16

iceblast88

преди 4 години

Вече се бях притеснил, от няколко дни не сте заработвали шекели с измислици и публикуване на лъжи.

15

Adolf Eichmann

преди 4 години

Платена статия на поддлогите юдейски с цел да се използват човешките качества като състрадание срещу християнина. Зиониста е ортак на дявола, той не знае що е милост, състрадание, прошка. По думите на Рудолф Хьос - комендант на Аушвиц, много от тях преди да влязат под "душовете" са бутали хартийки в ръцете на гардовете. Какво пишело на тях ли? Имената и адресите на други еввреи и къде се укриват за да бъдат заловени и също докарани тук...... Няма такава злоба никаде по света, не няма...

14

kukla

преди 4 години

Абе по мое време имаше и едно момиченце от Ленинград, и то с дневник. И други сигурно е имало. Ама сега има само Ане Франк. Другите деца с дневници не са интересни.

13

Перверзник

преди 4 години

Ан Франк се е бръснела путенцето за да и го лиже бойфренда.

12

Петров

преди 4 години

Почвало Варшавското въстание - заради лъжите на англичаните. Какво общо има фанатизма на поляците със смъртта на едно невинно момиче. Ву лгария не случайно е най- жалката страна в Европа.

11

Анонимен

преди 4 години

Химикът Гермар Рудолф прави изследвания на почвите в концлагерите където са заровени телата и пепелта на милиони убити от така нареченоия "Холокост" и не открива никакви следи от човешки останки. Криминалистите само от парче кост намират доказателства, а там са заровени милиони човешки останки и той не открива и следа от човеки останки. За този научен резултат е вкаран в затвора в Германия. Защо просто не са назначили комисия от химици да повтори изследването и да докаже истината за "Холокоста"?

10

Анонимен

преди 4 години

A защо в повечето демократични страни в ЕС редица професори, учени, общественици,писатели журналисти, историци са осъдени на затвор и много от тях още лежат в затвора защото са изразили различно мнение за така наречния "Холокост", или защото научните им изледвания са дали недемократичен резултат. Нормално ли е при деморкацията да вкарват в затвора за изказване на мнение или за резултат от научно изследване.

9

Wiederbetaetigungsge

преди 4 години

В някои страни оправдаването на зверствата на фашистите и отричането на Холокоста се наказват със специален закон до 10 г. затвор. Със сигурност това са Германия и Австрия, но мисля, че и Франция. Трябва да направя справка за други европейски страни. Тук се навъдиха разни излезли от мрака дечица на недобити фашаги. Май е време да приемем и ние някакъв закон, за да запушим гнъсните им устенца. Като правило преди 20 години тези са адмирирали бурно" Партията и правителството и лично другаря Живков"

8

House M.D.

преди 4 години

Другарят Ото сам призна, че е фалшифицирал дневника на дъщеря си, за да изкара някой шекел в повече.

7

Анонимен

преди 4 години

На първи август 1944 година започва Варшавското въстание срещу немската окупация. Въстанието е потушено с кръвта на стотици хиляди поляци, повечето цивилни. Варшава е срината със земята и е в пламъци.Въпросът ми е: С какво Ане Франк е по-съществена историческа трагедия и кой тук преценява какво да се мълчи за близката европейска история?

6

Рави Рави

преди 4 години

Сега холандците да изплатят 100 000 000 000 на клетите евреи...

5

Анонимен

преди 4 години

"Тя не успява да запише последните си часове, но авторът Джонатан Майо успява да ги пресъздаде."И с това започваш да четеш фалшивите новини.

4

Анонимен

преди 4 години

Пълно заличаване на цска, комунистите, далаверата ,наще хора, червените пиявици, сесесере ,русия, шуробаджанащината ето тогава ще се оправят нещата в бегето

3

Джедай Мастър

преди 4 години

А фондацията, на която принадлежат авторските права, наскоро започна да твърди, че бащата също е съавтор на дневниците, за да може да скубят още от преиздаването им. Работата е там, че в ЕС авторските права се погасяват със 70 годишна давност от смъртта на автора, т.е в случая на 4 август 2014 г. Обаче понеже баща й е починал през 80-те, ако той е съавтор, правата се погасяват през 2050 г. Случилото се с нея е трагедия, но фондацията безсрамно прави кинти от нейното нещастие...

2

10

преди 4 години

До Доктор Сър ПичукИ все пак , докторе не Ви го пожелавам !

1

Доктор Сър Пичук

преди 4 години

Ане Франк е починала в лечебницата на един холандски трудов лагер от инфекция от коремен тиф. Престанете с тия лъжи за концлагери, газови камери и други медийни измислици... Последният ден на Ане Франк е бил 31.03.1945, а не 04.08.1944.