14

до 10

преди 4 години

Да си *** е голяма гордост.

13

Анонимен

преди 4 години

От коя борса са всички тези евтаназатори и в конфликт на интереси ли са по нива след като са закрити центрове-ветеринарни,инспекционна-профилактика,вирусно-епидемиологични,информативни за разпространение на заразите от служителите им заради тези размери на евтаназация на животни в стотици хиляди от стопанствата на заетите с тази дейност-животновъдство и явяващи се уседнали по бит граждани след като казаха за енергийната борса,че евтиното се продава навън,а скъпото остава за вътрешна консумация.

12

wild horse

преди 4 години

Защо не можем да се събудим,защо не подкрепим тези нещастни хора,толкова ли е скапан българинът,че не вижда по-далеч от носа си. Точно сега е време да пометем тези неуки,бездарни управници,стига толкова лъжи и геноцид към хората. Скоро камък върху камък няма да остане и идва един "чаровник" с бандитски речник и ти замазва набързо очите,срамм ме е...По-важно е да ревем за убитите САЩ и да следим потопа в Европа..

11

Мерки

преди 4 години

къде са превантивните марки, препаратите и др.? Ако се раздадат препарати безплатно, размерът на щетата ще се намали. Вместо помощ дайте препарати!

10

1

преди 4 години

Браво на Ямболлии,и Сливналии,България се гордее с вас.

9

Т-ще

преди 4 години

Я веднага протести и в Добрич,Сливен и Бургас. Няма как иначе

8

Анонимен

преди 4 години

Планът за изтребление на българският народ продължава с любезното съдействие на гроб! Боко направи милиарди сега и зетя трабвя да направи и цялата пасмина около него! Нямаме държава от никъде няма и помощ, дано оцелеем!

7

Анонимен

преди 4 години

Дръжте се хора не се предавайте!!!! Бог да ни помага да оцелеем!

6

Шопо

преди 4 години

Зето требе и он да забогатее !

5

Крадлив гербаджия

преди 4 години

Време е да изметем крадливия корумпиран продажен некомпетентен гербав ***

4

House M.D.

преди 4 години

А моркови в задния двор на замледелческия министър можем ли да насадим?Защо държавата иска да бъдат изклани всички привърженици на ЦДВ-Съдийско знаме? А, сетих се! Земледелческият министър е привърженик на Лесни с про*стак.

3

Анонимен

преди 4 години

ЕВТАНАЗИЯ НА ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ. САМО ТАКА ЩЕ СПАСИМ ДЪРЖАВАТА ОТ ЧЕРВЕНАТА ЗАРАЗА И ТИКВЕНАТА ДИКТАТУРА.

2

Айше гюл

преди 4 години

Ама извинете ако забраните всичко в задния двор то моя хасан откъде ще носи за ядене!

1

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Тотална забрана за кокошки, патки, крави и всякакви други животни в задния двор! Незабавна забрана и глоби до 1000 лв. за гледане на домати, чушки, лук и т.н. без плащане на такса и получен лиценз за това от БАБХ! Само с тези мерки ще изправим отново българското селско стопанство на крака! Повярвайте в повелите на вожда и на есен гласувате за единствената партия, която се грижи за интересите на народа!