21

Анонимен

преди 4 години

Разединявай и владей... тия с колите мразят тия с моторите, тия без прасета мразят тия с прасета, веганите мразят месоядните, джендърите мразят всички... модерно противопоставяне, класова борба, бате Енгелс ви го е казал, ама вие сте си оставили каскетите в килера и сте минали в нелегалност...

20

Анонимен

преди 4 години

Уеуе, колко злоба се лее тука...

19

Моторист

преди 4 години

Как гадно злорадствате комплексирани злобари, пожелавам Ви да поживеете още малко и на слизане по искърското дефиле( и да сте повечко), автобусчето в което се возите леко весели и подпийнали, след селски събор, да изправи завоя. И после роднините ви да търсят ББ или АПИ, или по евтина погребална агенция

18

Пояснение

преди 4 години

Днес пътувахме по Карловския път...малко преди катастрофата...Ограничения на скоростта не се спазват,изпреварват в насрещното както им хрумне,за мотористите...всички си мислят,че са летящия французин над Ламанша...и ...няма КАТ...близо 100 км.пропътувахме няма нито един патрул...

17

име

преди 4 години

Мотора как е?

16

Анонимен

преди 4 години

Сигурно е бързал за гробищата. Стигнал е на време.

15

Az

преди 4 години

До 16: Бях там и това, което видях беше.......размазани органи и части на тялото. Залепнал беше за земята ужас.

14

Те ме те

преди 4 години

Пазете моториста, нужен е за органи,!

13

Това е лошото !!!

преди 4 години

"Движението в участъка от пътя София - Варна между двата разклона за Голец е ограничено. Използва се обходен маршрут през селото, трафикът се регулира от пътна полиция."-ааа где била полицията...Когато не ограничаваш заслужилите го, а тез които не го заслужават, ще жънеш бури и анархия...драги Бой!Нима ограничението и забавеното време, ще възстанови стреса на водача неволно сгазил ...онова?Нима ще се открият следи от атентат, заговор или изтъркан протектор?Нима Е не е = на МС на квадрат???

12

MaйMyнaтa

преди 4 години

До ЕлемагАко ще и беэ *** да карат, ефета ще е същият.

11

Анонимен

преди 4 години

Днес видях нещо невиждано. Един моторист си караше нормално в колоната без да изпреварва. Това е първият нормален, който виждам за последните 30 години.

10

Елемаг

преди 4 години

Само да вметна на колегите,че мотоциклетистите са задължени да карат на "ФАРОВЕ" още от 90-те години!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден един моторист-гей ме нарече .. рас. Защото не съм му направил място да мине - аз стоях в задръстване. Най-смешното беше, че можеше да ме заобиколи, но трябваше малко да настъпи средната лента.

8

MaйMyнaтa

преди 4 години

Лош иэбор эа загиналия, на превозно средство

7

ТАКА ДЕ

преди 4 години

Чудесно!

6

Анонимен

преди 4 години

Мотоциклетист е катастрофирал? Не е възможно. Онзи ден един "доктор-моторист" ни убеждаваше ,че по-дисциплинирани водачи от мотоциклетистите няма и че за катастрофите са виновни вдачите на автомобили.Дано тоя поне, се е убедил, че не е безсмъртен щото на хората им писна да лекуват с парите си разните му *** без капка мозък !

5

Анонимен

преди 4 години

Ако мотоциклетистът беше карал с 250 ,а не само с 200 щеше да изхърчи чак в насрещният банкет ,а не на платното и щеше да е още жив.

4

Анонимен

преди 4 години

Горкият човек, с какво е заслужил този чудовищен стрес??Както си шофираш, и в твоята лента да се претъркули някой.Бог да прости и загиналият моторист, също.

3

Анонимен

преди 4 години

Не мотоцеклетист, а пилот щом лети.И пак по селата, започвам да усещам тренд тук

2

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам мотористите по някакъв друз закон за движение по пътищата се движат или ползват управление въздушно движение? Кога ще им набият спирачките? Няма нормално движещ се моторист! Всички са донори!