40

хах

преди 4 години

Все тая. Нали не очаквате "знаменитости" да си причинят неудобство за да опазят околната среда?

39

Анонимен

преди 4 години

Няма как принц Хари да се придвижва с ферибота до Сицилия, само охраната му не могат да съберат на борда 😂

38

Victimized

преди 4 години

На международния икономически форум в Давос, беше дори по фрапантно и там основната тема беше климата, но всички участници отидоха с частни самолети.Колкото и да го повтаряме винаги ще има овце които вярват, че те лично са виновни за климатичните промени, докато на идолите им не им пука за нищо. Те за това са богати, понеже ви карат вие да плащате всичко..

37

kenef

преди 4 години

За глупаците с килотоните по-долу: Изходния газ е CO2, като 2-та кислородни атома, които и по-голяма атомна маса от въглерода идват от въздуха, а не от горивото/петрола. Така че е напълно в реда на нещата, гадостите които излизат да са повече от тези които влизат. И още, слушайте малко новини за договорките на опек, които говорят за милиони барели на ден добив. Селяни прости!

36

Анонимен

преди 4 години

Нелче, Нелче, нищо не става от тебе. Като ти казвах да учиш в университета а не в чалготеката - ти не. На ти сега грамотност. Ама друго си е да кълчиш кълки на Азис и да наду.ваш ду.ду.ка на поредния батка, нали? Я вземи сега да обясниш какво е "100 хил. килотона въглероден диоксид." и колко нефт трябва да бъде изгорен за да се отдели въпросното количество. Как така 100 самолета ще го отделят за 2 полета. Сигурно тея самолети тежат по 100 хиляди кило мега ултра хипер тона.

35

ПроСоТо

преди 4 години

"Суета на суетите,казва ПроповедникаВсичко е суета и гонене на вятъра"....

34

ь

преди 4 години

Толкова не можаха да направят една конферентна връзка, за да избистрят положението.

33

Не, че нещо ...

преди 4 години

Вече се знае какво е нужно да се направи. САЩ трябва да намалят кравите с 50%. като начало. Превоза на стоки на по големи разстояния да става с влакове а не с камиони. Самолетите да се ползват за презокеански и по дълги полети за другите пътувания само с влакове. Бавно спиране на петрола и пластмасата. Редукция на населението чрез забрана на повече от едно дете или според територията на определената страна, съразмерно. Иначе сме чао ...

32

Анонимен

преди 4 години

Хазарския елит се гаври с човечеството, но краят им е близо

31

Владимир Путин

преди 4 години

И само да допълня - 100 000 килотонови притежавам само АЗ! Със 100 000 килотона ще събудя Йелоустона.

30

Владимир Путин

преди 4 години

С малко моя помощ Йелоустоун ще ги научи на пестеливост и икономии.

29

До 33

преди 4 години

"Tapo" е да пишеш на шльокавица, докато се възмущаваш на нещо, което не разбираш. Кое му е *** на заглавието? Хората са ти обяснили как са могли да пристигнат знаменитостите и как са пристигнали. Дори не трябва да мислиш сам, а само да четеш.

28

Анонимен

преди 4 години

Tapo zaglavie, da bqha tragnali sas salove do sicilia togava.

27

Анонимен

преди 4 години

Ще се лее дрога и нощно къпане.Посленякой самолети ще поостанат,за да посрещат зората.Климатът ще им сеуслади ,а и породи завист.

26

Анонимен

преди 4 години

Така правят васалите юдейски. По делата им ще ги познаете. Щом данъкоплатеца плаща като роб, значи е съгласен. Най-големите градове са край морето. Когато настъпят допустими загуби на роби, тогава ще вземат мерки. Съвсем законно без да си цапат ръцете, тогава ще спре глобалното затопляне.

25

Burzum

преди 4 години

Ама те ще мислят какво трябва да направи простолюбието за намаляване на топлинния отпечатък ...единия процент ще си кара както до сега...

24

Анонимен

преди 4 години

Точно тези,които измислиха мита за промените в климата,и тези,които работят за тях и им помагат да промиват мозъци хабят най-мнотго от ресурситена планетат,те дори гиприежава като са сложили ръка на тях. Иначеговорят как сме 7 млрда и как хабим ресурсите,а бедняците пестят от всичко. Климата се променя защото имаме масова сеч на гори на места,всяко лято пожари на други,и използване на ХААРП постоянно..

23

Анонимен

преди 4 години

Според мен са по-лицемерни медиите, учените и политиците, които лъжат. Ето това за 100-те хил. килотона е живия пример.

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Не ми се прави на хитър бе много добре знаеш какво имам в предвид. То и аз съм дбил че се занимавам ботове.

21

Анонимен

преди 4 години

Ду 23виш ся убщана на болярона сметка не държистара народна пугуворка