26

Анонимен

преди 4 години

Е, каква е трагедията - една модификация на програмата ще изчисти непредвидените последствия, който има и бегла представа от сферата е на ясно, че винаги възникват проблеми. Така или иначе хората са си зарязали кучето в колата, хората не наглеждат колата в автоматичен режим, а лягат да спят да речем. Автономията на автомобилите е прохождащо направление на технологията, проблеми неминуемо ще възникват. Така или иначе доста бързо се променят нещата към добро. Зъбещите се да карат москвичи.

25

Анонимен

преди 4 години

Пак ли...Той кога ще направи автомобил на батерии, който да измести традиционният?Аз знам, ще му помогна с отговора.Никога.

24

В отговор

преди 4 години

До До 17Емчи виш сяяяя .. ас искам кула да карам не тилифон ко кат са софтуерна компания ...Не ти си за каруца както ти приляга.

23

Анонимен

преди 4 години

До До 17Емчи виш сяяяя .. ас искам кула да карам не тилифон ко кат са софтуерна компания ...

22

До 17

преди 4 години

Аз се опитвам да им налея на някои британски тикВи че Тесла е номер едно и сами го виждат. А причините поради които ти казвам че не могат да настигнат Tesla Motors е че Тесла имат и изграждат мрежа за зареждане, имат фабрика за собствено производство на батерии и от 2020 Panasonic е вън от играта. И другото най-важно нещо е че Tesla Motors са софтуерна компания с най-добрите инжинери в света. Тези комбинации са много важни и факта че не ти трябва посредник за закупуване на Тесла е по добре.

21

До 17

преди 4 години

А добър ден. Негативизми се бълват денонощно във всички западни телевизии. А също така ни показват как Тесла Моторс все е на загуба но ми показват разходите а не приходите. В Китай има над милион заявки и за 6 месеца Гигафакторито е готово. От миналата седмица са започнали инсталация на линиите и роботите. Tesla Motors не може да ги стигне никой ама никои никога.

20

Анонимен

преди 4 години

А тоз защо си оставя кучето в колата, да му пази елекрическия таралястник или да го видят всички в гетото, че има куче...

19

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Ем баце, ако стане всичко електричка, държавицата ше губи шп 4-5 милиарда от акцизите само ...

18

СмехЪъъ

преди 4 години

Да бее, толкова пък да не е изпробване не вервам. Най-малкото щеше да пише в упътването "работи само в ауто режим". Спиред мене мзъра не е чел и затова.

17

Анонимен

преди 4 години

Само разбирачи тука! Интересно как медиите отразяват само негативните новини свързани с Тесла. Явно на петролната мафия не и е лесно, понеже бизнеса с горивата в бъдеще ще залезе. Ако се пишеха статии за инцидентите свързани с коли с горива на петролна основа, статиите щяха да са по 10 в секунда сигурно.

16

Анонимен

преди 4 години

Аз пък нарочно ги газим бездомните торби с бълхи. Таралежи обаче никога те са добри животинки и много ме е яд като видя някой на пътя.

15

Анонимен

преди 4 години

"Dog Mode измислен от самият Илон Мъск, не работи точно така, както трябва."Да го преименува на Шаран Мод, защото много балъци се хващат на кукичката.

14

Анонимен

преди 4 години

До иванДа, като навлезе с GPS навигация в някой "второкласен" път в Родопите или Северна България, и ще започне да цикли непрекъснато: "Това не е път.... това не е път .... това не е път ... И до там.

13

иван

преди 4 години

При нас няма да тестват пълноценно тесла, защото още няма програма за заобикаляне на дупките по пътищата.

12

коко

преди 4 години

Ега ти кучкарската трагедия. Ако беше въпрос за бебе нямаше да чуем нищо.

11

Анонимен

преди 4 години

До шматкаЖивотът си остава еднакво сложен - това е константа, докато човекът остава човек. Колкото повече технически "улеснения" има, толкова повече усилия ти трябват, за да се приспособиш. А ако пуснеш всичко на автопилот, рано или късно техниката ще те прецака.

10

1234

преди 4 години

тази кола е по опасна отколкото да карам без ръце на магистралата, сиреч рано или късно ще се блъсна а тесла ще убие. за едни фалшиви тестове сащ почти фалираха дизеловия бизнес, а за супер опасната тесла няма никакви дела забрани или санкции в европа, има СУБСИДИИИИИИ! н в колониите е така ще ни мачкат като опитни животни

9

Анонимен

преди 4 години

До шматкаПонеже целта е да си все по-зависим, а не по-независим.

8

(-_-)

преди 4 години

Не Тесла, ами човешката тъпoтия може да убие някого или нещо..

7

шматка

преди 4 години

Потвърждават се прогнозиге на писателите фантасти.Колкото по модерен става живота толкова е и по сложен.Мисля че трябва да е обратно.С навлизането на все по нови технологии би трябвало да се улеснява живота на човека а не обратното.