16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимент е.казано на обикновеновен език да разбират чувствата на душата (да бъдат обвързани и с духът)и да реагират адекватно на условията.Малчи уаа ...

15

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАуа брад виш ся ... Те даржаата са се некви чичуфци на пу 45-50-60 гудини ... кви ги прикааш ся ...

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13***12 Практиката го доказва като държавата отказва да издържа по-старите, вдига пенсионната възраст постоянно и лечението става все по-скъпо, защото като застарее населението, не достигат пари.

13

Анонимен

преди 4 години

Ей коментарите обаче избиват рибата. Неосведомени, необразовани или направо сбъркани хора коментират тема, която не разбират. Пореден ден в днес.бг(@12 ако мозъкът започваше склероза след 40, нямаше да има учени работещи активно и пуликуващи смислени неща до 80. Вярно е, че мозъкът и тялото се променят още след 35, когато хормоните започват да варират, но това не значи, че хората няма смисъл да живеят след 40. )

12

Анонимен

преди 4 години

Мозъкът почва склероза след 40 години и даже ако подменят другите органи, ще закъса с мозъка.

11

Стратег

преди 4 години

До АнонименЛипсва само Бойко Тиквата, Гестапо Гешев и Фиткова от Смолян;)))

10

Анонимен

преди 4 години

Евала ... будител разбирачи филусофчитъ и прочие ,....

9

Анонимен

преди 4 години

До СтратегМАЛЧИ УА НЕНОРМАЛНИК С НЕНОРМАЛНИКА ТИ

8

Стратег

преди 4 години

Както казвам, доста отдавна, цялото човешко тяло ще може да се конструира, така, аккто сега се монтира техниката. Разбира се, и тогав аще има освирепели гербери, защото ще искат да живеят вечно, а не се виждат какви празни дамаджани са;))) и че са вредни за Тангра като цяло. Разбира се, тогава науката ще дойде на границата на своите емпирични възможности като технологии и познание и ще опре до познанията на най-древната вяра-древнобългарското Тенгриянство, за тов,а как да бъдат оживявани телата

7

Анонимен

преди 4 години

За морала и медицината според мен спора е решен.Не е човек а киборг,робот или там каквото име да му се сложи,щом не е създаден и роден по естествен път,не начин.Та как бихме нарекли човекоподобен препасан с жици и накичен с чипове навсякъде?Би ли имал той независим дух,макар и да има тяло на човек.Сложна е вселената и все още не разгадана за да си мисли,че няма свръх сила.Дали е Бог или природа ние все я Боготворим,зарадисамото ни съществуване.

6

До 5.

преди 4 години

Аз ли Господи криво се клех или ти криво ме разбра.Ами като църквата я отлъчиха от Държавата с какво да подържат светите за българина места.Какво лошо,според Вас има в десете божи заповеди.А сега малко по-сериозно.Не може органите на човешкото тяло да функционират без него в единен организъм без нервна система и мозъчни връзки,казано просто,тялото и духът са един организъм,пък дали ще е на човек или животно,зависи единствено и са мо от еволюцията муЗдраво тяло,здрав дух или здрав дух здраво тяло

5

Анонимен

преди 4 години

Всяка новоизлезла технология е много обещаваща, докато не влезе масово в практиката и започнат да излизат на бял свят и съпътстващите проблеми. Все пак е една краяка към нещо ново. Ще видим в бъдеще какво ще излезе, защото моралните дилеми в медицината са много.

4

змей

преди 4 години

До Анонимен #1ами ще ги поръсят със светена вода , една литургия и са готови ... нали така опрощават греховете , нема значение какви са , с една изповед :))) ... като видиш търговията със светена вода пред рилския манастир и как поповете събират пари от вярващи за да пипнат плащеницата + джиповете дето карат отчетата и идеята за душата започва да издиша :)))

3

привет от Германия

преди 4 години

" Браво на руските учени " ! " Ако не са руските учени все още ще живеем в 18-ти век " !

2

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам. Още не е създадена и една жива клетка.

1

Анонимен

преди 4 години

Проблемът да се създадат човешки органи не е в създаването им с триизмерни принтери а в това да ги накарате нормално да функционират съобразно душевното състояние на организма т е.казано на обикновеновен език да разбират чувствата на душата (да бъдат обвързани и с духът)и да реагират адекватно на условията.Само Бог е успял да го осъществи.Но опитвайте може и да се случи за някои отделни органи.