....

27

Анонимен

преди 4 години

ЕТО РЕЗУЛТАТА ОТ СЪВЕТСКОТО ВЛИЯНИЕ

26

asdf

преди 4 години

Бе втората поправка тези банди ще завладеят страната за нула време.

25

пецата

преди 4 години

Всеки ден само хубави новини от рая

24

Анонимен

преди 4 години

Амери-канчета,война ще водяр с иран-чо,смях надрусани

23

бъч касиди и санденс

преди 4 години

Бандата дупка в стената

22

Фичка

преди 4 години

Швейцария е една от страните с най-много самоубииства въпреки неземните заплати.Пълни кукуригу и психари говорещи си с кравите.

21

Corleone Ltd.

преди 4 години

25 милиона американци се друсат дневно официална статистика. Ако всеки от тях дава по 20 долара, дневно са 500 милиона долара за наркотици , 200 милиарда годишно. Машаала, тва се казва живот

20

Американ

преди 4 години

До ФичкаВ Швейцария в която има повече автомати на глава от населението ще не е безумие, а в Америка е? Можеш ли да се сетиш?

19

Американ

преди 4 години

Прокурорката Джаки Лейси е неолибералка, която изкарва убийците жерви. Да ви напомня на нягого у вас?

18

Фичка

преди 4 години

Оръжие трябва да имат само полицаи специални сили разузнавателни и служби за сигурност и военни и то при строг контрол.За гражданите спрейове тейзъри и нон летал уепънс.Тва като в америка дори някъде и автоматични да е разрешено е тотално безумие.

17

Плякам

преди 4 години

Не ги виждам белите американците латиноси афрота и дръпнати.Раждаемостта показва друго белоте жени казват че нещат бели деца и се плякат с всякакви.Мдам.

16

Бай Иван

преди 4 години

Или с други думи, тревата е зелена, небето е синьо, а всичко, което не е с произход регион с умерено континентален климат, не трябва да се смята за хомо сапиенс ;) !!!

15

Анонимен

преди 4 години

Кире добре си го рекъл

14

Анонимен

преди 4 години

ЕДНА БОМБА И КРАЙ СЪС САЛВАДОР, ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТЧЕТА.

13

Анонимен

преди 4 години

СЪВЕТСКИ ПРОШЛЯЦИ.