6

До 7

преди 4 години

Продажен копейкаджия, тоя участък между чирпан и стара загира го строи твоя хомо водач сергей станишев заедно с доган!

5

Shuker

преди 4 години

Четвъртък в 17:30 нямаше нито един работник. Това ли е мобилизиране?

4

Тереминус

преди 4 години

10 години се правят ,че ремонтират Витиня.3 поколения "майстори" минаха вече и ремонта не е завършил...те да не са на безсрочен договор за ремонт на тунела посока София?Мечките от гората се заселиха в този тунел ,то там никой не работи и не смее да влезе.Ако подновят работата в тунела първо да влезят ловци и да избият мечките и вълците ,а тогава работници ,ако ги има де...

3

Анонимен

преди 4 години

"...и да не използват аварийните ленти за по-бързо преминаване."Когато и да има тапа, аварийките на магистралите все са пълни. Една глоба не съм видял да се напише. Само дето аз се чувствам като идЕот, че не карам в аварийката. Единствено ми оправя настроението да натискам тия в аварийката да не влизат обратно в трафика. А те нас*рат, щото ако се жулнем спирам и викам полиция. Едно - акт за каране в аварийката, две - акт за неправилно престрояване и неспазване на предимство. Ама кел файда.

2

истина е

преди 4 години

Правят се калпави магистрали ,за да се ремонтират ,защото няма от къде да краде герб !

1

Офф ,да се омитат

преди 4 години

Вижте как изглежда новата турска магистрала Истанбул-Измир 404 км.И вижте на какво прилича бойкостралата Ст.Загора-Бургас.Всичката работа на шайката е такава:грабеж ,грабеж, грабеж и медиен слугинаж.