108

....

преди 4 години

Твърдения базирани на анкета в България. Първо въпроса "Лъжец ли е българина ? "

107

АЗ

преди 4 години

Да..сигурно...щото не са материалисти българите, като има далаверка или начин за скатаване са пъри....щото не са материалисти

106

Анонимен

преди 4 години

Това е основен признак за всеобща обществена деградация, избуяване на античовешки секти като вегани, гейове, кучкари, феминистки, екоталибани и т.н. Обществото се фрагментира, създава се вътрешно напрежение, обществото се разпада, ерозия на традиционните ценности и морал. Икономиката е в центъра на всяка цивилизация, хипита живеещи ден за ден, цивилизация не могат да изградят. Развитата растяща икономика, означава прогрес, развитие на цялото общество, загубим ли този фокус, пропадаме всички.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110като си вземат някое 15 годишно БМВ и се мислят за вървежни, нищо че е на газ. Комедията е пълна.Защо да дават двойно повече пари на Лукойл?Много са прави даже!

104

още по-скромен

преди 4 години

Ти пък!На мен за к'во ми е яхта?Стига ми само един Лиърджет, или Гълфстрийм!Ей тъй на, да си летя с него по целия свят!И един пилот и една стюардеса да ми сервира Куба Либре докато летим!

103

до 110

преди 4 години

Има, има и други.И американците са като нас!

102

Циник

преди 4 години

Невероятни глупости... Парите движат света - те са мотора на прогреса. Дали евреина Цукърбърг направи Фейсбук с "идеална цел" - та да могат юзърите да изживяват необезпокоявано ексхибиционистките си щения... или все пак - за пари? Без пари - живота се превръща в низ от мизерия. Ако искате да ви лекуват качествено - ще ви трябват пари... ако искате да ви образоват качествено - ще ви трябват пари.. ако искате да живеете що годе качествено - ще ви трябват пари... Money take the World go round!

101

Анонимен

преди 4 години

По комплексирани от Българите няма. Падам от смях всеки път като видя малки кифли с фалшиви Гучи фанелки за по 10лв. 90% са комплексарчета, и като си вземат някое 15 годишно БМВ и се мислят за вървежни, нищо че е на газ. Комедията е пълна.

100

Анонимен

преди 4 години

Аз съм материалист и вещоман, изкарвам много пари и ги харча до стотинка. Така ми е кеф.

99

ссскромен

преди 4 години

Какво ми требе на човек?Скромна къщурка.Скромна количкаИ белоснежна яхта..

98

Spiritus Sancti

преди 4 години

In Principio erat VerbumEt Verbum erat apud DeumEt Deum erat Verbum...Питайте някой програмист.Той ще потвърди.В Началото бе Словото (word=дума).Компютърна дума!16 битова, 32 битова.Бог=математика!Ама програмистите печелят добри МАТЕРИАЛНИ блага!!!

97

Анонимен

преди 4 години

б.лгаристанеца е наи материалния на света и наи нещасния

96

Анонимен

преди 4 години

Няма да ми се смеете.Преди 30 години си бърсах дупето с нарязано работническо дело. Често четях от нарязаното. Сега си го бърша с емека. Честно да си кажа - по-добре е сега. Дали съм материалист?

95

Анонимен

преди 4 години

До 2Пък руснаците и северокорейците как са?

94

2

преди 4 години

Купиха си по една -две западни трошки , ремонтираха апартаментите от Тошово време защото нямат пари за нови ,хвърчат до село за бурканите на бедните си родители ,ако са живи , могат да отскочат до Гърция и Турция за по-евтинко или да С Маке ,раждат по едно дете , колкото да докажат , че не са ялови,слушат чалга , не четат книги .Елементарните им нужди са до плюскането ,изпъченият тумбак , някоя далаверка , тарикатлък .Старите коли увеличиха болните от рак , над 2 млн избягаха -не са по0зле от ту

93

Анонимен

преди 4 години

Важното е животът да бъде вълнуващ.

92

Анонимен

преди 4 години

Мдаа, накрая човечеството само ще се отрови от своята консумация...

91

Анонимен

преди 4 години

напълно неверна статия. дори и да съм материалист, при анкета ще кажа, че не съм, за да не усетя негативите от това мое изказване.

90

The Big Щепсел

преди 4 години

В Монако, Люксембург и Лас Вегас са най-духовните места на света. Може да се добави и френската ривиера, Маями, Малдивите, Бора, Бора.. места населени и посещавани предимно от духовници.Но...българинът, който през последните 30 години, даде труда си почти доброволно е най-големия матириалист. До кога ще ни втълпявате простотии!?

89

Анонимен

преди 4 години

Колкото повече пари имаш, толкова повече духовност можеш да си позволиш. Затова се стремя да нямам материални и финансови проблеми. Материалист съм и не го крия. Материалист не означава непочтен, напротив - най-големите мошеници се прикриват с духовност и високи идеали.