199

ескимос

преди 4 години

Аз никога не съм ходил на почивка!И никога никой не ме е питал дали съм ходил...От къде ги вадите тези %

198

Води ни генерале!

преди 4 години

И кой ви даде това, кой? Тези прекрасни плажове хотели и бетонни площадки на които вие до вчерашните скотове почивате богато с пура и виски в ръка? Благодарение на нашия водач генерала бг населението почива и живее богато. Нека му благодарим и ще гласуваме за Герб!!!

197

Анонимен

преди 4 години

Двойно по-малко българиЗвучи катоПоловинта от повечето българиДа ви имам българския!

196

Анонимен

преди 4 години

това е гроб затрива България!

195

Анонимен

преди 4 години

Платена статия!!! Истината е, че двойно повече хора не могат да си позволят почивка. През периода 2009-2014 имаше т.нар. "икономическа криза", но кризата накара заплатите да станат двойно по-ниски, от равнищата които имаха тогава. Спомням си как колеги тогава взимаха 2500 лева, а сега същите взимат 1100 лева чисти. А да не говорим за някакви по-обикновени неуки хорица от някакви по-дълбоки провинции, че гледат по 2 деца със заплати по 600 лева.

194

Анонимен

преди 4 години

Аз нямам пари за катък "Веселина", а вие - за почивка пишете.

193

до анонимен

преди 4 години

"ГРОБ е ОПГ !"Жан Виденов, айде да си пиеш хапчетата :)

192

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ е ОПГ !

191

Анонимен

преди 4 години

Бузлуджа трябва да остане като мемориал на социализма. Тогава българите живееха най-добре, тези времена вече няма да се върнат, мизерията при демокрацията в ЕС и НАТО ще става все по-жестока.

190

Очевидец

преди 4 години

Дори в едни ФАЩ, го няма това. Там може да има хотели, къщи за милиони на плажа, но плажа е безплатен. Ако няма завод, рибари, военна база, пристанище, абсолютно всеки може да забие чадър, да извади хамбургери те и няма кой да го изгони. Тук вече над 70% от плажовете са с пропусквателен режим. Предстои да са 100% скоро. Една дюна струва 5000 Евро и едно агне. Какъв туризъм в Тиквостан?!

189

Анонимен

преди 4 години

Да не съм чул такива глупости!Всяка година хиляди туристи се качват на Бузлуджа.Е,сега бяха по-малко,но при тази шефка на партията...Сигурно останалите са били по Гърция,Турция Италия,Испания? Ама какво ли ще правят там, при положение че Сибир гори?Другари, хайде в тайгата да гасите пожарите,само тогава ще разберете Борисов!!!

188

Robinzon

преди 4 години

До АнонименВъобще не лъжем а ти по партиино си лъжеш.Как ще има за всеки карта като в нашия завод бяхме 3000 човека 80 процента клатик...урци .Базата беше от 64 стай и стол за хранене това с ресторантите през соца е пълна лъжа.Комунистите си лъжете по подразбиране но при математика не може да се лъже.А сега ми как ще се изредят 3000 човека в една станция а така беше във всички предприятия.80 процента бездарници.А ти си бил *** или партиц.

187

Очевидец

преди 4 години

По бетономорието положението е още по-зле. То е превърнато в идеала на мутрите за курорт. Самите политици ходят на море в чужбина, а тези които ги издържат нямат пари и в б-я да отидат. Това е ситуацията с туризма. Дай нещо на софийските мутри да сложат дрогиран недоносник перач да го загроби. Човек като види министърката на мутрите, която отговаря за ПР-а на бизнеса им, ти става ясно, че всичките са с психични отклонения. Иначе поне един щеше да я разстреля като я види каквъв вампир е.

186

Очевиец

преди 4 години

Бутна 1 тютюнев склад с багер. Останалите ги заплаи и вкара клошар в затвора. Стотици други културни и исторически паметници из града тънат в разруха. Тези които се реновират, дава поръчките на Гергов и Пеевски. Един площад го ремонтира 5та година вече. Взе 10млн за зоопарк, зоопарк още няма. Там изсече мандрови гори, а дървесината раздаде в Столипиново. Хиляди кубици павета бяха откраднати, струпани до табелата на града, а след това изчезнаха. По 2 евро парчето в Холандия.

185

Очевидец

преди 4 години

Ето как се развива туризма в б-я. Маминия отряза вековен чинар на Богомил и Източен да направи арабско казино на брат му. Разруши завода на Каменица да вдигне общежитие няколкостотин апртамента и да построи пивоварна на брат му. На б. М. Луиза срещу ц. Св. Петка загроби римски находки да построят на брат му друго общежитие от няколкостотин апартамента. Много преди това разшири хотела Империал на брат му в/у училищен двор. Открадна двора от дечицата, а сега там събира мутри и ги черпи усиски.

184

1944

преди 4 години

Лъжа и измама е, че България е най-бедната в ЕС! Защото всичко се прави от разни статистици. А въпросните статистици работят с официалните данни на НАП и НОИ. Обяче реалните доходи, особено в София са много по-високи, поради няколко причини:- Живеене от високи наеми и ренти, необявени разбира се;- Обявяват се доходи около МРЗ или малко над нея, а реално се получават към 2 бона;- Или просто няма как да обявиш доходи от незаконна дейност и далавери;- Идват пари от емигранти зад граница- и още

183

Анонимен

преди 4 години

Абе тия 1 000 000 сътрудници на ДС си имат наследници. Ама ако ги питаш, ще излезе, че не е имало ДС и лагери не е имало и никой от нищо не е бил лишаван... вярвай си... но глупаците, които да ти ходят по акъла и да работят за 5 $ на ден на полето свършиха

182

Ха-ха

преди 4 години

Изследването им не е меродавно, защото обхваща само такива дето почиват над 7 дни. На мен времето не ми позволява седем дни да се разкатавам, затова пък за по 3-4 съм ходил поне 10 пъти от началото на годината и още толкова се надявам да направя до края ѝ

181

Жо

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !ЦЕНИ на бензина и средната работна заплата според НОИ.1976 г-148 лв, бензин 43 ст.- 344 литра с една заплата.1980 г-182 лв, бензин 70 ст-260 литра1983 г-199 лв бензин 1 лв- 199 литра.2019 г-1200 лв, бензин 2,30- 521 литра.Затова днес хората си карат колите по 10 000 км на година, а при СОЦА една кола за 10 години "навърташе" по 30 000 км.Писна ми от лъжи!Официалните цени говорат.Кило СОЦмесо с кокал 5,60 лв при заплата 200 лв.Днес 7,50 лв с кокал при заплата 1200 лв.

180

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Майка ми и баща ми не бяха номенклатура. Дори не бяха членове на БКП.Въпреки това всяко лято ходехме и на море, и на Балкана. Не бяхме богати хора, но пък за четиричленно семейство никога не сме се лишавали от нищо. Докато чакахме да ни излезе реда за нова кола си купихме една Шкодичка на старо.Бензинът беше жълти стотинки. Можеше да се паркира почти навсякъде и никой не ти събираше пари за това.Не помня нито да сме гладували, нито да сме били лишавани от нещо като деца.Това са фактите !