180

Анонимен

преди 4 години

До 151Свери си информацията. Кипър не е и никога не е бил в НАТО.

179

Анонимен

преди 4 години

Тошо Правешки нищо не е построил.Построиха го строителни войски. Ама днес вече никой не ще да работи за 1.20лв на месец и не ще да слънчасва на полето за 10ст на ден за да има за московските другари.

178

До Тошко Правешки

преди 4 години

Другарю син каскет, затова в политиката има дипломация, преговори, скромно поведение без да се пенявиш нито на руснаци, нито на американци.Нарича се икономически интерес, от завършили с тройки килийно какво да очакваме. БГ винаги е страдала от слаби политици,а когато бившите червени каскети станат другари демократи - резултатът е МУТРОИКОНОМИКА в МУТРОДЪРЖАВА.Наивен сте ако си мислете, че 30 г. не ни управлява слугинажа на комунистите.А това, което построи ТОШО, не можеш да го боядисаш!

177

До "пилота"

преди 4 години

Бе то и онова пушкало С-400 не е гътало нищо, ама съдейки по воя и "санкциите" които се надигат,смятам че на някой здраво му пари под опашката!

176

До187

преди 4 години

Викаш друго си е с "златни" F-ки!Над 400 лева,на всеки един Българин ще му излезе "златото" Ха да ни е честито!

175

Гост до#86

преди 4 години

За Сръбските не знам ама тия невидимите ги сваля ха руските"таралясници" като за световно толкова невредими, че още им търсят останките из сръбските гори

174

Факт!

преди 4 години

А при танковете нещата са плачевни.Префаления Т-90 е дори модернизация на недоносчето Т-72 пълен ***.

173

Факт!

преди 4 години

Е що да не разбирам бе *** кажи ми къде мик 29 е свалил каквото и да било.Да не се на.ра нещо

172

До факт!

преди 4 години

Видяхме те колко разбираш от самолети. По добре коментирай нещо от твоята компетентност, като джендърство, атлантическа толерастия, хомо връзки ЛГБТ и т.н. За другото трябва акъл.

171

Факт!

преди 4 години

Не само на 90 израелските Питон и френските Мика и на 180 могат.Сиреч няма измъкване на руските тенекии.

170

Факт!

преди 4 години

Не война бе чугу никога Миг-29 не е свалял нищо освен една едномоторна Чесна на наркотрафиканти в Перу.Толкова за това тенекиено советско недоносче.

169

Анонимен

преди 4 години

Слушай Амтроле, не говори глупости че си направо не смешен а жалък ако F16 пуска ракети на 90 градуса спрямо надлъжната ос значи че те падат надолу като свободно падащи бомби. До сега и самите елитни американски производители на бойни самолети не са решили да правят такива ракети защото това е работа на аниобомбите да падат.;)

168

Факт!

преди 4 години

Мдам Миг-29 е така способен че за цялата си кариера не е свалил нищо за сметка на това е падал като круша във всеки един конфликт.*** са нищо повече от перманентно пияни дразнители.

167

Най-хубавите самолет

преди 4 години

В Иран са произведени в Америка.

166

ФАКТИ

преди 4 години

Макой и други американци получават възможността да се издигнат във въздуха на МиГ-29, а по време на полета те отбелязват някои от недостатъците на самолета. "Имаше още какво да се желае от изгледа от пилотската кабина и този недостатък ни даваше истинско предимство", казва той.МиГ-29 е страхотен противник, смята капитан Майк Макой. "Опитът потвърди това, което знаех - МиГ-29 е в състояние да проведе въздушна битка в телефонна кабина (т.е. в изключително ограничено пространство).

165

Факт!

преди 4 години

А бе то и германия е над два пъти по-малка от Франция което не пречи родните германосифилистици да дърдорят за немското недоразумение цял ден оня Василев примерно от психодиспансера е същия

164

Анонимен

преди 4 години

"Велика Албания" :)))) с размерите на щата Ню Йорк :) това балканите са голяма комедия :))

163

Факт!

преди 4 години

Льохман стига драска глупости още отпреди 20 години израелските Питон френските Мика и американските Сайдуиндър пускат ракети под 90 градуса ракетата удря целта зад самолета от който е изстреляна.Пияниците са ми ясни технологии равни на 0.Самагон и стри съветски джелеза разработени от поляци чехи и уктаинци.Цялата ракетна индустрия на Ссср беше благодарение на Украйна.

162

Анонимен

преди 4 години

Според капитан Майк Макой, един от пилотите на ескадрилата, основните характеристики на МиГ-29 са високата маневреност при ниска скорост и системата за целеуказване.Макой си спомня, че тази система се оказва по-опасна, отколкото предполагат. "Всеки път, когато се приближавах към МиГ-29, трябваше да пускам капани, за да избягам от Р-73", казва пилотът.Друг пилот на Ф-16 се съгласява с него - подполковник Гари Уест, който командва 510-а ескадрила. "Някои от нашите пилоти смятаха, че прицелът, прицелът, поставен върху шлема на пилотите на МиГ-29, ще сложи край на близката маневрената въздушна б

161

Анонимен

преди 4 години

Путин горкия вече подарява всичко само и само да има приятели на Балканите :) "великата" русия докарана до просия :)))