18

Той Путин

преди 4 години

Той Путин и Медведев ще се справят сами. Нямат нужда от помощ. Всеки мужик да хване по една кофа и да гаси. Така се справят в Русия. Какво от това, че ще изгорят някакви си селища -- трябва да се гледа глобално, ако се гаси ще струва по-скъпо -- така, че да *** !!!

17

д

преди 4 години

Руска демокрация с традиции

16

Анонимен

преди 4 години

Територията на колкото Белгия ли?Сибир е голям колкото 300 Белгии.Как го изчисли бе алкашин като Сибир няма точни граници? И да предположим, че е вярно, вече има загинали и изчезнали ХОРА!!Това доказва, че в твоята Русия, човешкият живот не струва нищо.Територията на Белгия е 111 хил. кв. км., а на цялата Русия е 17 млн. кв. км. 300 Белгии са точно 33 млн.кв. км.Можеш ли да направиш разлика между 17 и 33 или ти е трудно?

15

Анонимен

преди 4 години

70 летателни апарата хаа...ха...тези таратайки за нищо не стават. Ако бяхме пиръчали Фовете по рано само с два Ефа щяхме да им изкасим пожара и после да ги притискаме за по изгодни цени на енергоноситвлите

14

Отец Педерасий

преди 4 години

Путин съсипа страната.

13

Анонимен

преди 4 години

Живи да горят тия "освободители"!ИЗГОРИХА НИ ДЪРЖАВАТА!!!!!!

12

Анонимен

преди 4 години

САЩ предложиха помощ още преди дни!Путин отказа...Той и за Курск така отказа помощ и моряците си отидоха за нищо ...Сега се повтаря същото.

11

Корекция , като у

преди 4 години

Усетиха се путинците, че да гасят .....То....всяка година природата си гори нещичко, за да има равновесие, но сега май....Както винаги ,,зимата" ни изненада...Това си е чисто пренебрегване на местната б;рокрация. Е дано го изгасят, че иначе зле.Представете си какъв дим се носи из колхозите в този край, че хората не могат да дишат.Руска им работа.Дано се оправят. Нищо лошо...Селца с по 1000 жители.

10

пенко

преди 4 години

Не разбирам много от написаните мисли в статията и други такива статии ,но споделям : " Япония и Китай от години експлоатират Тайгата- срещу не големи плащания !!! Да си я изгасят , че и ЖЕН ШЕН няма да остане !!! Обгорелият дървен материал е "дъбре дошъл " за японците !!! " Ще гасят далече от военните зони -разбира се!!!!!!!!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Брях много голям тоз Сибир.. Те тоз пожар не могат да овладеят, пази Боже да гори целият Сибир. Да не важно, че гори пожар, колкото Белгия, важното е Сибир е колкото 300 Белгии. Ами като е толкова голям, аз какво да направя, да им гася пожара на мързела новаците?

8

Анонимен

преди 4 години

Територия колкото Белгия ли?Сибир е голям колкото 300 Белгии.

7

Мао

преди 4 години

Китайците да влизат в Сибир.Те ще го загасят.

6

Анонимен

преди 4 години

Ми докато беше малък, Богатирите го пренебрегваха, сега като гори територия колкото Белгия е късно. Жалко, че заради безхаберието на руските управници, ще останем почти кислород, защото Сибир е вторият бял дроб на планетата, след Амазонската джунгла.

5

Анонимен

преди 4 години

Bg generali sa ortodoksalni teroristi.

4

Sicht Punkt

преди 4 години

Не е икономически изгодно. Русия няма толкова пари да загаси един пожар.

3

Анонимен

преди 4 години

За Арктика кажете там какво става там кой ще угаси ? САЩ или ЕС да угасят, кой ? Русия е заета ! Без Русия сега Арктика ще изгори като френска катедрала.

2

Анонимен

преди 4 години

Русия била силна? Един пожар не може да си изгаси сама.

1

Анонимен

преди 4 години

Американците предложиха самолети на ЦРУ да преминат и да заснемат.