12

Анонимен

преди 4 години

До До долните:И още нещо - познай, когато това стане достъпно до широката публика, кой ще е единственият с право, да го слага, да си иска 4-5 цифрени суми на зъбче и да пребира по 80-90% печлба ;)

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5На това, което каза, баба му вика "Чул-недочул" ...

10

Анонимен

преди 4 години

До До долните:Не се потули и е в активна разработка. Проблемът е, че изисква стволови клетки, които да бъдат сложени в устаат на възрастни хора, да бъдат стимулирани и никой няма на идея, как да накара новопоявилите се зъби да поранста в правилната посока, да пораснат със скроост, койято няма да разруши другите зъби. Трудно за проучване и поти невъзможно, да бъде обобрено за тестване.

9

Анонимен

преди 4 години

"Годзила" е популярен филм и затова.

8

До долните:

преди 4 години

Преди 20 години имаше опити в Япония за нещо като слагане на зародиш за нов зъб. Изпитанията с мишки бяха успешни. След това обаче всичко се потули защото удряше здраво по приходите на световната зъболекарска мафия.

7

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не е доволно. Нищо не обяснява. Много съжалявам и то не заради твоето желание да разкажеш какво се е случило.

6

До 6 ти,

преди 4 години

Разбира се, че това е доста опростено обяснение, но доволно обяснява общата идея.

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Едва ли е само това, всички стимулират венците с храна, на никого не му се е появил нов трети зъб, освен на няколко руснаци и една китайка след удар от светкавица.

4

Анонимен

преди 4 години

След всички написани неумности, в кода на човек е заложена смяна на зъби. За това зародишите са повече от зъбите, които ползваме. За жалост процедурата е:1. зъба се разболява2. организма предизвиква загнояване и изхвърляне на заболелия зъб. През този етап преминават изключително здрави организми.3. стимулацията на спящия зародиш да се пробуди, се получава от регулярно "масажиране" на венеца от храната.Момчето просто е задействало програмата едновременно, за всички зародиши.

3

Анонимен

преди 4 години

Тоя кат акула бе!

2

Васи крокозъбела

преди 4 години

На 7 - 526 на 14 - 1052. Нагоре не ми се смята.

1

Анонимен

преди 4 години

От майки на 11 години с близкородствени връзки, какво да се роди?И у нас сънародниците им са същите, няма разлика.