41

Анонимен

преди 4 години

Брей и в България имало живот.Като знам какво количество влюбени във всякакви нацистки и комунистически серийни убийци и тирани имах е България съм изненадан че все пак всички критикуват убиеца очаквах особено троловете да го прославят като герой *** сега тия дето ги финансират търсят с кой да се коалират че да ги изберат пак и не е много политкоректно да се слави всекк тоталитарен луд к.р.е.т.е.н терорист като герой.

40

Недоразумения

преди 4 години

като Тръмп, Фараш и Джонсън раждат омраза у хората.

39

ЗАЩО

преди 4 години

Света е полудял

38

до 39

преди 4 години

Що нашите не пипат ли здраво я ходи пуцай по центъра да видиш дали няма да те светнат като крушка

37

Анонимен

преди 4 години

Интересно защо е убил сестра си?!Живели са толкова години заедноЯвно го е тормозела или не му е обръщала въобще внимание

36

Анонимен

преди 4 години

Ако не друго, полицаите пипат здраво там. Няма прошка братче

35

Психо

преди 4 години

Тия кравари съвсем луднаха.

34

До 40

преди 4 години

Сигурно е християнин. Но си стреля в държавата си! Не се е домъкнал неканен в чужда страна, където да се опитва с терор да налага християнството!!!

33

А религията коя е

преди 4 години

Или не е удобно да се споменава, че е християнин?

32

Коки

преди 4 години

До АнонименЩото в Китай има превенция и ако те хванат няма да те хрантутят 20-30 годинки, а направо ти теглят куршума. И в Китай не се тъпчат с транквиланти.

31

Да мечтаеш

преди 4 години

Америка се превърна в най опасната развита държава. Имат да решават много вътрешни проблеми, а те се занимават с външния свят. Най голямата заплата за янките е гражданска война.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Там все още има информационна завеса. Един Господ ги знае какво правят.

29

Истината е проста

преди 4 години

До GojiЖорж Ганчев е в нафталина."Глас народен" не успя да пренасочи толкова гласове, колкото някои се надяваха.Затова трябваше да нагодят нов клоун за разпиляване на гласове.Онази шепа хора, която слезе от Балкана с гумени *** и омазнени каскети, трудно можеше да се подпише, но получи властта от чужда армия и я задържа достатъчно дълго, за да се научи на разни мурафети. После научи на тях и децата си.Сега одъртелите им вече деца и внуците практикуват наученото и папат награбеното.

28

Анонимен

преди 4 години

Много хора на малко място казваш...Ами в Китай са 4-5 пъти повече,що не се гърмят ежедневно?!

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30На колко ракии си?

26

Анонимен

преди 4 години

Летя с частния си Т160 за да закрия краваррия !

25

Анонимен

преди 4 години

До Adolf EichmannТвоята логика е смешна. Оръжието на убиеца е закупено нелегално. А нелегални оръжия и дори гранати се продават и в Европа, а дори в скандинавия. Какво ще спре някой хахавел да извърши масово убийство дори без оръжие? С отрова или с голям камион , или със самоделен взрив. И защо медиите насъскват расови вражди, внушавайки че тръмп е расист и подкрепял нацитата, а същност подкрепят антифа която бие наред .

24

Анонимен

преди 4 години

Нищо им няма на Щатите.Просто са много народ на малко място - 300 млн души.

23

Анонимен

преди 4 години

Нормално. Това е естесъвен ефект от мултикултуризма. Скоро и в Европа. Насила се налагат някакви псевдо правила, които работят за богатите и големите корпорации. Това е глобализма - свръх богатите стават все по-богати, а бедните все по-бедни. На практика средната класа е изчезнала в повечето страни. Този модел продължава от много години, но срива му идва.

22

Щерю

преди 4 години

Жега...