49

Анонимен

преди 4 години

Любимото джудже на наш трольо удари в земята и султан Ердоган по репресии.

48

БЪЛГАРИЯ В РУСИЯ

преди 4 години

Мачкай, Вова! Да се надяваме, че скоро ще си нашият президент!

47

човек

преди 4 години

До: номер 50Да, така е. Няма САЩ няма Русия. Навсякъде е така, но в различна степен, както казваш.Дяволът е в детайлите!Докато в САЩ ако те арестуват те пускат най-късно на следващия ден, то в Русия се сдобиваш с осъдителна присъда на различни срокове затвор, само затова, че си изразил мнението си, което не съвпада с това на Путин!В САЩ ако изразяваш свободно мнение те пускат.Обаче ако те хванат че си откраднал дори дъвка или пуканки от магазина - затворът ти е сигурен. Това е разликата!

46

Анонимен

преди 4 години

Шашлык фест - музикален фестивал, обилно гарниран с бира и шишчета, на който само музиката е безплатна. Никой не твърди, че Путин черпи и сервира бира и шишчета.

45

Анонимен

преди 4 години

200 000 на концерт в парка горки срещу няма 2000 на протест :D Доста показателно колко хора подкрепят петата колана-1 процент

44

Анонимен

преди 4 години

Полицията и жандармерията навсякъде по света са превърнати от орган за опазване на сигурността на населението в инструмент за борба с неудобните. Няма Русия, няма САЩ, няма ЕС - навсякъде е така, просто в различна степен.

43

Анонимен

преди 4 години

До 43Промит е твоя мозък очевидно.Когато френските полицаи арестуват вандали или хулигани, такива които чупят витрини на магазини, разбиват ги и грабят каквото им попадне, то те ги арестуват за денонощие и после ги предават на прокурор и съд.Когато се докаже че демонстрантите са мирни граждани и не са извършили престъпление (чупене на витрини, палежи на коли), то те биват освободени.Когато в Русия арестуват мирни граждани, то те биват осъждани на затвор затова, че са изразили протест!!!

42

човек

преди 4 години

До: номер 41Ми то в Русия големи градове, мегаконцерти има навсякъде, нормално е.И какво общо имат концертите с протестите не разбрах?В Москва, в Санкт Петербург, нормално е да има концерти.Наскоро например Рамщайн имаха концерт.Концертът не пречи на протеста а напротив - подпомага го!Може би малко ще разочаровам феновете на Рамщайн.Но двама от членовете на групата се целунаха на концерта на сцената в знак на протест срещу хомофобията в Русия!

41

Анонимен

преди 4 години

"в същия момент в парка горки в москва има концерт със 200 000 души..."-----------------------Така е, но мероприятието в Парк Горки в Москва не е обикновен концерт, а фестивал.Шашлык фест - музикален фестивал, обилно гарниран с бира и шишчета.

40

Еколог

преди 4 години

Великия Путин ще остави да изгори сибирската тайга. Милиарди дървета и животни ще изгорят живи. Така е в превзетите държави - пропаганда, крадене, бой по опозицията и невъзможност да се реши какъвто и да било реален проблем на обществото.

39

Анонимен

преди 4 години

Когато френски полицаи изнасилват с палка чернокож демонстрант,това е демокрация.Когато същите полицаи хвърлят във водата демонстранти за да ги удавят това е демокрация.Когато полицията в Москва арестува демонстранти от незаконен митинг това е тоталитаризъм.Толкова са ви промили мозъците,че не знам как намирате тоалетната.

38

Анонимен

преди 4 години

путин има най голям принос към НОД.. докато не се появи друг който може да направи повече ще гласувам за него

37

Анонимен

преди 4 години

в същия момент в парка горки в москва има концерт със 200 000 души...

36

Путин

преди 4 години

Който има различно от моето мнение ще бъде бит. Идеалното общество се състои от *** и платени червени *** с промити мозъци.

35

Анонимен

преди 4 години

До 41 - Остави този назидателен тон да се правиш на велик вкъщи пред жена си

34

антисоросоид

преди 4 години

удрииии !Такива новини ми повишат настроението за целия ден

33

До Анонимен 39

преди 4 години

Това не е отговор. Чакам да науча защо Русия е по-привлекателна за всички, които сте се прехласнали по генералния мениджър на руската олигархия. Знам какво би ми отговорил руски пропагандист-блогър на хонорар - имперско величие, Третият Рим, мисията на руския дух и т.н. шовинистични илюзии за населението, каквито в разни варианти има навсякъде. Но тукашните какво очаквате тепърва от Путин, след като не направи нищо чак толкова велико за страната си цели 20 години?

32

Анонимен

преди 4 години

Злото бомбардира Сърбия, Либия, Ирак, Сирия, Афганистан. И на други места би бомбардирало, но Путин не дава

31

Анонимен

преди 4 години

Ти съчувстваш на руснаците и те на нас ни съчувстват

30

Анонимен

преди 4 години

Да ги пращат веднага в Сибир тези долни сиросоиди и превратаджии! *Написах сиросоиди за да не ме цензурират в този сиросоиден сайт.