31

Нищо ново

преди 4 години

Скриата коалиция ГЕРБ-ДПС ще става все по-явна.

30

Анонимен

преди 4 години

Затова пък райчовото БКП е в дрОгарска целуФка с де-що *** им попадне, в "тезисите" за изборите им е казано изрично: съешавайте се по места с всичко живо НАРЕД, стига да е антиГЕРБ.Те това се казва "принципна" политика и "визия" за българия!

29

наблюдател

преди 4 години

Този не беше ли кафевия шаман на КН?

28

Активист на БКП

преди 4 години

Не бой се !!! Няма да ти вземат голф игрището ...

27

1

преди 4 години

абе това дпс да се откаже от партията си,и да видим с кого ще се оправдават тогава,догане замрази партията си да видим *** с кого ще се оправдава,или един друг,ще се изедат.

26

Анонимен

преди 4 години

Я па тоя!Ти досега спа ли,бе?Те одавна са си близки.

25

Е,бравос

преди 4 години

След Първан,след Кънчо,да чуем прозренията и на св.Андрей Изповедник!След социологическите излагации преди изминалите избори,сега лъжем,мажем и запълваме дупки всякакви! Гарантирано от Галъп(Скалъп)

24

Анонимен

преди 4 години

До 25...И поради тази причина.Дайте сега.Един и същи дерибей.Скачащ от пост на пост в държавата ,през годините.Да го държим и търпим 100 г на власт ТАКА ЛИ? Та ние задминаваме комунистите преди 1989 г. Едни и същи мутри.И чакаме "развитие" и нови икономически идеи??! Да бе! Да си ходи вече групировката ГЕРБ! Точка! Има кой да ги смени! Бойкофилизма ни идва в повече вече след 10 г тръмбоване на едно место!

23

българин

преди 4 години

Гн Райчев..Побеля ти косата от "политологията" и времето.Но продължаваш и продължаваш.Да подържаш силните на деня. -:) Ми хайде поспри се вече де! Дай най после.една истинска "прогноза"! Все се сещам.За един твой колега.Той обаче е върл "антикомунист" Огнян Минчев.Скри се вече от екрана.Явно килограмите му.Не му позволяват да се показва пред хората. -:) Ей срама нямате Райчев! На тия "управляващи ни" песента им отдавна е изпята! Кажи го бе човек! Ама НЕ!-:) Хлебеца хлебецаааа....-:(

22

Бсп са гадове

преди 4 години

До 18. Ами защото знаем какво се случва, когато БСП дойде на власт. Ти не помниш ли? Иначе другото в коментара ти е блудкава глу.пост.

21

Байфидан

преди 4 години

Този не е познал нищо досега. И за миналата есен предвещаваше буря и даже предсрочни избори преди края на 2018. Резултатът го знаете.

20

Бе к'во приказв

преди 4 години

Те още малко и ще се нафърфорят...

19

Анонимен

преди 4 години

Андро ръкомахльото чак сега ли осъзна коалицията ГЕРБ-ДПС?И това е социолог?Хахаха!

18

Анонимен

преди 4 години

Профашисткият режим преди 9.09. изби около 30 000 българи. Да не забравяме невинните жертви от Ястребино, сред които имаше деца. Борците за евроатлантически "ценности" пропагандират, че тия били "добрите", а комунистите, които победиха фашизма в Европа "лоши". Реанимацията на фашизма си плаче за нов Народен съд.

17

Анонимен

преди 4 години

Аз лично гласувам за партия, която събира 4-5 процента, и се гордея с това. Щом мнозинството ни докара този ялов парламент, значи изборът ми е извън този на "народа" Народът сам си е виновен.

16

Анонимен

преди 4 години

Най-интересен ми е бил доводът " Гласувам за ГЕРБ за да не дойдат червените". Безумци ли са тези хора та не разбират, че именно ГЕРБ реставрират култа към един човек и към една партия със сателити. Какво още трябва да се случи за да се проумее нещо толкова елементарно. Ама май наистина си плачем за нов Т. Живков - една партия, един народ, един водач.

15

БСП социологът

преди 4 години

Райчев не е интересен , знаем предварително какво ще прогнозира .....

14

Анонимен

преди 4 години

До 5 тъй я Цяла България се моли да си ви вземат руснаците обратно в тайгата другарю А до тогава Ще има и Бойко 4,5,6...никой не ви ще бсп то

13

Анонимен

преди 4 години

Тоя кифлю твърдеше и че БСП води с 2% ама несе :)))

12

Анонимен

преди 4 години

С помощта на ДПС стабилността се повишава! Така е винаги, когато те управляват открито или задкулисно! Вървим нагоре по стълбата, която води надолу. Този път направо към ада.