51

анонимен

преди 4 години

КАКЪВ ИМ Е ПРОБЛЕМА НА САЩ ОТНОСНО СКРИПАЛ ТА НАЛАГАТ САНКЦИИ. КАКВА ВРЪЗКА ИМАТ ТЕ. АКО НЯКОЙ "НЕЗНАЙНО" ЗАЩО ЩЕ НАЛАГА САНКЦИИ ТОВА Е АНГЛИЯ. НЕРДЕ ЯМБОЛ, НЕРДЕ СТАМБУЛ. ТИЯ НАВСЯКЪДЕ СИ ВРАТ ГАГАТА ОСОБЕНО ЩОМ СТАНЕ ВЪПРОС ЗА РУСИЯ. ОЛЕ РУСИЯ ЩЕ ЗАГИНЕ СЕГА.

50

Анонимен

преди 4 години

Санкциите са от голяма полза за Русия и ще я усилят още повече. По последни данни акумулаторната батерия на Лошарик се е запалила заради много силни руски батерии изготвени от китайски елементи. Кабелите не са издържали на силния ток от импортно заместената батерия и са се подпалили. Между другото и телефоните на Самсунг имаха същите проблеми с батерията.

49

Правда

преди 4 години

Русия трябва да въведе санкции на САЩ затова че продадоха оръжие на Саудитска арабия-страна в която брутално се потъпкват правата на човекът.САЩ трябва да въведе санкции на Русия затова че подкрепя диктаторски режими като Асад и КНДР.А двете държави трябва да си въведат взаимно санкции за това,че и двете са продавали оръжие на Турция.А за Скрипалът няма доказателства кой е виновен.Емоциите на страна да не ви удари бумерангът като Меркел със санкциите и за Крим без доказателства че е насилствено.

48

Анонимен

преди 4 години

А Путин дали си го е преместил в другия крачол ?!

47

Анонимен

преди 4 години

Санкции и още санкции, тези ще гладуват вечно.

46

Анонимен

преди 4 години

Ха ,ха,санкции за тези дето вече търгуват с Русия в рубли,но няма санкции за тия дето си прехвърлят в сметките сменените за долари,рубли.Един ден,едните ще спечелят много а другите ще се спуснат по пързалката ама по гол здник.Санкциите за Русия са,като да се спусне по *** върху острието на бръснач и да паднеш в каца с йод.Дори китайците го разбрах.

45

Анонимен

преди 4 години

Слава на Русия!

44

Анонимен

преди 4 години

Путин трябва вече да бъде сменензащото е твърде мек към сащ.Това е вредно за света.

43

ПроСоТо

преди 4 години

оле Боже!!!!..Диезе ИДИОТН още ли дъвчат на Скрипал фекалиите бе?!?!?!?!?!..Съвсем са се побъркали "Недостойните" отвъд Океана!!!И най -вероятно така и ще стане,както отбелеза колегата долу:-"Накрая ще гепат "третия пакет " на Путин"...

42

Анонимен

преди 4 години

накрая янките ще гепят третия пакет - на путин!

41

Тато из Правец

преди 4 години

Тоя па перушан ! Янките изклаха 💯 милиона индианци и нема никакво ембарго...

40

Шопо

преди 4 години

Братушките си гътат водка и сельодка и хич не ги е еня! Абе несломима нация са тия хора !

39

Анонимен

преди 4 години

До Саманта , права сте и то много сте права в това каквото сте написали, но много голяма част от населението на България не го разбира заслепено от големите западни държави които изстискват всичко ценно от малките източни държави.

38

Анонимен

преди 4 години

До номер 20, щом толкова много обичате САЩ , вървете да живеете там " в страната на Марлборо , оставете за нас България. Ще се задавите от алчност за пари...

37

Анонимен

преди 4 години

А, на тъпите американци кой ще наложи санкции за хвърляна атомна бомба над Хирошима.Стига са мълчали държавите, всички са се изправят са Америка.Държава която налага всички да слушат и следват само нея, всички войни и банкови фалити идват от САЩ.

36

Саманта Габриел

преди 4 години

Никога не е имало толкова болести по животните. В уж модерна европейска България. Преди 1989 година имахме милиони животни, елитни стада, за болести не се чуваше. Дойде демокрацията и ни донесе ада след себе си. СДС изклаха животните при ликвидацията на ТКЗС, реституцията унищожи овощните дървета, гербавите унищожиха животновъдството. Случайност? Не мисля! Защо само в Източна Европа има африканска чума!?!

35

Анонимен

преди 4 години

САЩ е Велика държава и могат да налагат санкции на руснаците ,дори и затова ,че им дишат въздуха!Джуджето освен да се перчи като петле и заплашва с ракети нищо не може да направи!А,колко е зависима Русия от САЩ е видно от резултати от санкциите! Рублата за последните години сериозно поевтиня,стандарта на живот на обикновения руснак пада ,година след година!А,Русия в близките години я чака нова революция!

34

Саманта Габриел

преди 4 години

Америка за България е по-вредна и от отявлените ни врагове. Защото действа чрез българските предатели.Тези фондации и сдружения ни учат да приемаме мултикултурализма и да забравяме, че сме българи. Уж помагат, а всъщност подготвят територията ни за съвсем други цели.

33

Анонимен

преди 4 години

Само така мачкайте тия отворковци!Почти всички руснаци са виновни за положението в Русия,щом избират Путин и не се бунтуват срещу неговото нагло и бездарно управление,значи са виновни !

32

Дедо поп

преди 4 години

Бря бря бряЗначи така втори пакет санкции срещу руснаците, на срещу саудитска арабия/убийството на кашоги/ няма санкции. Е това ако не е лицемерие здраве му кажи