669

Mene

преди 4 години

Слави добре влиза. Не сме видяли програмата. Какво и как ще промени? С какво ще се бори и да какво? С какво е по-различен, по-добър? Да представи кои проблеми ще решава, защото без ясни обещания от негова страна, не можем да разчитаме на резултати, по-различни от тези през последните три десетилетия. В момента освен огромен ентусиазъм други не разпознавам в него и групата му.

668

Калин Русев

преди 4 години

Заставам редом до него, защото подкрепям визията му за промени с повдигнатите въпроси на референдума, включително и тези, които отпаднаха. Има нужда от нова енергия в тази държава и някаква посока и цели, които да има пред обществото. Като за начало има нужда от стойностни хора в парламента, а с манипулирани избори и наредени листи, няма как да стане!

667

Калин Русев

преди 4 години

Класическо нашенско поведение, всички плуят! Аз не гледам на него като на спасител, ала всъщност е такъв за една от нас. Спомнете си жената, която нашата родина с радост щеше да екстрадира в САЩ без доказателства, за да може ЦЦ да ни се хвали как са хванали най-големия наркодилър. Ами подкрепата му за децата с увреждания. Тия дето сега ни управляват и толкова не са направили, за някого от народа, през всичките години в които им плащаме заплатите. Той има визия за нещо позитивно и го прави.

666

тоти

преди 4 години

Давайте...нали и Бареков си купи гласове и сега взема 30хЕ в Европарламента ,що да не пратите и тоя търикат

665

Плевенски

преди 4 години

Много ми е чудно от къде ще се издържа партийката му с един лев субсидия, ако достигне нужните гласове? И Кой ли ще е спонсора му?

664

Го4о

преди 4 години

Из репертоара на Славуца: "***.ераст, ***.ераст ама и той иска де е на власт!?!?!?" А...? *** бил а, чалгар а?

663

Яница

преди 4 години

Благодарение на ю туб, истината эа рептилите достига до всички хора по света а и таэи фиэономия твърде рядко може да се сбърка с нещо друго!!! Бъдете внимателни, рептилите са навсякъде около нас и творят эло всеки път когато могат!!!

662

Анонимен

преди 4 години

Всичко започна с атака за изборите през 2000 г с перманентни плюнки по И.Костов!Всяка вечер канеха Стефан Цанев и Недялко Йорданов да сриват авторитета на ОДС, а парите идваха от расия, чрез Овергаз на с.дончев!Този е един карай но противен и нагъл чалгар, с голяма вина за опростачването на младите!

661

pipo

преди 4 години

Поредния с*мешни*к дето ще спасява България!

660

Анонимен

преди 4 години

Основен изпростител и чалгизатор на населението. Слушахме му простотиите 25 години. Толкова нормални гости минаха през предаването му как не прихвана малко акъл. Тъпир страшен даже жена не намери.

659

КраварятОтФашингтонъ

преди 4 години

Белия швед Станислави е кукла на конци ! Вижте го - той не може да каже една дума извън сценария !

658

нексус

преди 4 години

слафчу е параван на мултигруп скоро ще цъфне и дарина павлова сред съратниците му

657

кърлеж

преди 4 години

Попитали радио Ереван има ли държава, в която Слави да може да направи партия. И радиото отговорило Няма такава държава!

656

Анонимен

преди 4 години

Помислете върху един ФАКТ: Независимо коя партия е управявала през последните 30 години,управляваща е била винаги ПАРТИЙНАТА СИСТЕМА!СИСТЕМАТА!!!Вие виждате само конкретната партия,а зад нея стои Системата!Разберете го!Тази локална,"национална" система,ФИЛИАЛ НА ГЛОБАЛНАТА!Погледнете какво става с управляващите ЕС -УПРАВЛЯВАТ САМО ПАРТИИ!!!А вие си въбразявате,че зад тах стоят личности!УПРАВЛЯВА ГЛОБАЛНАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА,ЧИИТО ФИЛИАЛИ СА "НАЦИОНАЛНИТЕ ПАРТИИ!Така е и с партия-СлавЧо!

655

Судан за Евровизия

преди 4 години

Аз ще гласувам за Слави, само ако обещае Азис да е председател на парламента.

654

Анонимен

преди 4 години

След Царя и Пъдаря идва ред на Шута !!!!!

653

Анонимен

преди 4 години

На някой май му е доста притеснено, че още отсега започна да вие против Слави! Може и да не е "спасителят", но може и да е ! Нещо трябва да се промени!!! Сегашните политици я карат към по-сериозно закопаване от когато и да било! А, дали Слави влиза за добро или лошо в политиката, само времето ще покаже! Стигнали сме до такова положение вече, че всеки лош избор си е едно "дежа ву" и на никой няма да му направи кой знае какво впечатление..... Нека му пожелаем успех във всяко добро начинание!

652

една

преди 4 години

Мачкай, Слави!

651

дс

преди 4 години

"Заради близките му контакти с братята Васил и Георги Илиеви, заради контакти му с други бизнесмени със съмнителна репутация."Какви са му били контактите с тях? Съвместен бизнес ли имат и ако да, какъв? Ако и той и те имат акции примерно в бтв, това не са никакви контакти. Били ли са заедно в група за отвличане, пране на пари, рекет и т.н.? Доказателства?

650

Shark

преди 4 години

"Но и той не е безгрешен и с "чиста" биография" - Партията още не е факт, а вие започнахте да маскарите. Щото биографиита на ББ, ЦЦ, КН и прочее са много чисти, та толкова сте се загрижили за това, че ще изгубят гласове!!!!!!!!