35

Анонимен

преди 4 години

Татуираните кой ги е е ако няма да ги е ем а до разбирачка не си знаем те не си докосвана от мъж а си на над 100

34

Крали Марко

преди 4 години

Не знаят те що е туй,голям кралимарковски ....Ха са ми паднале, ха съм ги обърнал в правата вяра за 3 минути и половина, гиди мескинкити ниедни.

33

Тъпанар

преди 4 години

До разбираща от мъжеСпоко,и ние не мрем за вас.

32

Анонимен

преди 4 години

Проблемът не е във веждите, а в ума. Там е чипът, който отговаря за сексуалната ориентация. Като се усетят лесбо, си оставят нормалните вежди. Много от хетеро жените имат също плътни вежди, но ги скубят, за да постигнат повече женственост.

31

Анонимен

преди 4 години

Содом и Гомор, и мерзост на запустението!

30

Нормално... вече

преди 4 години

С тия веждаци никой не е очаквал, че ще се омъжи за Скалата.Ама да си помислят хетеросексуалните жени, които още я имитират.Гъстите вежди са признак за висок тестостерон и други мъжки хормони.Не стават за жени, които търсят мъже.

29

до38

преди 4 години

Благодаря,просто реших,че си доста малка..Ама това описание за нереза и 3часовото,потене идва в повече

28

Анонимен

преди 4 години

Едно време си ги любех косматички и нямах забележки..Сега и към мен имат и аз имам забележки.Всичко е до това,което ти е в главата .Може би колкото една жена е по близо до естественото състояние,толкова по-добре.Е и да не мирише...

27

до 35(до пецата)

преди 4 години

Извинявай завъпроса-на колко си години?

26

до пецата

преди 4 години

И аз харесвам с окосмени триъгълници,ама вече няма.Между другото това (обезкосмяването)тръгна от проститутките ,за да не хващат въшки.След това порноактьорите,и така до всички,които мислят,че така трябва и че са много куул..

25

пецата

преди 4 години

"Те жените си рисуват и веждите и мигачите (или каквито са там тея космалаци), ама да ти кажа, малко мъже правят същото."Изключението потвърждава правилото!

24

Анонимен

преди 4 години

Според сайта, жените си у ират за космясали автомонтьори ...

23

Анонимен

преди 4 години

До пецата"мъжете виждат че жените се обезкосмяват и това ги навежда на мисълта че жените харесват гладкото"Те жените си рисуват и веждите и мигачите (или каквито са там тея космалаци), ама да ти кажа, малко мъже правят същото.

22

Анонимен

преди 4 години

Мммммм мнооо ги обичам такива, една вечер с двете ще ме подмлади поне с 20 години! :)

21

Анонимен

преди 4 години

До НекъфАми всъщност зависи от това доколко имаш връзка с реалноста.Иначе всяко дете което се мисли за полицай, космонавт, супергерой и т.н. ще е за лудницата.Според мен има доста които наистина нямат връзка с реалноста и понеже са най-шумни, няма как да не те издразнят. Но това пречи на тези които осъзнават пола си, но наистина са хомосексуални и не искат изобщо да парадират с това.А в случая, тази новина съществува просто, защото са известни.

20

пецата

преди 4 години

До загоряла българка, има ги космати готини мъжаги но в градовете малко по трудно се срещат, обезкосмяването е просто сервилно поведение,мъжете виждат че жените се обезкосмяват и това ги навежда на мисълта че жените харесват гладкото , ама не е така ,жените харесват да са поддържани(които са такива), като бях млад харесвах жените да са с космати "триъгълници", имах късмета първата в живота ми да е такава , но от тогава не съм срещал също са изчезващ вид

19

Некъф

преди 4 години

Само да попитам, нормално ли е хората които се мислят за Наполеон или Цезар да ги вкарват в лудница, а жените мислещи се за мъже и мъжете мислещи се за жени да им се отдават специални права и внимание?!

18

Анонимен

преди 4 години

До загоряла българкаДобре де, аз пък съм останал с впечатлението, че повечето жени ги е гнус от косми, та гледам да ги редуцирам. Не навсякъде, но специално в интимната област съм 0 номер.Иначе по тялото съм ги оставил, де.Та мисълта ми е, ако искаш да посмучеш космата мъжка гръд, мое се възползваш.:)

17

пецата

преди 4 години

Тея всичките женици на запад обръщат резбата защото там няма такива мъже като българите , всичките са обръснати гладко , с нежна кожа и нежни ръце, ако дойдат в българия да ги набара някой космат странджански нерез с голямата паламарка, потен да я дъни като животно 3-4 часа, тя да вие като чакал, тая ще и се върнат древните инстинкти за размножаване с най силния самец, после ще го търси сама и ще реве да остане в българия

16

Пецата

преди 4 години

Карчето ми харесваше ама сега съм разочарован