10

анонимен

преди 4 години

До селтакСТИГА ИМ ТОЛКОВА. ДОСТАТЪЧНО СА УГОЕНИ. СЕГА КАТО ИЗБИЯТ ПРАСЕТАТА ТЕХЕН РЕД Е. ЧУМАТА ПО ТАХ НЯМА ДА СКОЧИ ЩОТО СА ОТРОВНИ. А ПЪК И ТРЕБВА ДА МИСЛИМ ЗА ЗДРАВТО НА НАРОДНИТЕ ЛЮБИМЦИ ДА НЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ СПОМИНАТ ЩОТО СА НЕЗАМЕНЯЕМИ.

9

Анонимен

преди 4 години

До 9 *** старци, *** "доктори", *** ... - Типичната фразеология на нашите демократични талибанчета - хем полуграмотни, хем свръхнахални

8

Анонимен

преди 4 години

До 1 Социализма не си отива. - За какъв социализъм бълнуваш, човече. От трийсет години ние живеем при демокрация. По-добре кажи: демокрацията се оказа по-скапана от реалния социализъм, защото това е реалността

7

Анонимен

преди 4 години

До Гошо...*** 3Тунеядците от НС ядат евтини кюфтета в стола на БАН (трето поколение *** старци и новоизлюпени *** "доктори", които никой никъде не ги ще). В сравнение с БАНските кюфтета всичко останало им се вижда мнооого скъпо - също като на *** по време на "светлото бъдеще".

6

Анонимен

преди 4 години

"Така морето за двама за пет нощувки в пика на сезона излиза 590 лв."Aлььооооууу!!! Аз за още 100-150, максимум 200 лв (в най-най-лошия вариант) ще почивам "ол инклузив" 7 нощувки в някой по-нвпретенциозен 5 звезден хотел в Турция бе! И ще ям на корем и ще ме поят и ще ме глезят и басейн и турска баня и сауна и джакузи и макузи и всички екстри! И чадър и шезлонг безплатно, барабар с чиста хавлия да си постеля, всеки ден новоизпрана. И рускиня ще ми прави вятър на кренвирша, с повечко късмет!

5

Анонимен

преди 4 години

Угояваме ги по 4 години

4

пророккурор

преди 4 години

Чумата посвинитеи те иде от там. Всичко от канализацията се излива в морето . Вътре се къпят избирателите ,които пък си отиват на село и на работа в свина.Следствено причинна връзка.

3

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Пак е...скъпо в базите на власта.В параламента,кюфтаците са по...еффтини.

2

селтак

преди 4 години

Пожелавам на депутатите да качат по 25кг. от преяждане и препиване !!

1

Анонимен

преди 4 години

Социализма не си отива.Всичко си е като едно време,но не си крият парите вече.